192

Анонимен

преди 11 години

Петролнире компании на америка са изнасяли петрол от Ирак без да се отчитат и плащат данаци на американската държава . Напротив укрива ли са петролни танкери в пристанищата на Дубай . Това го е правил и Дик Чейни и вушовата петролна династиа , които забогатяват още ровече...

191

Нина

преди 11 години

До do 211По какъв начин БГ е обвързана с Русия или Израел? Ако бе не бихте били наи-бедните в Европа и сред 10-те най-нещастни нации в света, наистина сте нещастници.

190

Анонимен

преди 11 години

По данни *** Американските медии , средната класа на Русия се е увеличила значително ,благодарение на натрупания капитал от продажбата на петрол ,осовено през дългата американска война В Ирак. Днес Русия инвестира тези капитали и в други държави . Американската икономика е разклатена за тези 10 години порадиголемите военни раззходи , които са предвиждани да се покрият от петрола на Ирак . Това не стана защото никой не работеше с иракстката парична единиза , нияма прозрачностКакво изнасят

189

Нина

преди 11 години

До морскиОтново нацизъм със силен антисиметизъм....да мястотот ви е там, където сте, в калта.

188

Нина

преди 11 години

До 210 е правИ отново нацизъм!

187

Нина

преди 11 години

До АнонименТози път как не са еврвите виновни....аз разбирам омразата ви...вие все още искате да убивате и депортирате евреи както сте правили...вие сте нацисти милеещи по нацизма и това е причината за бедността ви.

186

Нина

преди 11 години

До Анонимен##Слава богу, нещата се променят и ще се променят към по добре##Ти изобщо на коя планета живееш или лекарствата не си си взел?

185

СТАБИЛЕН

преди 11 години

Браво на Путин за всичко! Има си и кусори, но това което направи за Русия в ИСТОРИЧЕСКО събитие без аналог в източния блок!

184

морски

преди 11 години

До Нина 200........защото България се управлява от еврейска напаст.

183

морски

преди 11 години

Да е жив и здрав Путин,че да трепере запада от стрх!!!

182

210 е прав

преди 11 години

бих добавил, българите са същото стадо, времето го е доказало, затова толкова заблудени овце симпатизират на руското стадо...само тоягата помага..

181

do 210

преди 11 години

До Анонименami teb kakvo te pravqt 75 godini be 4ervei ne6tasten.

180

От US

преди 11 години

Bravo , я елате да преброите на Вушовата петролна династиа , има да се лутате из щатовете . Ще поработите дълго . Да откриете и в Кувеит , Ирак , Либия , Дубай ... И ... Е нали запада се бореше за капитализъм в Русия .... Да се вредат у петрола и не става , и нестава ... Боже този ретрол да е бил в България , та нямаше и тези българи да останат вътре , да са го прогонили , кой от каде мине ще си точи ...

179

do 211

преди 11 години

Чист българин съм, бе ***, немам нищо общо с евреите и не ми пука за тях. А относно турското робство и така нареченото освобождение, прочети какво са мислели българските възрожденци от онова време, те поне наистина са милеели за България и са прозряли руската заплаха и користни цели, дори Вазов със закъснение...така че нищо не съм преувеличил, благодарение на обвързаността с Русия сме на тоя мизерен хал...

178

Анонимен

преди 11 години

ostavete pytin, ami prebroite imotite na dogan, myrgina, cv. cv. boko, nora ananieva, r.ov4, valio toploto, na biv6ite i nastoq6ti mitni4ari...deto cel jivot na ednata zaplata sa jivqli. deeba i plemeto, vse gledate v 4yjdata panica, a sobstvenata si ko4ina ne vijdate

177

Анонимен

преди 11 години

Евреина Нина води и диалог, който я подкрепя. българия е зле, защото вие евреите ни окрадохте. Кой управлява МВФ и ни оскуба с кредити и лихви. Кой организира приватизационните сделки, част от които минават през еврейките финансисти. България в момента е окупирана държава и ни крадете евреи и американци. Положението ни с СССР беше далеч по-добре и никога България не е била толкова задлъняла и толкова зле, след 22 години еврейска и американска окупация.

176

до 205

преди 11 години

руската истина, защо лъжеш евреино. На вас никога не са ви харесвали отношенията между България и Русия. Дори за това, че ни освободиха от турското робство. Защото единствено те ви поставиха безапелационно на мястото ви. За това сега се скъсвате да плюете по Русия. Дори периода от 45 години не е бил такъв, какъвто си писал. Ти си завършен лъжец.Седи и лъже за пари. Типичен евреин. Намери си по-достоен начин да си изкарваш хляба, не с лъже.Е за това сте изметта на човечеството.

175

Анонимен

преди 11 години

Аз съм доволен. Руснаците винаги са били стадо и са се прекланяли пред "батюшката". Нека Путин ги стриже и ги държи в страх - така им се полага.

174

до hamurapi

преди 11 години

Нина, ако не си разбрал, е еврейски пропагандатор. Който се опитва да ни промива мозъците. Да мислим така, както е удобно на евреите. За това се опитва да ни разиграва като маймуни. Евреите винаги са искали да управляват медиите и от там и мисълта на хората. Но това не е достатъчно и използвайки анонимността на форумите се опитват да постигнат същия контрол върху хората.

173

hamurapi

преди 11 години

До Нина Интересно Вие къде се намирате - може би на Женевското езеро... Говорите за НАС като че ли сте нещо по-високо от хляба... Тонът Ви евентуално бих го сравнил с този на голтак, който ей сега е спечелил шестица от тотото и веднага е забравил от къде е тръгнал и закъде пътува. Та... там са ни парите - някъде по пътя...