139

Анонимен

преди 11 години

ot novinite li nau4i i se qdosva6 na ispanskata policia 4e gi e hvanala i nema da ima 50 procenta

138

ДО ЦВЕТАНОВ

преди 11 години

ЦЕЦО, ЩО НЕ ГО ХВАНА ТОЯ КОРАБ В БЪЛГАРИЯ А ГО ОСТАВИ НА ИСПАНЦИТЕ?

137

Анонимен

преди 11 години

sprete da mrynkate be sme6kovci.....vikat ostavka za GERB, hubavo ... i posle kvo??? stani6ev li, ili simeon4o, koi be ??????????

136

Анонимен

преди 11 години

Оххх мале .. сега ще си разделят по 1.5 тона кокаин и кризата за малко ще изчезне.

135

Анонимен

преди 11 години

Вие ли бе ? Вие за нищо не ставате . Само активи на чужд гръб трупате, и така вече три години . Надявам се догодина да ви е последната .

134

ДО 153

преди 11 години

ТА КАКВО ТОЧНО ПРАВИ БОЙКО ?????????????

133

Анонимен

преди 11 години

МАФИЯТА НЯМА ЦВЯТ- ВСИЧКИ ПАРТИИ СЕ ЗАХРАНВАТ ОТ НЕЯ- 12 ГРУПИРОВКИ СЕГА ХРАНЯТ ГЕРБ

132

Анонимен

преди 11 години

Истината е , че червените злобари газ пикаят! При всеки успех на правителството дирижирано започват да *** за червената книжка на Борисов! ПИСНА МИ ОТ ТАЗИ КНИЖКА! И главните ви комунистически крадци бяха с червени книжки , ама не направиха и една десета от това , което Бойко прави за България! С книжка или без книжка ще ви отвее и на следващите избори и ще си останете само с хор" ***"!

131

до 133

преди 11 години

А ти с какво образование си бе, "*** с килино образование"?Веднага да ходиш да си върнеш дипломата за средно, ако имаш такова!Ама комундрелите сте толкова нагли, че отявлено неграмотни комплексари се опитват да раздават "акъл"...

130

Наблюдател

преди 11 години

Много ясно,че всичко е тръгнало с арестуването на Брендо.Той дори и министъра го казва,не четете ли!? И какво като е арестуван, да спрат да доставят кокаин ли? Те каналите си съществуват,имат си и резервни варианти, иска се само някой да пропее. В такъв случай защо информацията да не идва от БГ.

129

до 133

преди 11 години

КилиЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙно образование бе, ***! Това сте вие червените кратуни! Неграмотни и нагли! Ще си позволяваш ти да коментираш интелигентността на хората, а за запетайки не си и чул! Пфу! Червена отврат!

128

до 148

преди 11 години

нали знаеш, че това не се прощава?

127

до 138

преди 11 години

да, мутрата действа за разчистване на едни групировки за сметка на други

126

Анонимен

преди 11 години

нещо не разбирам, защо не са го заловили в България, защо са изпуснали тази сгода да се направят на герои и сая отстъпили на испанците?

125

до шматко

преди 11 години

Шматко, не виждам какво общо имат парт. книжка на Борисов, МОСАД и пр. несвързани със статията глупости със .... залавянето на 3 тона кокаин!Ти конкретно - радваш ли се, че е хваната пратката и не е стигнала до децата, яд ли те е или просто не ти пука!?

124

Chiko

преди 11 години

Социалист съм и с кеф прочетох тази хубава новина. Браво на Цветанов и на тези, които са удари здраво тия ***. Само един *** може да отрича направеното и да злобее.

123

Анонимен

преди 11 години

Какви ли не простотии могат да се прочетат. Какви били предишните, сегашните, запалки... Смешници. Дреме им на бандюгите кой управлява. Важно е да има повече такива акции и уродитге и *** да си получават заслуженото. Без значение какъв е цвета на котката, важното е да лови мишки.

122

Анонимен

преди 11 години

Ейй все недоволни има в тая държава, ако правителството нищо не прави почвате да викате и крещите, че само стояло, ако почне да прави нещо пак реагирате и ги псувате. На БЪЛГАРИНА няма угодия.

121

Шматко до 138

преди 11 години

Абе сладур Бойко още не е си е върнал членската карта на БКП И ако искаш да знаеш ако не ходеше с червени чорапи едвали щеше да е премиер . И не си въобразявай моля че някога ще се оправим и ще стигнем Германия въпреки че като интелект и способности на хората имаме възможности . Ниско интелигентни пртизани сега тяхните наследници + тези на простите милиционери са навсякъде е има много ционисти я министъра Младенов агента на МОСАД у нас . Я се сети за кого работи ГЕРБ ?

120

Dan

преди 11 години

Един нормален човек, независимо от какъв цвят е, би подкрепил направеното от службите за добрата работа, която са свършили и че дрогата не е достигнала за да трови децата ни. Обратното, само един престъпник може да плюе и да злобее от такава новина. Боли ме фара кой управлява, важно е все по често *** да получават по този начин заслуженото си и да бъдат мачкани докрай.