97

Прекипял

преди 11 години

Абе търтей, вие ста там, за да намирате пари за тая държава, да облекчавате дребния и средния бизнес, едрият и така си е облекчен, да дърпате инвестиции, да мислите всяка секунда как да влизат пари тук, за да се вдигат доходите на хората, с ! Ако стартовата заплата в областните градове стане 1000 лв., никой няма да ви ненавижда заради 1 лв. вдигане на бензина. Просто хората не виждат перспектива, ограбихте надеждите на хората, *** смрадливи!

96

Анонимен

преди 11 години

като не може да влияете на цените вдигнете поне минималната заплата на 500 лв това поне го можете , но едва ли ви стиска

95

anonimen

преди 11 години

този лъжец още ли не си е подал оставката.нали излъга че полета на ..тигрите е платен,а тои не беше платен.така се омотаха ,че няма на къде.

94

NQKOI SIIII....

преди 11 години

az znam edno 4e vie ne ste vinovno,vinovni sa tiq kravi koito gi doite po 3 pati na den i mu4at edna na druga 4e sa gladni....no kakto sa kazali velikite rimlqni -vseki narod zasljava upravnicite si.....mu4ete si kravi,nqma koi da vi 4ueee.

93

NQKOI SIII....

преди 11 години

do GERB.. Gospoda upravlqva6ti imam edin vapros,ako edna kravq dava 20 litra mlqko na den i izqjda 10 kila furaj prez tozi den,q mi obqsnete kak iskate taq krava da vi dava tiq litri no s 2 kila furaj...trudno li 6te vi e da izpalnite tazi zada4a?????mai da...kak iskate narod koito vzema zaplata ot 250 do 1500 lv kato po golqmata 4ast ot tezi hora sa na srednata zaplata i da vi pla6tat tiq ubiistveni danaci,da pla6tat benzin na 3 lv litar,tok po skap ot zapadna evropa i hrana po skapa..

92

Анонимен

преди 11 години

В пазарната икономика е така - ако нещо върви на 5 лева, никой не го продава на 2. Ако искате евтино гориво се преселете в Китай -там държавата покрива разликите и определя цените.

91

МОСКОВСКИ

преди 11 години

Като стане много скъп - ще минете на колоездене до работа и пеша за тия които живеят близо до работа.....за другите съм ви осигурил надежден и комфортен градски транспорт. Мене не ме гледайте, аз се возя в служебна лимузина......тя гори доста по принцип, но ме боли фара - нали вие ми плащате горивото. Така 4е....вие ще плащате, а аз ще се возя...а вие ....вие ще правите това дето споменах по-горе. Ами така де - глезотии само....я марш на тролея!

90

до 115

преди 11 години

Напротив, имам и ти казвам, че в ЕС ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ лУКОЙЛ. Интересен е фактът, че независимо кой държи бензиностанциите - дали ОМВ , Шел или някой друг, цените нямат разлика. На това му се казва ,,реална,, конкуренция. Продължавайте да ходите до кафето с автомобилите си и чакайте да паднат цените.

89

Анонимен

преди 11 години

...герберисти и ***... *** и отлюспени атакасти, резесари, седесрали и тем подобна ***

88

Анонимен

преди 11 години

не се е случвало досега *** на *** да повлияе, па камо ли на нещо друго

87

Баба Пена

преди 11 години

Правителството неможе да влияе на:Цените на тока,газта,зърното,горивата,лекарствата, намлякото,месото зеленчуците,на акциза.Тогава за какво ни е правителство,което и да е то?Всичко в държавата е монопол.Парите ни изтичат в чужди банки.За какво ни е Европейски съюз?Крадат ни, лъжат ни.Който работи неможе да си плати сметките.Който не работи краде и му дават помощи за това от нашите данъци Това ли е ДЕМОКРАЦИЯ?

86

Анонимен

преди 11 години

а бе герберисти и *** я се стягайте само 118 коментара

85

1

преди 11 години

този московски ,да не е брат на монтанския дупетат-ром аврамов.

84

на мангал

преди 11 години

не вярвам а на *** политик ..... ооо то стана виц....

83

от 87 до 101

преди 11 години

Личи си, че нямаш личен автомобил, а още повече никаква представа как се определят цените на горивата в България и нито Шел, нито ОМВ имат нещо общо в този процес. Неслучайно, като има промени на цените на горивата на световния пазар на горивата, по всички телевизионни канали казват- "очаква се и ЛУКОЙЛ да намали/увеличи цените на дребно на българския пазар." Никой никога не споменава друга компания, защо ли?

82

БГ регистъра

преди 11 години

"Заловеният български кораб с три тона кокаин в Испания ще се отрази негативно на плаващите под български флаг" , какво намеква Московски ?! Факт е че масово се предпочита регистрацията на съдовете да става в Малта или Филипини или други места с по-ниски годишни такси на корабния регистър. Вече си имаме СВЕЖА причина намаляващият брой регистрации под български флаг. Цените за услугата на регистъра според министъра, са си ОК нали ? :-)

81

Анонимен

преди 11 години

*** как ще влиеш на цените на горивата бе, ***?! Нали шефът ти пада на карти всеки път от Вальо Златев и сигурно е залагал точно тези цени, защото Мутрьото обича да залага! А като загуби - вози смотаняците от селското си отборче в правителствения самолет! Бах та в държавата, щом такъв *** и е премиер!!!

80

До 100, 101

преди 11 години

Никой не е твърдял, че Министърът е РОМ. Рома е алкохолна напитка с приятен вкус, аромат и цвят особено подходяща за коктейли. Но какво общо може да има между рома и *** акъла не ми ги побира ? Гледам, че има и плитки мозъци, които не правят връзка между цената на горивата и цените на основни стоки в мрежата. Колата била "гъзария" ?! А, камионите разнасящи хляба и др. стоки от първа необходимост са ВЪРХА на "ГЪЗАРИЯТА" Егати *** коментари ...

79

Анонимен

преди 11 години

Причината за високата цена определено не е монопола на Лукойл.В Гърция и Турция литър гориво гони 4 лева, а там Златев няма пръст. Причината за това са спасителните пакети за Гърция, Испания, Ирландия и прочие, които са си 100% печатане на кухи пари за плащане на сметките им. И ние също помагаме на тези страни индиректно чрез валутния борд, но това Московски не го казва естествено. Ако сега валутен борд нямаше левът щеше да поскъпне силно спрямо еврото, защото не сме свръхзадлъжнели.

78

Анонимен

преди 11 години

Hora dogodina ima izbori napravete taka 4e da ne sa na vlast i shte vidim kakvo shte se slu4i