40

do3 - Stoqncho

преди 11 години

Ей , НДСЕВЕЕЕЦ пиши на БЪЛГАРСКИ БЕ !

39

Анонимен

преди 11 години

Явно са замесени доста ОТГОВОРНИ мутри на ОТГОВОРНИ постове!За това няма организирана престъпна групаГоспод да ни пази от мутри!

38

ШАХ С ПЕШКАТА

преди 11 години

И пак за пореден път имаме престъпление, а престъпници НЯМА .. . . .

37

666

преди 11 години

Е ,КАК ДА НЕ ГИ ПУСНЕ СЪДА ТЕЗ СЛАДУРИ,НЯКАКЪВ СИ 3 ТОНА КОКАИН.ВИЖ ГЪЛЪБИНЧО В БРАЗИЛИЯ ТАМОШНИТЕ НЕПОЧТЕНИ И НЕКАДЪРНИ СЪДИИ ГО ОСЪДИХА НА 8 ГОДИНИ ЗА 10 КИЛА ,А ТОВА СА 3000 КИЛОГРАМА.НАПРАВО ДОСИЕТА Х,КАК СЕ ПОЯВЯВАТ НА КОРАБ И НИКОИ НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВА ,НИ МОРЯЦИ,НИ КАПИТАН.И КАКЪВ СПРАВЕДЛИВ СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД.АКО БЯХА СЪДИЛИ ОБАМА ИЛИ БРАИВИК,ЩЯХА ДА ГИ ИЗКАРАТ ЧИСТИ КАТО МОМИНИ СЪЛЗИ.ПО КАКВО СИ ПРИЛИЧА БГ СЪДА И ПАНСИОН ЗА ДЕВИЦИ-ТАМ ВСИЧКИ СА НЕВИННИ.НО ГОСПОД НА ВСЕКИ ЩЕ ДАДЕ ЗАСЛУЖЕНОТО.

36

Анонимен

преди 11 години

Срамна работа!

35

radioprestilka

преди 11 години

Точно това съм написал дори и за двамата уж собственик и набирал екипаж, няма как Испанците да ги изискат като "Престъпници" там след като престъплениетое на българска територия! Кокаина дефакто не е стигнал Испания, испанската полиция е вземала кораба на абордаж в международни води, тоест били са като сомалийските Пирати! Сложен и заплетен казус!

34

невинен си е

преди 11 години

абе 3 тона само та това не е престъпна група нашия смешен съд само над 30 000 тона ще ги признае за виновни и ще ги усъди условно на 6 месеца.Ама мафията не знам дали ще им прости.

33

до 37

преди 11 години

Коментара ми не е за арестуваните моряци, а за тези двамата - собственика на кораба и другия мафиот, кото са оневинени.

32

Анонимен

преди 11 години

голяма акция, голям шум...и накрая пак станахме за смях пред европейците.

31

radioprestilka

преди 11 години

До 34 АнонименНяма как да ги призоват в Испания, напротив нашата държава е в пълно право да изиска връщане на моряците в България! Международното право това гласи! Аз призовавам правителството да го направи, да иска български съд за моряците! Но пък призовавам моряците, да се доверят на Испанската полиция! Наистина е сложно, но така е две Кокаинови "Фирми" си мерят Пи***ките, лошо е че невини хора го отнасят!

30

Casper

преди 11 години

Нали си знаеме на кой е кокаинчето. Проблема е че тъпите испанци и италианци не слушкат Боко, та сега проблеми му докараха на главата. Горкия - бая парички му заминаха.

29

go60

преди 11 години

TIKVO TIKVO

28

Анонимен

преди 11 години

Ако ги призоват да ги съдят в Испания, няма да им се размине.И пак ще станем за смях пред Европата.

27

Мафията ще ги опрай

преди 11 години

Евалата,машалла,аферим на българския съд!!!Съд за чудо и приказ-с *** да го сочиш...И понеже от 23години справеливост и правосъдие няма,наказанието ще бъде ИЗПЪЛНЕНО от мафията!Публична тайна е,че за такива издънки като заловена "пратка" мафията не прощава!С една дума-мафията ще въздаде справедливост и правосъдие поради липсата на българско такова!

26

Анонимен

преди 11 години

Имаме си и кораб"Летящият холандец"Кораб който е с неизвестен собственик.

25

radioprestilka

преди 11 години

Престъпна група ще има когато има събрани доказателства! Тук нашите служби отново бяха изненадани от чуждите, ако са следели кораба, както каза Бойко, ако са знаели постановките съда няма как да не ги задържи, но две гледания две пускания смях! Нашите служби бяха изненадани толкова колкото всички нас! Както с атентата в Бургас, нямало кой да ги предупреди, че да вземат мерки! Службите в България се занимават със всичко друго, но не с организираната престъпност!

24

Анонимен

преди 11 години

А собственика на кораба кой е?Д.Дойчев неговата фирма "Сийборн трейд"само менажирала кораба-т.ес.грижела се за набирането на екипажа.Собствеността била прехвърлена на английската фирма NORD NPOOLLLP .Корабът се движи под български флаг.Собственикът е този който дава нареждане какъв товар и от къде да се товари.Собственикът неизвестен.

23

брат МУ на винету

преди 11 години

група има ,КОГАТО ПАРИТЕ СА МАЛКО ,анадънму кюпеци

22

Анонимен

преди 11 години

и после се сърдят, че Европа не ги имала за читави е как да стане ...три тона дрога и нямало било организирана група!!! Смях пълен

21

Анонимен

преди 11 години

От вътрешен човек знам, че специализираният съд е само за специални хора - близки до властта.Той служи като гарант, за тяхната лека присъда.