136

Това е от 50 години

преди 11 години

Това е страшната истина. Цяла България работи за София. Затова и омразата към този град нараства. Извън София, всичко е колониална територия. Заплащането в столицата е най-малко два пъти по-голямо, отколкото в останалата част на държавата. Сравнявама Варна спрямо София. А какво остава сравнение на малки селища спрямо София. Там разликата е в много пъти. Тази порочна политика не е от идването на ГЕРБ. Още при Тодор Живков се започна диференциацията. Така че БСП също има вина в това разделение.

135

adn

преди 11 години

Няма ли психиатри в страната? *** от БСП трябва да бъдат лекувани и да им се забрани със закон да се показват по медиите.

134

Анонимен

преди 11 години

Ех Михалевски,къде бяхте 20 год назад или поне по време на феодално-васалното управление на тройните завоеватели,нима там не видяхте,това което изнасяте,нима то е от последните 3 години.Като виждаме сламката в окото на опонента си,ние не успяваме да извадим гредата,която 60 години дълбоко е потънала в окото на Партията-майчица.

133

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

*** ревнаха - усетили мощната подкрепа за ГЕРБ в София... - така е и в останалите големи градове, а СПИН-аджиите се радват на подкрепата в малките села и паланки - на заблудените, червени бабички...

132

Анонимен

преди 11 години

герберски ***!

131

Анонимен

преди 11 години

Димчо, мамин. Всички обласни градове си ремонтираха центровете, повечето от тях - за сметка на изработените от живеещите в София пари. Имаме страхотни ремонти в градове като Шумен и Видин, където жива душа няма по улиците. София остана последна. Тук всички се бутаме в мизерията и сега като ни пуснаха две фонтанчета и сложиха няколко саксийки и 200 кв.м. плочки, много ти се стори. Незнам какъв да те нарека?

130

ай прасе

преди 11 години

Димчо, не те е срам да лъжеш така безочливо! В София се изработва над половината от БВП на страната, а само 1/3 от приходите остават в града. Не се оплаквахме, че всяко малко градче си оправи центъра и градините, а при нас беше пустиня. До преди 3 г нямаше работещ фонтан в столицата, нито здрава лампа в парковете. Нямаше едно цвете по улиците, а коледната ни украса изоставаше дори от тази на батак и котел! Сега направиха нещо градът поне малко да е приветлив и ти веднага да плюеш л**няна св**ьо

129

Анонимен

преди 11 години

Трухчев, ГЕРБ да не би да са честни ? Те не крадат, нали ? :)*** може и да са крали, но даваха и на народа ! Техните довчерашни милиционери и днешни американофили крадат, но и затягат примката около врата на обикновения човек.Затова предпочитам да ме управляват "***" !!!

128

Трухчев

преди 11 години

А *** крадат от цяла България!!!

127

хммм

преди 11 години

по принцип това си е така от вече 15 години някъде, ако искат софиянците да ми дават минуси но да излязат преди това да видят какви са улиците в морската столица примерно. Аз съм оттук и мога да заявя че с правилно вложени пари от Софиянците това може да се превърне не само в ,,град,, но и в суперград и туристическо място, не само турците да се радват на Истанбул. Давам *** пример, имаме страхотни градове, за жалост недоразвити

126

Анонимен

преди 11 години

Нека се разберем - съществото С.Дянков няколко пъти ни вадеше от тази криза, а територията БГ е остров на стабилността и финансов феномен в планетарен мащаб.

125

ЦвъЦвъ до 173

преди 11 години

Не е свършило папането, не е.Тъста и тъщата ми казаха ;)

124

минЧо

преди 11 години

who the F.U.C.K is Димчо Михалевски ? лузЪР ;-) както и всички червеноДушковци ... свърши Папането мили другарчета . it's over now ;-)

123

Аман от ГРОБари

преди 11 години

ГЕРБ РАБОТЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ И ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРЕИЪЕдо тук с лошите новини....а добрите са, че малко им остана!

122

Анонимен

преди 11 години

Тая статия направо счупи уреда за измерване на лицемерие и наглост. Това сега не е политика на Герб - Бсп си бяха същите. Просто сега не крадат те и вече се давят от яд и алчност. А призива да се дават пари на общините за да разкриват работни места е направо връх на социалистическото мислене. Една община не създава работни места, освен за още бюрократични ***. Една община може само да усвоява пари от бюджета - т.е. да ги разпределя към наши хора. Чета и не вярвам на ушите си!

121

Andreshko

преди 11 години

БСП не са прави.Герб ме работят само за София,а работят само за себе си.

120

алек

преди 11 години

аз съм започна 86 г работа с 400лв заплата сега имам доход 400 и не стигат и за 10 дни живот ,а тогава спестявах от тях,питате ли се защо девалвацията е през последните три години?

119

алек

преди 11 години

пътна полиция има норма за съставени актове.това ми го каза мой познат полицай.така ли се пълни бюджета гербаджии,като тормозите изтерзаните шофъори.това е долна полицейщина ,аз съм на 45,и при тато не съм виждал

118

прованса

преди 11 години

Така е , като си избрахте кмет на софия за премиер да не се чудите що всички пари се наливат там ? !

117

алек

преди 11 години

а каво ще кажете за това че герб лишиха 500 000 от право на глас?