39

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ФАДНЪК, УЧЕБНАТА ГОДИНА СКОРО ЗАПОЧВА. АЙДЕ *** СИ ПРЕПОДАВАЙ РУСКИЯ ЕЗИК / АКО ИМА КОЙ ДА ГО УЧИ/ ! ТИ СИ КУКЛА НА КОНЦИ ! ИЗФАНДЪЧЕНА РАБОТА !

38

поля

преди 11 години

Кво лаете бе. Ще строят приюти и ще ги прибират, това е единствения начин, Европа не разрешава друг. По-добре хубаво си отваряйте очите, и съдействайте на тази инициатива, щото крадливите природозащитни организации си правят каквото искат. Почиствайте си блоковете и сигнализирайте за ***. Бъдете граждани, а не мрънкащи неблагодарници

37

ooo

преди 11 години

Проблемът с бездомните кучета не е плод само на безотговорни политици, а на безотговорни граждани... Вземеш куче и го метнеш на улицата като престане да те "кефи", остарее или грижите за него почнат да ти тежат. Или пък метнеш поколението му или пуснеш свободно мъжкото си куче да си начеше крастата, пък после и ти идеш да си начешеш крастата в кварталното капанче - пиеш и плюш колко са зле нещата. Айде поне тоя път дано има някакво движение по тоя проблем в правилна посока и малко акъл!

36

BG KU4E

преди 11 години

София е най кучешката столица в света ! Само тук кучетата са по ценни от хората - дори и бездомни, те носят пари на управляващите, които и да са и дават бизнес за всички природозащитни организации, които получат дарение от чужбина. За разлика от тях, бездомниците по улиците на София няма кой къде да прибере, деца проституират, на първо място сме по кучешка тения в света ... и на никой не му пука, по важно е *** да са добре, а не хората.

35

Жо

преди 11 години

ПРИЮТИ ЗА КУЧЕТА на стойност 1 600 000 лв. Те ще приберат 1 600 кучета, защото за всяко от тях ще трябва да се осигури "жилищна площ" от 6 кв. метра. Към това трябва да добавим обезпаразитяване, кастриране, заплати на гледачите и храна, храна всеки ден! Така едно средностатистическо куче ще излиза на данъкоплатците към 2 000 лв. годишно. НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ- ЧЕСТИТО!

34

xaxa

преди 11 години

fun duck - ova

33

radioprestilka

преди 11 години

Абе колкото и кучкарници да се направят кучета по улиците ще има! Госпожо Фандъкова кажете какво става със завода за софийския ***, то не бяха копки и чудесии, 100 милиона само за реклама са отделени, а завода го няма още? Предизборно ГЕРБ пак започва голямото раздаване на пари, които една част ще се върнат, като финансиране на партията! Така си мисля, че е и с кучкарника, там от толкова време парички се препират, Миро Найденов знае как!

32

Annonymous

преди 11 години

Що не приберете хората дето нямат хляб и дом ? *** НАРОД = СЛАБА ДЪРЖАВА = БЪЛГАРИЯ

31

Фандъка рулира !

преди 11 години

Фандъкова е единствената в сбирщината ГЕРБ, която поне малко си върши работата. Бих гласувал за нея, въпреки, че ГЕРБ са ми изключително противни.

30

до ГЕРБ ПОБЕДА!

преди 11 години

Да ГЕРБ прекрасно си върши работата.То кучета добре започнаха да ядът пенсионери.ама разни "***" ревнаха че било нехуманно.Та няма няма грешка в ГЕРБ като кучетата хапнат още някой ,може би ще се размърдате да свършите работа която сте обещали преди 7 години.

29

Анонимен

преди 11 години

ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ СА ***? СОБСТВЕНИКА ДА СИ ПЛАЩА ОТ НЕГОВИТЕ ПАРИ ЗА ТЯХ.

28

Гацо

преди 11 години

ТАЯ САМОКОВСКА *** ДА СЕ МАХА ОТ ОБЩИНАТА ВСЕ ЗАПОЧВА ДА СЪБИРА КУЧЕТАТА И ТЕ ВСЕ ПО УЛИЦИТЕ СИ СЕДЯТ ! СОФИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА В ТАКОВА ТРАГИЧНО СЪСТОЯНИЕ НАВСЯКЪДЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ СТРОИ В СОФИЯ Е СВЪРЗАНО ВСЕ СЪС САТАНИНСКИ ИЛИ МАСОНСКИ СИМВОЛИ . ПОСЛЕДНАТА СТАНЦИЯ НА МЕТРОТО ТОЛКОВА ЛИ НЯМАШЕ НА КОЙ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИ ДА СЕ КРЪСТИ ЧЕ ДА БЪДЕ НАРЕЧЕНА ЕС ? Може би защото плащаме много а получаваме подчти нищо ? Борисов трябва да бъде даден на съд заедно с всички негови предшественици !

27

Мара

преди 11 години

И какво като ги прибират в приюти? Трябва да ги хранят,да им чистят. Вълна ли дават,мляко ли ще дават кучетата! Каква полза имаме от това! По добре ферма за 1000 прасета или телета.

26

До БРАБО НА ГЕРБ!

преди 11 години

Като ти чета си знаещо момче.Та я кажи кога тройната коалиция е имала кмет на София в последните 22 години.Ако не ми лъже паметта преди Фандъкова кмет бе Бат Бойко.Значи според теб той е създал проблема с кучетата?Ти си нагледен пример на промит герберски мозък.Явно девизът ти е "най мразим да мислим".

25

1

преди 11 години

ха, пък аз тамн се "зарадвах" на новите ми 5 големи, охранени пазача, които се появиха точно за една нощ, от къде ли???

24

Анонимен

преди 11 години

За издръжката на *** да плащат еколозите.

23

ГЕРБ ПОБЕДА!

преди 11 години

Стабилни сме! СИЛНИ СМЕ! България върви напред към европейското си бъдеще, а *** се пукат от яд и злоба защото НИКОГА повече няма да видят власт! Народа вече вижда коя е работещата партия и отново ще гласува доверие на ГЕРБ!

22

До Данчето

преди 11 години

Никъде в ЕС няма толкова ниски такси за детски градини, а хората като имат деца трябва да си оравят сметка как ще ги отглеждат, голямо реване и оплакване! А относно приюта: Евала!Какво обаче имат общо децата с кучетата!? Смятам, че си имат родители, които трябва да им берат грижата! Аз от никого пари не чакам!

21

Анонимен

преди 11 години

Не може ли да ги продадат на виетнамците? Все пак кучетата са общински, общината трябва да има полза от тях, а не само да инвестира от данъците ни.

20

коко

преди 11 години

При всички политици, всичко се решава в бъдеще време, преди малко една статия за заплати и пенсии - догодина, сега за кучетата - ноемвре месец.