82

български тюлен

преди 11 години

Да ги натикат в пандиза тия врагове на България! Иначе ще съберем бабаитите и ще им спретнем голям тупаник тоя път! Няма да има милост! Ще проклинат камиларя Мохамед!

81

ГЕНОВ, СОФИЯ

преди 11 години

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ МРЪСНИ ***!!!

80

Анонимен

преди 11 години

ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА,СУРОВИ НАКАЗАНИЯ,ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО БЕЗ ПРАВО НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ,ПРИ ВЪЗМОЖНОСТ ИЗГОНВАНЕ ОТ ДЪРЖАВАТА.НИКАКЪВ КОМПРОМИС.ДО ТОЗИ ИЗВОД ЩЕ СТИГНАТ И "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ"ЗАПАДНЯЦИ.ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ ЧАКАМЕ,КОГАТО ТЕ КАЖАТ,ТОГАВА ДА Е.

79

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ БРАДАТИТЕ СА ТОЛКОВА ВОЙНСТВЕНИ,ЧЕ ПОСТОЯННО БИЯТ ***-ХРИСТИЯНИ !ДА ПОРАЗПИТАТ ЖУРНАЛЯТА-НАПРАВО КОСИТЕ ИМ ЩЕ НАСТРЪХНАТ!ТЕЗИ НЕ ПРИЗНАВАТ НИТО ПОЛИЦИЯ,НИТО ДЪРЖАВА!АБСОЛЮТНИ ПОТЕНЦИАЛНИ ТЕРОРИСТИ!

78

до бл.благоев

преди 11 години

като се замисля, другите брадати - дядо ти игумен и разни подобни, като са били в държавна сигурност, там са ги учили сигурно бебета да израждат... много сте плиткопаметни. не говорете за неща, които не разбирате, само и само някой да ви чете тук бъртвежите.

77

до мирка

преди 11 години

ти куха лейко, ходиш ли на джамия? от къде знаеш какво става вътре? или дон цеци ти е написал на едно листче какво да плюеш по цял ден?!

76

Бл.Благов

преди 11 години

За хората от Пазарджик е напълно ясно, че тези с брадите са ***, защото всеки ден са ги виждали с техните забрадени жени. За да се пишат мюсулмани причината е , че им дават пари,а като бедни хора те се манипулират много лесно и са отлична почва за радикален ислям.Докаже ли се , че изповядват радикален ислям, в което аз съм сигурен, да се накажат за назидание на другите с цялата сила на закона!

75

мирка

преди 11 години

Какво означава, че са "преекспонирани", действията на ислямистите ги има, но следствието ги преекспонира, Мюфтийството само признава, че има действия от страна на обвинените срещу конституционния ред в България. Няма място за екстремисти в България, а някои от джамиите точно с това се занимават! Както се признават и някои от жените мюсюлманки, дават им по 100 месечно да ходят с кърпи и фереджета! Дали за 200 лева ще тръгнат голи!

74

Старец

преди 11 години

Имаме една хубава българска поговорка: "Вържи попа - да е мирно селото".В България тя трябва да се приложи към имамите.

73

Анонимен

преди 11 години

Ислям = Пингвини и терористи!

72

до 101

преди 11 години

на теб ще ти помага Турция, а на нас МОСАД, който вече шета на българска територия като у дома си и твърди, че тук има клетки на Ал Кайда

71

Анонимен

преди 11 години

а защо не протеститират пред хамериканското посолство против анти-ислямисткия филм, като всички читави мюсюлмани по света?!

70

До 101

преди 11 години

Така ли , Турция само да ти остави оръжие и какво ще направиш ?

69

Анонимен

преди 11 години

няма значение какви са важното че утре или в дуги ден стане ли нещо ще са зад нас, и аз не считам повече от 3,5 милиона за българи те са типични роми който се интегрирали към българската страна!В България незнам какво става но със сигурност ще има война близките години,някой просто мъти водата това не за хубаво,неща Турция да идва да ми помага,а просто само да остави оръжието и тогава ще видите каква сила имаме ние не се боим от смърта 5 ще умрем и ще се съживим да знаете

68

Анонимен

преди 11 години

ДПС са пътници!

67

Анонимен

преди 11 години

Това са ***,на които им внушават ,че са мюсулмани.Масово явление.В статията не е показана истинската снимка..От Столипиново,Пазарджик и други райони на страната.Лесно може да се провери ,че са манипулирани.Ако ги попиташ ,кой е Мохамед,нищо не знаят.За проповядване на радикален ислям отдавна се знае,но никой не взема мерки.Проповедниците им най вероятно ще ги оправдаят.Защитават ги адвокати ,българи към Хелзинския комитет,а той е на Сорос.Всичко е политика.ДПС пак иска да са на власт.

66

Анонимен

преди 11 години

Ало ислямистите като не Ви харесва тук......... заминавайте си! Никой не Ви иска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

65

Българите да излязат

преди 11 години

Да излязат пред Министерския Съвет , където е шефа на Националните Разузнавателни Служби , да каже как защитава България от радикалните мюсолмани ,Да обясни -разузнава ли какво става и от къде пристигат парите по 100 евро на месец , за носене на забрадки , да обясни защо *** се нахвърлят с каквото им попадне на българите и бълг. полицаи., Мечтата на Турция да владее отново България , плащат на ***. Има ли българско разузнаване, и къде са мерките ДНЕС?Оставят един веззащитен съд!!!Доког

64

до 74

преди 11 години

Нещо миришеш. Питай ги в Пловдив и Пазарджик да ти обяснят тези *** с фереджетата колко са турци. Най-натурални ***. На които им плащат да се правят на турци. Ти разлика между етнос и религия правиш ли. Въобще това правителство май доразгради България най-много.Важно е да се отчете, че радикалния ислям идва от Саудитска Арабия и Катар. Които са на подчинение на САЩ и Израел.

63

Анонимен

преди 11 години

Наглите *** могат само още повече да отвратят света от себе си!