72

зомби ЛИ Е ?

преди 11 години

Е ли е, зомби премиера или измамата по рождение е в кръвната му картина?Защо?В предизборните си обещания се беше въплътил като човек с ЧЕСТ. Държащ на думата си и кипящ от желание да премахне чувството, че живеенето в тази страна е наказание.И обещаваше: честност, морал и т.н.Но после ..... зомбира.А иначе заглавието ТОЧНО определя действията му:Животът в България продължава да поскъпва.

71

Анонимен

преди 11 години

"Животът в България продължава да поскъпва"Гарантирано от ГЕРБ!

70

optimist

преди 11 години

БСП са отчаяни в опитите си да си върнат властта. Просто е трагично! Това разбира се може само да ни радва :)

69

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ СЕ ОТКАЗА ОТ ЕДНА ЛИЦЕНЗИРАНА И ИЗГРАДЕНА ЗА 1 МИЛИАРД ЛЕВА ОБРАЗЦИОВА ПЛОЩАДКА В БЕЛЕНЕ И ТРЪГНА ДА НАЛИВА ПАРИ НА ГОЛАТА ПОЛЯНА НА КОЗЛОДУЙ- И КОЙ ЩЕ ГИ ЛАПНЕ НАШИТЕ ПАРИ- УЕСТИНГХАУЗ! БРАВО НА ХИЛЪРИТО- ПОСТИГНА СИ СВОЕТО- ДА НИ НАБУТА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СТРОЯТ ЕДИН БЛОК НА ЦЕНАТА НА ДВА В БЕЛЕНЕ.

68

До 69

преди 11 години

Винаги съм се чудил вие платените от Гроб-----колко ви плащат и как ви наемат? Много е просто, пич!Ние им плащаме! Да, ние с теб и всички останали!ГЕРБ получава законна субсидия за политическа партия. Това са пари от нашите данъци. За ГЕРБ са доста милиони и изобщо не им пречи да заделят поне едно милионче за плащане на 40-50 дежурни интернет-драскачи. Наемането на хората - те и без това са си на запати в административните структури на партията. Предимно роднини шефовете.И всичко е законно

67

Ф.С.В

преди 11 години

Когато почнете да четете между редовете -тогава ще се досетите каква е истината--я тя е много много грозна!!!!!

66

Divan

преди 11 години

Не е особена новина. Вече стана лукс дори да си жив. Всеки месец се измислят нови кожодерщини, цените къде рязко, къде плавно си растат. Ходене до магазина коства 15-20 лв за полупразна торба и т.н.

65

:)))))

преди 11 години

" Абе звъня на тоя телефон ама дава заето...""Абе това не е телефон това е ЕГН "Разговор между милиционер и пожарникар:))) и тези хора ни управляват"Виж там оправи го на някой терминал да бачка ,че ритам футбол с момчето"

64

до 72

преди 11 години

Очевидно на ГЕРБ американската радиация повече им харесва- нищо, че е два пъти по-скъпа

63

Анонимен

преди 11 години

герб тотално ще ни вкарат в мизерията ,егати как не виждат колко по-зле живеем

62

Анонимен

преди 11 години

Дянков какво става бе.*** такъв.

61

до 68

преди 11 години

НАЙ-ГАДНОТО НЕ Е ТОВА, ЧЕ АМЕРИКАНЦИ ЩЕ НИ СТРИЖАТ- ГАДНОТО Е, ЧЕ НА ЦЕНАТА НА ДВАТА БЛОКА В БЕЛЕНЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ЕДИН В КОЗЛОДУЙ И НИ ОБЯСНЯВАТ, ЧЕ ТОВА Е ИЗГОДНО. И ОТКЪДЕ НАМЕРИХА ПАРИ ЗА КОЗЛОДУЙ?

60

Ф.С.В

преди 11 години

Мишо Бирата беше почетен консул на Бразилия--но той беше замесен в трафик на кокаин от Южна Америка-сега българският кораб с кокаина е от мафията на Мишо Бирата-Но защо САЩ нападна Афганистан?? американските "бизнесмени"(търговци на оръжие и наркодилъри)искат пътя на азиатската дрога да няма конкуренция-част от плана е този който гледате в момента-главен изпълнител на плана е -тенисиста-вие знаете кой е ))

59

Елена

преди 11 години

ГЕРБ живеят в някаква измислена реалност- доходите ни били най- бързо нарастващите в Европа- а колко процента от една европейска заплата е една средна българска? При средна за страната 340 евро- а средна за Европа- 2700 евро- почти 8 пъти по-ниска. Това, че след три години замръзване ни обещаха след 6 месеца да ни повишат с 7% заплатите- с 5 лева, трябва да ме радва?

58

Анонимен

преди 11 години

Бойко отказа Белене, но сега дава 7 реактор в Козлодуй на американците ...Към скъпата цена на тока от всички американски централи у нас (3 броя), ще се добави още един.Но слугите са за това, да правят каквото им нареди хилещия се Господар!

57

Оптимист-Идиот

преди 11 години

Каква манипулация бе многознайко ?!Медиите предават живота ни в розови краски, социологическите агенции на Мира Радева, платени от Цветелина Бориславова твърдят, че сме щасливи, ама го крием !Аман от Ид*оти, народа е нещастен и обезверен, всеки се спасява кой както може, а "водачите ни" са безхаберни и нискоинтелигентни крадци !

56

Роби сме си

преди 11 години

Абе Пожарникар да те управлява....докъде стигнахме с акъла си , да мислим че ще ни оправят милиционери. Прости сме си. А има и хора още ,които радват на Герб независимо от окаяното си положение. Но това е психиката на Роба.

55

до 59

преди 11 години

НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ПИТАМЕ- В ДОКЛАДА НА ЕК ГО ПИШЕ ОТ ЯСНО- ПО ЯСНО- ГЕРБПОКРОВИТЕЛСТВА 12 МАФИОТСКИ ГРУПИРОВКИ. ТОЧКА!

54

Анонимен

преди 11 години

До 53Верно е, но сигурно е забравил да каже чии доходи нарастват?!

53

До 58 Оптимист

преди 11 години

Надявам се си изпил и предписаните ти от психиатъра хапчета:)