35

BMW

преди 11 години

Два примера за BMW шофьори:1. Във високопланинските Родпски махали, Али Реза не може да се ожени ако няма BMW.2. Холандия BMW карат само престъпници.

34

Анонимен

преди 11 години

Сигурно има и такива, които си купуват БМВ, водени от някакъв комплекс. Но, не забравяйте, че има и такива, които си купуват БМВ заради върховите му качества. И още нещо - ако някой си мисли, че 10+ годишно БМВ не е БМВ, много жестоко се е объркал. Това е автомобил с огромен ресурс и ако се поддържа както трябва (а не по булгаристански), на този 10+ годишен "дъргел" не могат да му стъпят на малкото пръстче 99% от останалите чисто нови автомобили.

33

Анонимен

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Аз бих добавил и още малко определения към каращите BMW, но...е против правилата на сайта.Но като цяло в България BMW карат хората с манталитет на русокоси силиконки и желаещи да бъдат охранители якички момчета.

32

Muhahaha

преди 11 години

Предпочитам 30 годишна Е30-ка пред чисто нова Дачия, Ситроен, Рено, Форд, Опел и разни други подобни тенекета ако ще днеска да излизат от завода. Кеф цена няма.

31

дес

преди 11 години

Да, много са смешни каращите дърти баварци, които се изживяват като гъзари. Не знам коя нормална жена ще се впечатли от 10+ годишно БМВ, жалка история.

30

Анонимен

преди 11 години

до 28: От такива като тебе ме е срам да си карам БМВ-то.

29

Анонимен

преди 11 години

не съм виждал мутра или *** в учебен автомобил

28

Анонимен

преди 11 години

Вчера на път от карнобат до Петолъчката, 30км колона, кара се на първа.Това обаче не важи за някой хора, главно с мощни лъскави коли, който станаха синоним на лъскав живот и нулев коефициент на интелигентност.Постоянното минаване в настрещното на тия помиари, така усложни обстановката, че километрова колона спира за да се прострои някой ПАУН.

27

Истината

преди 11 години

Така е защото БМВ е най-хубавия автомобил за най-хубавите хора ! Всички останали си мислите, че карате коли, а се возите на курници :) Затова цъкайте минуси и си мечтайте за баварец :) Какво да кажем за шоферите на ''passat'' ? Дерзайте защото излизам с БМВ-то и мачкам семействааааааа !!!!!!!

26

Винкело

преди 11 години

Абе по-бърза кола от Гоуфо 2 РК нема.

25

Vectra

преди 11 години

Не е верно - шофьорите на Opel Vectra A и B са най-агресивни. Като изключим Гоуф-ПК

24

Анонимен

преди 11 години

Това слага петно и на нормално каращите хора БМВ. Много неприятно какво да се прави трябва да не се дава на хора без образование да карат автомобили над 100 коня.

23

Анонимен

преди 11 години

30 км/ч в населени места за всички кокошарници които се търкалят по пътищатата, щото половината *** са си купили книжките и чупят стойки в лъскавите си возила

22

Анонимен

преди 11 години

Здравейте хора, статията наистина казва истината. Аз карам БМВ и виждам разликата когато карам БМВ-то или другата ми кола. Хората като ме видят с БМВ в огледалото почват да отбиват в страни и едва ли не очакват да ги избутам от пътя въпреки че карам на нормална дистанция без да ги притеснявам. Понякога ми се е случвало жени да излязат от дясната ограничителна линия в прахта - явно хората се притесняват. За това са виновни мутрите и селяните които нямат ужаважение на пътя. Това слага петно и на н

21

Анонимен

преди 11 години

Аз карам БМВ (200 конски сили), но съм изключително балансиран и сдържан шофьор. Трябва да призная обаче, че наистина имам впечатлението, че едни от най-големите деграданти по българските пътища са водачите на БМВ, и то - колкото по-пропаднало и неподдържано е БМВ-то, толкова по-агресивен деградант го кара. Разбира се, когато някой си е деградирала ***, той си е такава било с БМВ, било с Мерцедес, било с Жигули, било като пешеходец. Господ да пази вас и децата ви от "бъдещето на България"!

20

MPower

преди 11 години

хахаха основно коментари на *** чета до тук!!!!хейтъри

19

Анонимен

преди 11 години

Това го знае всяко хлапе!

18

Сиганин в БМВ :

преди 11 години

БМВ= Без-Мозъчен Водач

17

Анонимен

преди 11 години

Съгласен съм че самата кола не е виновна но масово селските пръчки препочитат БМВ-та - факт. По този начин се хвърля петно и на интелигентните хора каращи тази марка. Но така е какво да се прави ще си носим кръста :)

16

Анонимен

преди 11 години

"Шофьорите на BMW най-агресивни на пътяПодкрепям ! И аз съм на това мнение