76

Алекс

преди 11 години

Докато ни управляват престъпни мутри живота ни ще става с всеки изминат ден по тежък.А на тези които ще кажат че няма алтернатива им казвам не е вярно и лудите от карлуково да изберем по добре ще управляват.

75

Ваньо тъпо копеле

преди 11 години

Абе Ваньо, абе Костов, дай им нещо на твойте кучета и не ги карай да пишат глупости за да им подхвърлиш някой кокал

74

Абе

преди 11 години

Господина Нейкова, човек който не е свършил нищо в живота си освен да чертае апокариптични картини -- а да май беше министър в правителството на продажното крадливо *** Костов

73

краси

преди 11 години

Мутрата Боко да целува ръка и задните части на ИВАН КОСТОВ и да го кани за съветник и учител!!!

72

селянин

преди 11 години

77 е много *** кънти като кратуната министър Цветанов.

71

до 77

преди 11 години

Явно си *** като върбова клонка...Ако твоята логика е вярна никой в света никога нямаше да се притеснява от безработицата...Независимо, че си глупав , поне ти да не останеш без работа!

70

Анонимен

преди 11 години

Ne che neshto no i tova lqto nqma rust na bezraboticata.Tova obezmislq cqlata statiq.Chudq se dali nqkoi izobhsto proverqva dannite predi da puska statii?!Pozdravi

69

Писна ми

преди 11 години

Аз не зная какво още чакаме и до кога ще ги търпим тия управници...Били сме зле , ама сега става непоносимо ...всекидневно виждам все по-отчаяни и обезверени хора...а някога бяхме толкова усмихнат и сплотен народ :( Жалко е докъде ни доведе живота в България!

68

optimist

преди 11 години

Който е некадърен или мързелив ще си стои безработен. Образованите, амбициозните, кадърните и трудолюбиви хора никога няма да останат без работа.

67

Анонимен

преди 11 години

Безработицата и мизерията всички я виждаме.Констатации по медиите не са ни нужни.Доколкото за оцеляването - вече е под съмнение.

66

Анонимен

преди 11 години

Щом и тази жалка и дребнава душица Нейков дава мнения,наистина положението е мрачно,поне една сметка в заведение да си плати и да спре да си увива остатъци от храна за вкъщи.После може и мнения.

65

До 55

преди 11 години

Много си прав! Капитализмът никога не е бил прогресивен строй той води до затъване на народите и само мерките на социалната държава го карат да се съживява за глътка въздух.Той е система на лихвата, а не на производството за това ще дойде време когато ще изчезне .

64

Анонимен

преди 11 години

Нищо, и без това съм решил да се самоубивам,животът е ненужно унижение.

63

Анонимен

преди 11 години

Помнете Катуница,сплотени можем!Събориха палата на ***!

62

Анонимен

преди 11 години

и тоя ли ще ходи при Кунева

61

Анонимен

преди 11 години

Догодина, ще искаме наблюдатели от ЕС за изборите!Без студени кюфтета и топла бира!

60

Талпа от матриала

преди 11 години

НАЙ НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ В ЦЯЛАТА НИ 1300 ГОДИШНА ИСТОРИЯ!Сами си го избрахме :((

59

Анонимен

преди 11 години

Не хиляди, а десетки хиляди ще останат безработни след края на октомври.Толкова некадърно правителство България не е имала от освобождаването ни от турско робство.

58

krundel

преди 11 години

как няма да е безработица, като всичко, което се опиташ да направиш в тази държава е обречено на неуспех, какъв бизнес, като има 10000 закона, правила и наредби дето трябва да се изпълнят и всичко се плаща... накрая няма клиенти щот хората нямат пари( или нямаш връзки зависи с какво се занимаваш, щото в БГ без връзки също нищо не става).

57

Анонимен

преди 11 години

Хилядите отдавна останаха без работа .Също както по времето на компардасорския,пардон командирския период на *** стратег.И тогава имахме същата картинка: безработица от по 20 %,никакви кредити,тормоз и цензура в СМИ,закриване на болници,поликлиники,на войската,католическо-протестантски погром надПравославието,нови учебници,османско присъствие и погребване на българския патриотизъм...Много бързо забравяте бе гусин министре,вие си ги отгледахте днешните достойни либерасти в ГЕРБ