79

GrizDriz

преди 11 години

Ostanah malko sas smeseni chuvstva za novia iPHone.Ot edna strana se radvam che sa uvelichili ekrana, znachitelno po-lek (dori galaxy2 e po-tejak), i e nai-tankiq smartphone praven nqkoga.Ok do tuk dobre , no vsihko ostanalo nishto novo. Dori izostavat znavitelno s mnogo tehnologii veche vavedeni ot drugite mobilni giganti. a software-a absolutno nishto innovativno. VIjte samo Note 2 s JB kakvi extri i funkvionalni neshta ima. vijte i sega Nokia 920 s W8 kakvi innovativni extri predlaga.

78

Cancel

преди 11 години

И сте сложили снимка,да се чуди човек пет пъти от човешки ръст ли?Ми обяснете за простите богати Българи в см.Изписали сте много инфо..а е достатъчна една свястна снимка!

77

?

преди 11 години

Имах Айфон ама го зареждах всеки ден, функциите му биват ... не е нещо, което да го няма в други телефони. Но за работа определено не става, имайки предвид и безбожно скъпите му аксесоари - зарядно за кола 60 лв???? Сега работя с НТС и си личи, че е малко по-кофти качество, но го зареждам на 3 дни и пак ми върши същата работа ...

76

до 77

преди 11 години

Пич, ако не си учил съпромат,няма защо да ти обяснявам. Ако пък си учил не е нужно да ти обяснявам? Единственото нещо което би сласило ситуацията е някакво силно пластично и еластично стъкнло, но това са характеристики нетрадиционни за стъклото.

75

До HCC

преди 11 години

Епъл го обявиха официално, че youtube приложението е премахнато, махат всичко на Google, но го осигуряват чрез официално приложение в App Store-а. Проблемът е никакъв. Така е и с Maps.

74

Анонимен

преди 11 години

Къде видяхте да пише Made in China на телефона бе гламури? Assembled in China е нещо доста по-различно, ако сравним iPhone със евтиния корпус на Galaxy S III направо ме напушва смях, Галаксито е като играчка от зрънчо. Тук класата си личи отдалече, просто уникално устройство.

73

m3

преди 11 години

Хейтъри, ако няма да взимате новия iPhone, що просто не млъкнете... Като не ви харесва си галете зеленото роботче по чурката и оставете хората да решават кое е хубаво и кое не...

72

mindo

преди 11 години

Ами ще видим как ще пада и тогав а ще коментирам. Ако съдя по това, което съм видял до сега...За процесора - има още 7 - 8 процесора, които използват същото ядро, включително и самсунг. Всички освен Тегра4 са двуядрени. Теграта е 4 ядрена с убийствено видео.

71

-

преди 11 години

Миндо пич поне на едно нещо да обърнат внимание, което е тяхно производство все пак тези които малко от малко се интересуват знаем, че части на този телефон от къде идват и кой ги прави.

70

До Mindo

преди 11 години

Корпусът е пак целия стъкло и стомана, гърбът е стоманен, а екранът освен със стъкло нямя с какво друго да бъде покрит. Какво се оплакваш, стъклото на дисплея е оптично, за да има перфектно качество на изображението, а и като гледам с каква прецизност е изработен и че дефектите ги измерват в микрони, едва ли друг производител отделя такова вманиачено внимание само за корпуса на телефона си.

69

benevolent

преди 11 години

заради картела на Мтел и Глобул в БГ се плаща около 15 лв за 500 МБ, а в Европа 5 Евро?

68

TheOne

преди 11 години

Това си е ново поколение смартфон, цяла година чакам да видя кой първи ще сложи Cortex-A15 ! Всички се изложиха, а от Apple ги засрамиха Това автоматично го прави най-мощния и ефективен смартфон на пазара, който не разбира нека се радва на SGS III

67

TheOne

преди 11 години

Пичове , Вие нещо не разбирате, май! Този смартфон няма равен като производителност на хардуера. Разните му там Глаксита-Малаксита не вървят. GPU-то е от класа на това в iPad 3. Вероятно и по-мощно, защото работи на по-висока честота при новият технологичен процес. CPU-то е кастъмизиран двуглав Cortex-A15, вероятно с повече от един контролер за паметта като се има предвид , че A5X има четириканален такъв 12.8GB/s. С две думи : чипсета е ламя. Нещо невиждано до този момент. Дори Krait бледнееТо

66

Мнение

преди 11 години

Харесват ми продуктите им, дори ползвам iPhone 3G и iPhone 4 - добри телефони са, но напоследък тези съдебни дела за патенти и други глупости ме отвратиха и бих казал "Да живее свободния код". Смятам, че големите корпорации са в основата на икономическата криза (в стремежа си за големи печалби унищожават средната класа) и по-добре да има 1000000 дребни, които хранят по 10 семейства и то добре, отколкото един огромен, който храни 5-6 директора със стотици милиони.

65

Жорко

преди 11 години

Наи якия телефон за най- яките пичове.

64

Анонимен

преди 11 години

като си купите подобен телефон се поинтересувайте как се работи с него, за да не ревете че сметката ви е 500лв.

63

do 56

преди 11 години

pishe "assembled in china" ama kato si reshilo da se napravish na umen.. nqkoi shte kaje che e edno i sushto no vsushtnost ne e

62

S

преди 11 години

За "иновативна" компания, като Apple, това е доста неиновативен продукт. Пипнали са тук и там нещо малко (18% по - тънък, малко по - висока резолюция) и това е. Не, че и Самсунг с S3 вкараха нещо невиждано де. Апаратът ми прилича по - скоро на 4S - version 2 отколкото на 5-то поколение smartphone.

61

redordead

преди 11 години

айфона не е лощ телефон, но комплексарите не го възприемат просто кат смарт фон, а като нещо, което да ги определи в обществото като по-хай...дефакто всеки млад човек може да събере 1000, кога по-лесно, кога по-трудно...сега всички селяци, ще пчонат да гладуват 6-8 месеца, че да съберат пари за новия социален маркер...

60

Анонимен

преди 11 години

Произведен е в Китай, процесора му Apple A6 пък е базиран на Samsung Exynos, дисплеите им пък от Sharp и Optronics. Нещата в вече са така размити, че да говорим за националности на производителите няма смисъл.