32

торбата с лъжите

преди 11 години

След невероятния успех с разкриването на атентатора от Бургас, Цецо отново отвори торбата с лъжите: ние сме били подали сигнала за кораба с кокаина?!

31

radioprestilka

преди 11 години

Между другото да вметна тази България няма ли си Президент, той няма ли да излезе с някаква позиция? Тъй де после да знае народа когато се изтъпанят на честванията за Независимоста на България и изпъчат гордо, когато слушат химна, кого да освиркат! Защото за нашите държавници Флага ни не струва нищо! Алоу Домусчийски Вие затова ли по-голямата ви част от корабите са под флаг на Монголия, тя даже и море си няма ама, явно си знае цената и защитата!

30

!!!!

преди 11 години

"НЕЗАВИСИМИЯТ ,НЕПОДКУПЕН И НЕИМОВЕРНО ОПЕРАТИВЕН БЪЛГАРСКИ СЪД" ТУТАКСИ ЩЕШЕ ДА ГИ ОБЯВИ ЗА НЕВИННИ ...!!!ТААААААААА ,НЕ БЕШИ ЛИ ТОВА ПРИЧИНАТА РОДНИНИТЕ ИМ ДА ИСКАТ ДА ГИ СЪДЯТ В БГ....ЗНАЕЙКИ ,ЧЕ МАГИСТРАТИТЕ НИ МОМЕНТАЛНО ЩЕ ГИ ОПРАВДАЯТ-.....Е,ЧЕ ЩЕ "КИХНАТ" KINTI НА СЪДИИТЕ ,ТО СЕ ЗНАЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ,АМА МАЙ И ИСПАНЦИТЕ ЗНАЕХА ...!!!???:))))

29

надява се

преди 11 години

***-то Цветанов се надява на справедлив процес

28

как вървят цените ?

преди 11 години

Цецо, как вървят цените на апартаментите в Испания?

27

позор

преди 11 години

И КЪДЕ Е ТУК НОВИНАТА,ами логично е да го съдят тези,които са ги заловили ..

26

Хахаха

преди 11 години

Някой няма ли да играе карти на някоя яхта? Сигурно там се разпределят присъдите и процентите. Най-справедливата - КУРШУМ между очите.

25

Анонимен

преди 11 години

Колумбийците, дали няма да направят Боко с една глава по-нисък?

24

radioprestilka

преди 11 години

До 27 ежоНарко каналите не са от 20 години, доста повече са годинките! При татово време това си беше държавна политика! Да не си мислите, че след 1989 и до сега това не е държавна политика... наркотиците навсякъде са с протекция от правителството, така се финансират скрити и секретни прояви! Държавна политика е и разчистването на непокорните босове на банди! Всяка държава си има групичка чистачи, който не слуша дим да го няма, а убийството остава неразкрито, приписано на конкуренцията!

23

do ежо

преди 11 години

чЕкай да ти кажа "какво ще прави БСП" ... Ами БСП ще се върне на власт, другарю комсомолец.Познай заради кой ?

22

Спонги

преди 11 години

Защо искат да осъдят 20 редови моряци, а не този който товари кораба. кой моряк има право да пита какво се вози и защо. Нещо гнило има в тази работа. Пак малкия човек ще опере пешкира, а босовете ще излезнат чисти като изворна вода.

21

radioprestilka

преди 11 години

Господин Премиер Вие и вашето правителство създадохте Прецедент в международното Право! дефакто Вие се отказвате от българска територия! Това значи ли, че където се вее български флаг, чуждите служби могат да си правят каквото искат? Това значи ли, че България вече не е независими държава? Другият месец се чества Денят на Независимоста на страната ни! Тааа да попитам, ще бъдете ли на честванията и с какви очи ще гледате Българският Флаг?

20

Сретан Йосич

преди 11 години

Е тоя път Бочко улете у канафката...като взе парата друга песен пееше!!!

19

Темида

преди 11 години

Е поне в това извадиха късмет. Тука вече няма това онова, като с бг съдиите. Сега наистина ще разберем дали са виновни

18

До дан ПРОСТОФАН

преди 11 години

Ти ТИКВАТА ви,към кого го пишеш?Щот си е ПАРТИЕН член!

17

До 11

преди 11 години

Че то друга ТИКВА има ли?

16

Анонимен

преди 11 години

Колумбийците може да получат и по-ниски присъди от българите, ако признаят кои от българите са замесени, а бургаският директор може да бъде разстрелян от колумбийците както стана с Поли Пантев.

15

radioprestilka

преди 11 години

До 12 АнонименБългарският съд както и следствието даже и не споменават кой е собственика! Това е една офшорна фирма нейде си, кой е истинският собственик, това със зъби и нокти ще се пази в тайна от определен кръг от хора! Това с анонимен свидетел и писани на коляно обвинения, не само в България, а всеки съд не би ги приел, първокурсници по Право биха се посмяли на това напъване!

14

преди 11 години

Колумбийците си искат парите от коката.Виновни или невинни в наркотрафика няма милост.

13

Анонимен

преди 11 години

Познавам доста моряци и капитани ... за мен е АБСУРД тези хора да са знаели за наркотика ... Сега не само, че няма да си получат парите, ами и ще ги осъдят ... заради някаква мутра.А наш Боко без да знае каквото и да било обяви хората за виновни априори ...Ама ние сме виновни априори, заради това че гласувахме за него.