114

Анонимен

преди 11 години

Е, не са ли *** куките!

113

до 136

преди 11 години

Пий хапчетата и си лягай. Какъв Цветанов, какъв Борисов те гонят? Май не можеш да спиш заради тях. Замеси го сега момчето и в някоя световна теория на конспирацията и как е трябвало да го убият тайно защото иначе ще се разприказва и половината европейски политици ще си отидат ... дрън дрън. Чудя се на мисленето на хора като теб.

112

Анонимен

преди 11 години

Жалко за това, че една пиянска свада отне два човешки живота.

111

Алов

преди 11 години

Не е плащал такса кабелна тв на милиционерите ...и станала случка.Проблема е решен няма виновни.А колко убииства минаха в графа самоубийство,без главоболие, без раследване, без съд и спестени пари за премия .

110

колега

преди 11 години

И тоя ли се "самоуби",като Чочо от Перник...и сега полицаите пак няма да са виновни,най много по едно мъмрене....аллоооууу Цветанов и Борисов....нещо много станаха осиранията....

109

Анонимен

преди 11 години

Тази Германска тройка се е разпаднала .Тя си тръгнала сама ? Към Доктора -Сексолог /завършил в Германия/ който съветваше по телевиз..да си вкараме 3ти в леглото , защото германците. ../ не става нещо а / . Бившият съпруг на амер актриса Сандра Б , се изказа / след като го бяха хванали с една татуирана к../ не можах даже да се свържа със съпругата ми Сандра . Нейният екип ме отряза като ТУМОР

108

Анонимен

преди 11 години

119-хората ти пишат,че не е на подчинение на МВР-той пише същите безполезни полицаи са...или си уникатно ***,или нямаш поглед на нещата зад компа....Според теб и аналогичните ти безполезни са полицията,съдебната власт,учителите,лекарите....ами хващай гората.

107

шантави манерки

преди 11 години

Горд Ариец. Изпълнителен като дядо си Ханс, който до последно въртеше Газовото Кранче , въпреки обстрела на съюзниците.Даже и татуировката е наследил.

106

Анонимен

преди 11 години

Следствените арести са към министерството на правосъдието,защо намесвате МВР с това,което се е случило в арест подчинен на друго министерство-може би от незнание.

105

атом

преди 11 години

горкият човечец.сигурно е гледал някой от новите бг филми - не му е харесал,сменил е канала ...и пак бг боза,пак сменил канала...бойко,пак сменил...пак бойко,и пак бойко и пак бойко и така до последния канал.Убеден че животът в бг е рай,се сетил че може да го върнат в германия да си излежи присъдата.Ужасил се, не му издържали нервите и се обесил.

104

иха

преди 11 години

Заради някакъв *** немец каквито станаха в изобилие тука в сайта се появиха още по големи *** ***. Заминавайте при Брайвик той чака.

103

Анонимен

преди 11 години

Кога начело на министерството на правосъдието ще има някой нормален психически? Само разни издухани кикимори, които са само за Карлуково...

102

Що така бре

преди 11 години

Егати полицията!Пълен цирк.Значи арестант може спокойно да се самообеси.Готови сме за Шенген.

101

Стралджански мангал

преди 11 години

На това му казвам във вода да газиш, жаден да ходиш....ще докопаш ти медна жица и ....ще се обесиш с нея....

100

до 119

преди 11 години

Ти да не се смяташ за по- полезен?

99

Анонимен

преди 11 години

След тази новина *** сами ще започнат да се предават в полицията за извършени от тях престъпления. За да се докопат до кабела...

98

Анонимен

преди 11 години

Явно ей за такива издънки тия съдебната власт вземат една шапка пари, 10-торно повече от тия в МВР, антикорупционни, 13-та и 14-та заплата, за да си барат макарите, докато арестантите се бесят с булсатком-а.

97

умен гущер

преди 11 години

*** са му сцепнали дупенцето с Чаламба и затова не е издържал горкия....

96

Барозу

преди 11 години

Според мен сте готови за Шенген!Не само границите можете да пазите но и арестантите!

95

до 106

преди 11 години

Хайде стига де. Не били на подчинение на МВР , а на МП. И какво от това ?! Същите безполезни полицаи са си.