638

Pencho

преди 11 години

Крайно време е международната общност да освободи Русия от злия диктатор Путин!

637

до 823

преди 11 години

Не виждаш нищо нередно, защото ти липсва домашното възпитание през първите 7 години....А може и да са те хванали в гората...Ти явно си далече от нормалните човешки ценности, затова и да ти се обяснява не разбирашМи късно е за тебе, загубата на първите години е непоправима

636

Анонимен

преди 11 години

Названието на групата е остро провокативно. *** Riot. Бунтът на ***. И не ме трийте, щото това е преводът - за тези които са в неведение каква провокация са подкрепили. Две години са им малко за стореното. Я да се пробват да го направят същото в католически храм или катедрала на запад срещу президента им там, дали някой ще им прости?

635

Българин

преди 11 години

Тия "Бунтуващи се влагалища", както се превежда *** Riot от английски, не са никакви момичета и жени, а САТАНИНСКИ ИЗЧАДИЯ.Може ли нормална жена да се снима в порно, бременна в деветия месец, да си навре замразено пиле в п ... и да пее гола в Православен храм?????? Две години затвор си е много лека присъда, даже. Тия вещици трябваше да ги изгорят на клада.Представяте ли си само какви *** и ненормалници ги защитават????

634

Анонимен

преди 11 години

KAKVO REVAT AMERIKANCITE? TOVA, AKO TIQ TRITE GO NAPRAVQT V ALABAMA, CIGURNO I DO SUDA NEMA DA STIGNAT.

633

Анонимен

преди 11 години

818Глей сега. Като псуват Бог, Бог да дойде да подаде жалба в съда ! Поповете нямат право да съдят за псуване на друг.

632

до 827

преди 11 години

Няма, нямааа, в Бг. с трън да се завъртиш п..ис не мойш да закачиш :DDDDDDDDD

631

Анонимен

преди 11 години

Путин се оака здраво...

630

до 817

преди 11 години

Пуситата са си техни, и к`вото си искат ша си завират в тях. Нещо да кажеш?

629

до 818

преди 11 години

Еми кат` има хора, дет` се връзват на псувни...Аз пак не виждам нищо лошо в това, дето са направили. По-скоро има друго, но малко хора го виждат. Причините, поради което ги осъдиха са само за пред абдали. Истинските са други, сетете се сами - нали не ви липсват първите 7! Така или иначе, пуситата постигнаха това, което искаха. Засега.

628

всички свои фенове

преди 11 години

*** Riot поздравява всички свои фенове, по всички земни кълбета, с песента ***-то ми замириса.

627

мали-й пуси

преди 11 години

хо-хо...демокрация, казваш.Едната се в музей, а за добавка и замразено пиле си набута в ...Я сега да те видя: к'во пеят тия ненормалнички?Псуват ли Бог- псуват.Псуват ли Пт*ин- не...Е на поповете не им е приятно да псуват "шефа им" и са се оплакали.Така и ако аз те псувам, можеш да се оплачеш.Е тук глобата е 100 лв, а аз съм приготвил около хиляда, так че мо'а те попръжам десет пъти и че споменем целата ти женска рода поотделно...Ама кеф...оти че има и такива дет ша *** защитат..

626

Анонимен

преди 11 години

Нека всеки, който подкрепя тези 3 женски да си представи:ако е мъж, че майката на децата му си завира замразени пилета от благородни подбуди (протестира срещу ББ, например)ако е жена, че тя самата си завира публично (може и пред децата) замразени пилета пак от благородни подбуди(протестира срещу ЦЦ)

625

Мартин

преди 11 години

Идват последните времената. Много от хората нямат търпение да поругаят светинити и да се освободят от властта на Бога. Не можете да се борите с Бога, засрамете се. Подкрепяте пънкарките, но не знаете какво подкрепяте, мислите си, че това е свобода, а това тяхното е кощунство. Казвате умни били, а те като безумни се държаха. Наричате светлината тъмнина и злото наричате добро. Засрамете се малко. Все пак 21-ви век сме, трябва да умеем правилно да преценяваме нещата.

624

27ico

преди 11 години

Aaa някой може ли да каже какво би станало ако такива "момичета" направят същото в САЩ, Канада, Германия, Великобритания или където и да било????? Просто на всякъде (можеби само без БГ) наказанията ще бъдат тежки ефективни присъди и/или огромни глоби.

623

Анонимен

преди 11 години

Драги форумци ! Не изпадайте в наивитет и невежество ! КГБ апаратчиците превърнаха едно нарушение на общественият ред в "лов на вещици", като насъскаха "дълбоко религиозният" мужик към тези три беззащитни млади хора, с цел да сплашат и без това слабата руска опозиция. Неадекватният размер на наказанието говори по скоро за нервозитет и слабост. ----------------САЩ какво чакат? Да подсилят слабата руска опозиция с още долари.

622

Анонимен

преди 11 години

До 807: На руската демократура и липсват първите петстотин години !,...а "моята" демокрация ми позволява да не те тикна в затвора за обида !

621

хо хо

преди 11 години

До мали-й пуси 797 - не се опитвай да раздаваш нещо, което очеизвадно на теб ти липсва ;)) Най ме кефят такива, кат` тебе, дет` от всичко разбират - от политика, демокрация, чужди езици и даже...презервативи. Това сигурно е от родителите и от първите 7 години. БравоС!

620

Анонимен

преди 11 години

До 806: На руската демократура и липсват първите петстотин години !,...а "моята" демокрация ми позволява да не те тикна в затвора за обида.

619

мали-й пуси

преди 11 години

804 и за тебе е неразбираемо това нещо "демокрацията".Като повечето парвенюта го свързваш със слободия.Е когато ти липсват първите седем години е така...с такива родители.