427

Анонимен

преди 11 години

ТОВА ТЪПО ПАРЧЕ Е САМО ЗА СЕКС

426

нищо не ме притесняв

преди 11 години

чудя се къде ми се ходи повече -в Англия или във Великобритания?!

425

Анонимен

преди 11 години

От тая поне никой не очаква да е капацитет, но мага да ви кажа, че в моя университет 2-3 асистентки по тоя начин се уредиха. Най- голямата тъпачка от моя курс стана преподавателка, защото вдигаше крачета пред когото трябва, а прецакаха наистина можещи, интелигентни хора за същото място. Това, за разлика от изцепките на някаква (каква е тая) вече не ми е смешно. И не е някой Свободен университет, макар че май трябва да се прекръсти.

424

Златко

преди 11 години

ЗЛАТКА е отражение на 90% от жените в Република България !!!

423

Анонимен

преди 11 години

НЕ съдете толкова жестоко! Вярно, недопустимо е да не знаеш столиците дори на държатите-съседки, но пък 80% от американците си мислят че Европа е ДЪРЖАВА! Но си живеят идеално и без да знаят столиците на държавите! Не съм ли права?

422

Златю

преди 11 години

Босна на три морета!

421

Златю

преди 11 години

Зладка призеденд!

420

до Буревестников

преди 11 години

Да създадем група във Фейсбук - " НАСТОЯВАМЕ ДА ВИДИМ ДИПЛОМИТЕ НА ЧЕРНАТА ЗЛАТКА"?

419

Буревестников

преди 11 години

Някой от вас да не би случайно да си мисли,че ако вкарат Багата... или пък Валерката Божинов... или Курволета Лозанова... или Алисия... или повече от полвината манекенски и поп фолк-чалгарски "елит" така наречен... ЩЕ ЗНАЯТ 6 ОТ 10 СТОЛИЦИ?!?! Може да бъдете сигурни,че всички от горе изброените,ще се изложат точно като Черната Златка!!!!! И това са новите "идоли" на съвременните тийнейджъри?!?! Това са така наречените "ВИП ПЕРСОНИ"?!?!.... НАКЪДЕ ВЪРВИШ МАЙКО БЪЛГАРИЙО?!?! ПЛАЧЕ МИ СЕ НАПРАВО :(

418

Чиновник

преди 11 години

До Една_от_БГЩом такива като златките ви управляват, представям си какви сте управляваните. Нищо чудно, че целия свят ви се смее.

417

Канбера

преди 11 години

На мен Златка ми е симпатична, въпреки, че знам повечето столици в света. Тя е позитивна, усмихната, мила, добра, борбена и готви чудесно. И да, знам, че винаги биха предпочели нея пред мен / ако зависи от мъж /, но тя не е виновна за това :):):)

416

Буревестников

преди 11 години

.... И още по ТРАГИЧНОТО В ТОЗИ НАГЛЕД НИКАКЪВ СЛУЧАЙ Дами и Господа е това,че децата ни... тийнейджърите... попиват... учат се... от такива повече от кухи *** калтаци,които са станали някаква си МИС на нещо... или са манекенки... или поп фолк певачици... :( Учат се на "начин и маниер на живот"... За какво ми е да знам примерно столицата на Румъния или Сърбия след като със сви*ки и отваряне на краката ще си подсигуря живота от някой "чичко паричко" или *** футболист или ММ боец... ТРАГЕДИЯ:(

415

сме-хурко

преди 11 години

..."плеймейтка" е по-елегантния вариант на ***... за пред децата ;) а конкретния екземпляр направо взе медалите. сигурен съм че ако ги съберем от лъвов мост и им направим един подобен тест 90% ще го вземат с успех, и тогава Ректора на Варненския Свободен Университет ще трябва тържествено да им връчи по една диплома за Висше... явно много "Свободен" е тоя университет..

414

Буревестников

преди 11 години

Сега искам НАИСТИНА проверка... НО ИСТИНСКА ПРОВЕРКА... да кажем на "Господарите на ефира"... ТОВА МОМИЧЕ ОТКЪДЕ И КАК ИМА И Е ПОЛУЧИЛА ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ?!?! Та това повече от тъпо парче НЕ ЗАСЛУЖАВА ДИПЛОМА ЗА СРЕДНО... ЗА КАКВО ВИСШЕ ГОВОРИМ ИЗОБЩО?!?! Направо ме беше СРАМ да го гледам това повече от тъпо създание!!! Дори все още не мога да повярвам,че може да си толкова КУХ!!! И това е ВИП ПЕРСОНА така ли?!? СТРАХОТЕН ПРИМЕР ЗА НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ДЕЦА ДАВАТЕ... ПОТРЕСЕН СЪМ НАИСТИНА!

413

Зззззз

преди 11 години

Никак не е смешно, необяснимо трагично е.. Наистина трябва да й се проверят дипломите на тая женица

412

Анонимен

преди 11 години

Вие се смеете, хора, а аз се изплаших! Давате ли си сметка, че ако кандидатствате за работа и това същество се кандидатира за същата позиция, ще вземат нея, защото освен "диплома" ще предложи и екстри? А колко ли такива златки има на отговорни постове? Хайде да поискаме дипломата на тая амеба да бъде показана - кой и как я е изпитвал, какви оценки е получила!

411

Килъра

преди 11 години

Е това е елита на България! И после викате, че не трябва революция а?

410

Една_от_БГ

преди 11 години

"Най-искрена от съквартирантите се оказа Кристина Патрашкова, която заяви в прав текст, че това е голям срам и не може такива хора да бъдат известни"Не само че са известни, а се водят VIP! ТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ДОРИ!

409

Анонимен

преди 11 години

Едно време рускините твърдяха, че в СССР няма секс. Обаче виждам, че Златка ги настига и даже задминава по идиотизъм.

408

Чиновник

преди 11 години

Има ***, които са много по- интелигентни и образовани от златките, но цените и нивото им са недостижими за много хора.