172

Дани

преди 11 години

Да кажат кой им е написал табелите, половината са неграмотни.

171

Анонимен

преди 11 години

ха ха, видях целия ти коментар преди да го корегират. Корекцията не ставаше ли само с точки/звездички или могат да изчезват цели изрази, изречения? Значи Исмаил е Мод или Адм, инт*

170

Исмаил до Койчо

преди 11 години

Мечтай си да те вземе някой мюсюлманин за жена..ха..ха.

169

Койчо

преди 11 години

Нямало принуждаване :))))))))))))) Само където не мога да се оженя за мюсулманка, а ако съм жена и се влюбя в мюсли трябва да приема и религията му. Супер толерантна религия - ама другия път

168

Психитър

преди 11 години

А преди време сме смеехте на Волен, бил луд, бил за психиатрия и т.н. Човека това се опитваше да ви набие в *** глави незнам колко години подред. Сега сърбайте попарата, жалки толерасти и всякаква друга ***. Лошото е че вие първи ще избягате като мишки и пак други ще трябва да ви оправят бакиите.

167

Койчо

преди 11 години

Мирни били, дрън дрън

166

Умерен

преди 11 години

Огромна грешка е да се слагат всички мюсулмани в един кюп! Проблемът е, че в много родопски села и в регионите с преобладаващо турско население много нововнесени радикалисти-ислямисти намират благодатна почва да сеят идеите си, особено сред младите хора. Тези младежи на практика са без избор и стават лесна плячка за тези проповедници. Сред възрастните мюсулмани такива идеи просто нямат шанс и това се знае много добре. Друг е въпроса, че слабообразованото население е лесно манипулируемо. Факт!

165

Шехиризада

преди 11 години

Приказки с известен край.Аллах е Велик!

164

до БРАННИК

преди 11 години

Ако не си разбрал, войната в нета срещу българите върви с пълна сила. Целта е да пречупиш мисълта на човека. И така да го накараш да иска да направи това, което той иска.Ето насъскват ни срещу мюсюлмани, защото искат да участваме на страната на Израел срещу Иран. И атентат си направиха у нас, за тази цел.Ако успеят, българите доброволно трябва да се юрнат да се сражават в Иран. Или в Газа. И да не протестираме, когато почват да изграждат еврейски селища в България. И ставаме Палестина 2.

163

Синтия

преди 11 години

под *** от ужасна смърт и винаги съм ги разбирала и обичала като истински и най-измъчени българи,но сега се продават за пари и това вече е престъпно,защото дори самите турци не са ниолкова радикални

162

Анонимен

преди 11 години

Исмаилчо, батковото ***. Що не идеш в Саудитка Арабия, Тан има това, което искаш. В България го няма. Хайде, ходи си.

161

Запознат

преди 11 години

Който не храни своя армия, ще храни чужда - насила!!!! Който не си поддържа своята религия, ще му насадят чужда - насила!!!!!!!!!

160

до 204

преди 11 години

Факт е, че го разпространяват агресивно и членовете на тази секта избиват хора държат се като диваци. И се опитват да ликвидират нормалните течения на исляма.Факт е, че точно еврейските медии са тези, които раздухват до истерия всичко това. Факт е, че същите еврейски медии най-упорито се опитват да представят всичко, като сблъсък между християнство и ислям. Премълчавайки изгодно собственото си участие.За всичко това има много много доказателства. Стой си в Израел и не се бутай у нас.

159

Сонтия

преди 11 години

Жалко е,че се хвърлят обиди към *** и всякакви мюсюлмани!Жалко е ,че тези радикали са бедни хора на които" отечеството" взе всичко и захвърли безработни от живота.Най - жалко е,че това са предимно нашите "помъчени" на времето от турския ятаган българи!А може би наистина е вярно,че който веднаж стане предател лесно повтаря!Призовавам тези българи да се осъзнаят и да не се поддават на това влияние,което ще ги превърне в братоубийци,колкото и пари да получават за това.Навремето са си дали вярата

158

Толе

преди 11 години

България все още е толерантна християнска държава Исмаиле. Европа също! Ако този процес беше в държава с ислямска религиозна власт, като Саудитска Арабия, каква присъда биха получили примерно голи активистки? Казвай честно!

157

до 204

преди 11 години

Разбира се, че сте виновните. Някой да ви кара да влизате в български форум и да водите еврейската си пропаганда. И да го правите по подмолен начин, опитвайки се да противопоставяте българи срещу българи. И това не е само под тази статия.И какво има да обсъждаме виновността ви. Факт е, че ротшилдови са намърдали кралското еврейско семейство да управлява Саудитска Арабия. Факт е, че тази държава е развила агресивната секта на исляма, под еврейско ръководство.

156

Исмаил

преди 11 години

Процеса е скалъпен подобен на светата инквизиция!!!!!!Обвинението от християни,съдебния състав също.Страсбург ще оцени българското правосъдие.

155

Пазарджиклия

преди 11 години

Кой е дал разрешение за тази демонстрация? И ако е никой защо органите я допускат? Къде е властта? Къде са "патриотичните" организации ? Къде е синода?

154

до 199

преди 11 години

Значи Синтия, в Тунис имало традиционни мюсюлмани. Дошли "новите" мюсюлмани и почнали да колят традиционните и да избиват хората.Излиза, че това е подготвяно нашествие.От група хора, с промити мозъци в новата разновидност на исляма, салфитите. Значи това е продукта, произведен в Саудитска Арабия и Катар. Значи тогава Еврейската ислямска секта им е промила мозъците там и са ги разпратили да избиват хора. А официално Израел ги насъсква срещу християните.

153

Синтия

преди 11 години

До Анонимен Съжалявам те ,който и да си и първо за това,че си анонимен!Ако си много убеден в правотата си излез си първо с името и нека говорим като почтени и равностойни граждани.А тия дето ги "избираме"според теб и дето карат момичетата да проституират са обикновено най-нискограмотните и подкуни хора в България независимо от етноса им!