221

180

преди 11 години

Болни хора... питам ги с какво ябълката на практика е по-добра от един нексус и най-смисления отговор, който получих беше 'по-яка е' ...

220

ПРИМИТИВИЗЪМ

преди 11 години

ПРИМИТИВИЗЪМ И БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗДИГАШ МАТЕРИАЛНИТЕ ПРИДОБИВКИ В КУЛТ МНОГО ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ И НИСЪК ПРАГ НА КУЛТУРА .НИЩО САМО СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКО ЖАЛКО ИЗГЛЕЖДАТЕ В ОЧИТЕ НА МИСЛЕЩИТЕ ЯБЪЛКАТА ПОЛЗВА ПРОЦЕСОР НА САМСУНГ ПОВЕЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМ ТОЗИ БЪЛВОЧ И ЕКРАНА НА САМСУНГ Е В ПЪТИ ПО ДОБЪР ОТ ТОЗИ *** А ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА 4 ЯДРЕНИЯ ПРОЦЕСОР .ИМА И ДРУГИ ТЕЛЕФОНИ ОСВЕН ЯБЪЛКАТА ТОВА Е ЕДНА ДОЛНА МАСОНСКА ДЕГРАДИРАЩА И ОПРОСТАЧВАЩА ХОРАТА РЕКЛАМА.

219

apple

преди 11 години

Apple първи показаха през 2007 година а всички след това започнаха copy / paste

218

до 261

преди 11 години

ако си забелязал, голяма част от храната е изсипана върху самопровъзлгасилите се за "пичове" "богаташи" и други подобни "добродетели" Айфона е фубав телефон, но е само телефон, а вие го правите култ ... Заради подобна "фанатичност" едни хора избиват други заради филм ...

217

до 26

преди 11 години

Е ти не си ли от същия този народ? За теб не важи ли тази черта?п.с. доста си покликвал ... п.п.с. най-лесно е гроздето(ябълката) като гнило, да бъде обявено за кисело

216

Анонимен

преди 11 години

мразете, мразете... То си ни е народна черта...

215

Анонимен

преди 11 години

До скоро най-коментираната тема беше Гага ... и какво от това ? Една от най-четените новини?!? Е това странно ли е ? Новинарски сайт, ежедневно се сменят новини , до вчера беше за географските познания на златка примерно, това какво значи ? Нищо ... и престанете с това че гроздето е кисело, щото освен че е изтъркано пак ви изкарва комплексари по темата! Вярно е че има и т.нар. хейтърски коментари, но повечето хора изразяват възмущение и има защо! Радвайте се и не злобейте само заради 1 телефон

214

Анонимен

преди 11 години

всички пишете няма да си го купите, ама коментарите 262... и една от най-четените новини в сайта.Типичната българска омраза в дейвствие, в това сме номер 1. А вие какво създадохте, което да не е ***?Хора имам призив към вас - СТАНЕТЕ ДОБРИ!

213

бай ганьо

преди 11 години

тази модната дума хейтър на американски език ли е ?знаеш ли аз и да имам пари пак не бих си купил този *** на фирма със лого на изядена ябълка ,защото са много алчни ,това устойство съвсем не струва толкова

212

n.b.

преди 11 години

като гледам масово хейтъри,масово яростна съпротива. Една камара ла*на се изсипват към iphone от коментарите ви. Което води до заключение,че маста мрази нещо,което няма,че маста са злоради.....Ами аз не съм с iphone, с nexus съм,но бих си го купил.А защо ги комвнтирате изобщо, да не би защото гроздето е кисело,когато е на високо?

211

Анонимен

преди 11 години

Тия от снимката на статията ли са, елита който ще притежава телефона за елт айсифон хаха Ужас за мен би било унижение да се наредя до тия и да чакам не за друго, а за телефон. и то дори за не най добрия телефон.

210

do 256

преди 11 години

Такъв тест мога и аз да ти направя ...

209

Виртуален Палячо

преди 11 години

Пичове я сега кажете Samsung или Apple са по-добри ? :D :D :D За сеира, не за друго..

208

до 256

преди 11 години

Възбуден си , сякаш ти ще вземеш 3млрд ... За Самсунг не се притеснявай, те са ПРОИЗВОДИТЕЛИ, при това не само на телефони, без работа няма да останат.

207

до умерен

преди 11 години

За златките и мутресите ли говориш? Щото те всички са с айфони.

206

до умерен

преди 11 години

Да беше казал направо "Айфон е за сноби", кратко, точно, ясно.

205

do 251

преди 11 години

съдейки по снимката, наясно ли си че ти си от стадото ?

204

Анонимен

преди 11 години

Айфон и Самсунг са абсолютно еднакви, както отвън, така и отвътре. Айфон се сглобява в завода на Самсунг с изцяло техни части. Просто Епъл искат едни 300-400 лева отгоре за отхапаната ябълка. Така де, снобарията кога е била евтина? А "битката" между Епъл и Самсунг беше просто рекламен трик за зарибяване на нови фенбойчета, които да се дърлят по форумите, зокато двете компании им се смеят на акъла и им прибират паричките.

203

до 240

преди 11 години

Имам си водо, ударо и прахоустойчив телефон, който е надживял вече четири поколения айфон. И ще надживее още толкова. Колко държи батерията ли? Две седмици. А когато айфоните на приятелите останат без обхват или им падне батерията на втория час, им услужвам с моя. :)

202

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 237Тогава си вземи бабин телефон с големи бутони с радио и фенерче и си го бий в кухата кратуна колкото щеш :)