13

*

преди 11 години

Тая на снимката е озъбена като вампир.

12

куха лейка

преди 11 години

Защо плачете бе трафиканти и продавачи на болести и лека дрога !Ние сме болни от лошите храни ,които продавате ! Кашляме и сме с бронхити защото ви търпяхме като пасивни пушачи ! Убиват децата ни в Студентския град ,създава се ред ,ноВие сте недоволни! Спират Ви кранчето да крадете и да убивате тихо и безшумно !Така трябва и така ще бъде !Министърката не Ви е виновна,Вие сте *** и измета на страната ни! Спрямо Вас Шериата е детска игра !

11

agori

преди 11 години

Е добре де,в заведенията няма да се пуши ама нали тези които пушат ще го правят и в домовете си,а там са съпругата,децата,родителите и кои ще ми забрани да си пуша в дома ми?значи какво излиза от този закон че е пълна простотия.

10

Анонимен

преди 11 години

Откъде тази наивност бе хора, загрижил се някой за вашето здраве ... при пренаселена планета и чудене как да се редуцира населението най-безболезнено.

9

Тука има - тукя няма

преди 11 години

Това е правителдството на България. Как може изобщо единствен свестен закон приет да се подложи на поредно обсъждане и отмяна просто *** НА ЕВРОПА.

8

Анонимен

преди 11 години

Атанасова и на тебе да ти е... м....... Не е само за цигарите а е за здравеопазването като цяло

7

sas

преди 11 години

А големият процент от абонамента за кого отива?Грижа за здравето на народа, ама друг път.

6

Ако все още има Б-я

преди 11 години

Как може един приет хуманен закон защитаващ интереса на здравето да бъде подложен на ново обсъждане. По скоро Б-я да напусне ЕС отколкото до се откаже от един закон, единствен положителен ефект. Плюя на подкупните независими депутати, като Кирил Гумнеров, кой знае колко хилуедарки е взел за да бъде против зцдравето на хората. Бъдете сигурни клиентите в заведенията намя да намалеят с нито ЕДИН. Това е проба за подкупните депутати. Вижте читавите европейски, а и азитски държави Какво става с Б-я?

5

Анонимен

преди 11 години

То бива бива *** ***,ама тая е направо гъска дето квака само кога и кажат....А в момента точно това прави

4

Тези ни погребват

преди 11 години

Атанасова,Дянков,Борисов и Божидар Нанев са за разстрел като Чаушеску - мръсни фашаги

3

Анонимен

преди 11 години

Атанасова е поредната куха лейка, от поредното кухо правителство и е подчинена на поредния кух мин. председател.То май никога не сме имали такова правителство което всеки ден си сменя мнението.Ще правим АЕЦ няма, ще правимЩе местим митниците, няма да ги местим.Ще забраняваме цигарите няма да ги забраняваме и т.н. и т.н.

2

ДИДО

преди 11 години

Тя обаче призна, че не знае каква ще бъде позицията на ГЕРБ.............как каква-накъдето духа вятъра

1

hhh^^

преди 11 години

Браво на дуловската ***!