134

Анонимен

преди 11 години

Съгласен съм. Само да има в закона , че ако на улицата има спинозен -> газ до ламарината.

133

Майна

преди 11 години

Пловдив е преживял всякакви девотии. Най-старият жив град в Европа-официално. От правешкият селендур Живков до банкянският *** Борисов все лошо за Пловдив. Завистливи,необразовани селяни винаги ще са против Пловдив столицата на Европа.

132

Анонимен

преди 11 години

-гражданска -каско -тех. преглед -винетка -данък -подръжка -гориво -почерпки за катаджиитеспрял съм да карам.разходите ми намаляха доволно!

131

до модератора

преди 11 години

Защо ми изтрихте поста с над 25 плюса , а Днес .бг ???

130

Bob

преди 11 години

-На Биби премиера джипчето му е над 5 кубика мотор, като е на спец режим- да кара с макс. 40, ще НИ харчи по 100 л на 100 км минимум.-Щом за колите е 30 км ч- значи автобусите- с 20, а учебните коли- с 10. -Линейки и луноходи - също с 40.-Трамваите да стоят на място.-Пешеходците може да минават по макс. 10 крачки в минута, за да не се блъснат в някой друг пешеходец.-Велосипед, кон, катър или магаре- може и по- бърже, закона не уточнява.Някой да продава катър тъдява ?

129

фон Мазох

преди 11 години

Абе глупости безкрай.Може едно сериалче да спретнат. Ама на хората вече им писва:- ниски заплати-големи данъци-нерентабилни и неработещи решения-високи цени на горива и стоки-постоянна несигурност.... и още и още...Ако това е европейски стандарт на живот, значи сме мазохисти !

128

до 146

преди 11 години

Столичани сте прецакани, но виж ние Хасковлии и нашия кмет смачкахме кандидата на ГЕРБ с 80 на 20.ГЕРБерската *** при нас не вирее.

127

столичанин

преди 11 години

Не се косете , догодина като Герб сдаде власта ще отменим всичките тези простотии !Обаче софиянци ще трябва да търпим кмет-учителката по руски(съветски) език от Самоков още 3 години !

126

Пловдивска Губерния

преди 11 години

Да не си мислите че ще ги спазваме?

125

Ф-1

преди 11 години

Всяка сутрин като стана си задавам въпроса: Каква ли простотия са измислили за днес *** от ГЕРБ.

124

!!!

преди 11 години

Хахахаа детето ме бъзика преди малко.Вика Тати мутрата прокара ли това, ще те скъсам на старта още с колелото :)))))

123

Гении, Гении, Гении

преди 11 години

Ако намалим скоростта до 10 километра в час, тогава няма да има произшествия изобщо, но от друга страна това ще се отрази върху придвижването, транспорта, трафика и екологията

122

email

преди 11 години

Странно животно е българина. И естествено най-мръсните и миризливите са глутницата жълти ***... нямало да спазват... какъв си ти бе, Пепи? Дори и да намалят скоростта на 10 км/ч пак никой за никъде няма да закъснява защото всичко е въпрос на организация. Но българинът е ***, не един от великите българи са го казвали.

121

един

преди 11 години

Дядо ми (Бог да го прости) в такива случаи казваше - "Що е лудо и шантаво все е наша род". . .

120

нищо случайно

преди 11 години

Нарочно го правят за да се 'пренасочват' хората към метрото и др видове градски транспорт.Отделно парите от наказанията за превишена скорост в населено място ще преминават през някои банки, собственост на конкретни хора, близки до др хора...Сещате ли се,че всичко в тази държава отива към ущърб за редовите граждани,наричани още електорат...И в този ред на мисли вече е ясен резултата от изборите следващата година - някои май ще загуби с голяма разлика. Кой ли? Ами нали се сещате? :-)

119

Анонимен

преди 11 години

Глупост след глупост.Луд уморя нямал, а тея нашите физкултурници и мутри пък хич.Нещастници!

118

от ОФ

преди 11 години

Аз съм много щастлив защото сутрин ББ като слиза от Бояна по бил.България и колите му се движат с 30 км. ние всички доволни граждани, отивайки весело на работа ще му махаме и ще го поздравяваме. А аз ще си приготвя и домати и яйца, може и някое паве.....или пък??????

117

Аман

преди 11 години

ПОРЕДНАТА ГЕРБЕРАСТКА ГЛУПОСТ.Опоскаха резерва, фалираха средния и дребен бизнес който пълнеше хазната, сега онова очилатото счетоводителче кви ли не простотии прави за да напълни от глоби бюджета.СТРАХ го е, че изборите идат и цялата му стъкмистика и опосканата от ГЕРБ касичка народна ще лъснат.Не знам дали, но знам, че от тия сегашните трябва да има в затвора.Геноцидът е наказуем!

116

каруцар

преди 11 години

Някои хора( повечето) в правителството май дишат лепило !

115

?

преди 11 години

A ще трябва ли да питаме със заявление вече когато ни се приходи до тоалетната?А по колко пъти на седмица ще е позволено да дишаме?