70

до 81 и 82

преди 11 години

Ясно и точно сте изказали защо лекарите ни скубят и вместо да лекуват ни гледат в ръцете! Явно вие не сте чували ,а те удобно са забравили за Хипократовата клетва! Ако са искали да пълнят гуши да не са ставали лекари!

69

неук

преди 11 години

Че досега ,за нападение над когото и да е,награда ли даваха?

68

Мислещ

преди 11 години

Ето, новиясветовен ред идва, бялата мафия постепенно прави така че да има законово по-висок статус от нормалните хора. А има ли полза от лекарите? Лекарите ни "лекуват" от болести които нямаше да ги има ако нямаше лекари. Рак, СПИН, Множествена склероза, все неща които не ги е имало преди лекарите. Хора, събудете се, избиват ни и си траем като овце! Смърт за лекарите, смърт за банкерите, смърт за частниците! Само в свободни пасторални селца ръководени от мъдри старейшини човечеството има шанс!

67

Тотална реформа

преди 11 години

Тотална реформа в здравеопазването ! Това в момента е *** , един лекар си докарва до 50 000 хиляди на месец друг 700 и то в една и съща болница. Вземете готов пример-модел от нормални държави - Бързо , не ни мотайте ! Законодателите се занимават с глупости вместо да търсят кардинално решение на проблема.

66

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Когато живеех в Бг. трябваше да извадят сливиците на детето!Кварталният УНГ направи всички необходими изследвания , а от болницата в която трябваше да стане операцията ,доцентът на два пъти ни връща за допълнителни ненужни изследвания !Кварталният УНГ каза: направил съм всички необходими изследвания и за местна и за пълна упойка ,този доцент явно иска да му платиш нещо под масата!И наистина така се оказа! Да бях *** ,че да му тегля един бой! Аз съм ви разправал и в очна кл. какво ми се случи

65

онбашията

преди 11 години

78, тъпо парче си ти. аз предпочитам да ме лекуват професионалисти за пари, а не сдухани идеалисти, като тези дето протестират пред кланниците.

64

Анонимен

преди 11 години

до74, знаемте тебе ***, каращ напомощии живеещ в катун, я отидив англияда те видим

63

до 67

преди 11 години

Никой никого не кара да става лекар! Това е хуманна професия и не трябва изобщо лекар да откаже лечение дори и без пари! Само дето на 99% от лекарите хуманноста им е завряна някъде си и те гледат само колко ще им дадеш. Като отидеш при врачка и баячка си знаеш че ще платеш ,това не е професия ,нито пък е нещо хуманно.А изказването ти за умирането самосиндикално е смешно. Все едно иначе лекар ще ти помогне да умреш ...

62

Спрете терора !

преди 11 години

Не е хуманно ! Сега пияните *** орди как ще се забавляват? А???Сега ще ни критикуват всички хомо организацийки !

61

гурбетчия

преди 11 години

Единственото хубаво нещо ,което правят *** ,е може би побоят над лекари искащи рушвет ,късно пристигащи линейки ,небрежно отношение към пациенти и т.н. ! С този закон ще направите така ,че лекарите хептен да не ви обръщат внимание ако не дадете пари под масата !

60

Анонимен

преди 11 години

Всеки закон, намаляващ дори и с малко *** своеволия е добре дошъл!

59

гурбетчия

преди 11 години

До до73 "така е в цяк свят ,свиквай" ! Така е само в скапаните държави като Бг. , ! В Германия не е така !

58

до70

преди 11 години

така е в цяк свят, свиквай

57

гурбетчия

преди 11 години

Лекарите трябва да бъдат бити когато ти откажат помощ заради това ,че нямаш пари да дадеш под масата ! Такива "побойници" дори трябва да се награждават от държавата !

56

Валери

преди 11 години

Този е един от много малкото свестни закони който е приет от този парламамент. Надявам се да не оставят вратички за да се измъкват *** посягащи на лекари.

55

Анонимен

преди 11 години

Отиваш при лекар с направление, няма свободни часове. Казваш, че ще си платиш, веднага се намира час. Иначе някои настояват неплащането на здравни осигуровки да се криминализира.

54

до 63

преди 11 години

Ти - не, н има едни *** тумби, които бият лекарите без значение дали са съвестни или некадърници.

53

Vesso

преди 11 години

До А за товаПровал ли?СРС-етата бяха ясни.Позицията на двете хлапета също.Родителите на момичето бяха странно доволни,нищо,че бяха загубили внуче.Колко струва една медицинска експертиза в България виж пресконференцията на лекарката изготвила експертизата за случая с благовград.лекари и затова изключена от БЛС.Пред камерите каза,че следващата експертиза е изготвена на файла на нейната експертиза,но нещата са представени по завоалирано,така,че прокуратурата да НЯМА за какво да се хване!!!!!!!

52

varg

преди 11 години

За убийците облечени в бели престилки само смърт

51

Смутен

преди 11 години

Така, значи побоите над лекари, прокурори и полицаи е инкриминирано, но пък побоя над тези, които изхранват горните е безпроблемен, а ?После пак ме питайте защо от години не плащам данъци и осигуровки.