92

1234567890

преди 11 години

Че те цените в България до една година ще са задминали западните и тези в САЩ, аз по добре да си пускам документи за зелена карта...

91

автотенекеджия

преди 11 години

Г-н Бойко аз като ваш сънародник съм загрижен за бъдещето на ГЕРБ.Всички знаем че допускате грешки и това е нормално,но тези грешки трябва да се поправят.Ето защо Ви предлагам пълно и безплатно изчукване не само на правителството а на всичките ви привърженици.Само кажете от кого да започна.Приемете го като промоция.

90

Анонимен

преди 11 години

Какво е виновен като все изкача нещо от предното правителство на тях пък царя на царя тях манджа с грозде-промоция!

89

Антон Кутев

преди 11 години

Другари, айде бе!

88

Пешо

преди 11 години

Тоя все едно лъже малки деца,майтапа е че гербавите матряли на всичко вярват

87

Трифонов

преди 11 години

Демокрацията затуй е хубаво нещо. Има избори, на които Народът, а не пъпчиви форумни неудачници решава кой да го води

86

optimist

преди 11 години

до 95 - Не, всъщност гарантирано от ГЕРБ е следното:- Финансова стабилност, оценена от ЕС, САЩ и останалите ни партньори- Ударно строителство, което в един момент ще ни дръпне рязко напред- Заключени червени мафиоти, спрени кранчета, секнати далавери, разбити групировки- Навлизане на нови инвеститори на пазара, създаване на заетост и конкуренция- И най-важното: БСП в предсмъртна агония!

85

ЕТ

преди 11 години

Здравейте, има малък бизнес, който ми носи добри доходи. Казвам го, защото искам да подчертая, че мен кое правителство е на власт не ме касае. Горе-долу печалбата ми е константна от времето на Иван Костов досега. Та в този ред на мисли, като чета коментарите и ме напушва смях :) и с нетърпение чакам ГЕРБ да паднат на следващите избори и да дойдат доганя със сергея, че да се спукам от смях :) Е тогава вече съм сигурен, че голямо шоу ще става, повярвайте ми :))) Мога дори да заложа някой лев, че ще позная предварително какво ще стане с всички, дето сега са недоволни от ГЕРБ и чакат някое правителство да ги "оправи". Тези дето сега викат, че ГЕРБ са виновни, пак ще викат, че ГЕРБ са виновни, дори когато вече не управляват и пак тях ще винят за мизерията си, като и през ум няма да им мине, че БСП може да имат пръст в тая работа :) Не вярвате ли? Просто ми запомнете думите и четете след две години какво ще пишат същите тези коментатори :)))

84

Анонимен

преди 11 години

Този каквото е барнал, все го е съсипал. Какви ли не простотии измислиха. Дори ни уверяват, как цените на храните не били мърдали последните години. Не са мърдали в магазините от които им доставят храните. Ама аз виждам как за последната година всичко скочи двойно , та и повече.Тези сами няма да си идат. С камъни трябва да ги принудим.

83

Анонимен

преди 11 години

Както каза Василев "България се управлява мъдро и в интерес на гражданите !!!Гарантирано от ГЕРБ!!! "Благодарение на мъдростта на Герб на следващата олимпиада в Рио де Женейро май ще имаме един олимпиец, общинският съветник от Герб Гълъбин Боевски.

82

до Найденов

преди 11 години

Г-н министЕр ,до кога ще ---ЗАТЪПЯВАТЕ?

81

optimist

преди 11 години

Очаква се две световноизвестни фирми да отворят офиси в България, да налеят пари и да създадат заетост до края на годината! Гарантирано от ГЕРБ!

80

А

преди 11 години

Е знам че ще ревнете че се пристрастява човек към дрогата,затова е забранена,но по тази логика да се забранят и парите.Пристрастяването към тях е масово,а липсата им превръща човека в животно.

79

...?

преди 11 години

мИНИСТЪР НАЙДЕНОВ----ЕВРОПЕЕЦ В ---ПОТУРИ!

78

Анонимен

преди 11 години

А, то не било замразяване на цените, а прИмоция! То не било компютри, а кАмпоти. Миро нереза е също толкова *** и неук колкото господаря си. 91, гарнтирано от Гейрб е само масовото обедняване на хората и замразяването на доходите.

77

ПОРЕДНИЯТ

преди 11 години

На такъв министър му казват :"Пу.ьо МАРИНКИН".!

76

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно прав е министър Найденов! Не били компютри, а били компоти!!! Смех гоуем!!!

75

ЖЕНА

преди 11 години

Този селски Андрешко и на снимка да го видя ми се приисква да го сритам там където най боли...

74

Насо

преди 11 години

Отново глупост и е крайно време ПР агенциите, които го съветват, да се вземат в ръце.Как проблема му били наи-бедните, след като въпросните вериги липсват в малките населени места, където хората са най-бедни???2 седмици го мислиха и пак не го домислиха. Е*ати липсата на елементарен интелект!!! Тоя говори само социалистически бълвочи, но това е слушал в къщи докато се е формирал като характер, какво да го правим.

73

Анонимен

преди 11 години

Т.нар. демокрация и пазарна икономика е лицемерна и двулична.Нарушават се основни правила.Ето 1 от тях.Търсенето определя предлагането....та питам...защо при положение че има търсене на канабис,хероин,кокаин, и др.видове дрога производителите се преследват от закона.Ми нали това е също вид стока предназначена за потребителите на пазара.Равноправие...защо едни обраха цялата държава и са на свобода,а кокошкарите гният по затворите?Защо цените на стоките са едни в бг и ес,а заплатите са различни?