43

Анонимен

преди 11 години

"Явно ти изобщо не си пътувал до Франция."-------------------Явно много си пътувал във Франция работейки нелегално за 2.50 евро на час сезонен работник по фермите и да спиш като скот в общи помещения по 15 човека в хангар на походни легла и с тоалетна и чешма на двора.

42

български ИДИОТ

преди 11 години

До преди 5-6 години помнехме /и помним още/ партията БСП(дс)бкп.с ограбването на страната и с имена като Гергов 1 и 2, Илия Павлов, Овчаров, Луканов, Виденов и други знайни и незнайни, живи и мъртви борци и жертви за собствена справедливост.

41

Радио Престилка

преди 11 години

Лошо говори когато Социалисти започват да учат "Дясно" правителство на пазарна икономика! Едно, че социалистите никога не са я разбирали, друг е въпроса, че "Дясното" правителство се опитва да работи като социалистите! Намесата на правителството е не адекватна и популистка, защото колко % от населението на страната има достъп до тези вериги със защитените стоки? От друга страна обаче поскъпването на електроенергията, ще повлече крак за поскъпване на други стоки и постъпления от ДДС в бюджета!

40

БОЙЧО

преди 11 години

СТОИЛОВ Е ЧЕСТЕН И СЕРИОЗЕН ПОЛИТИК. ТОЙ Е ОТДАВНА В ПОЛИТИКАТА И НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА КОРУПЦИЯ СВЪРЗАНА С ИМЕТО МУ.

39

Анонимен

преди 11 години

Комисия заЗащита наКартелитеНали има КЗК където доста чиновници са на държавна ясла?

38

Анонимен

преди 11 години

"Освен това с 400 евро можеш да живееш цял месец"-----***. С 400 евро във Франция могат да живеят *** които правят там катуни и държавата им дава каравани да живеят в тях и разбни религиозни организиции им носат храна и дрехи у се опитват да ги интегрират, ама напоследък почнаха да ги гонят. Явно не си от тях щом пишеш в интернет но очевидно си някой скот. Във Франция с 400 евро на месец е все едно в България с 40 лева месечно

37

анонимен

преди 11 години

нещата се повтарят до безкрайност..все сме в криза ..като се започна от времето на Димитър Попов..та край няма до ден днешен ..то колани ли не затягахме..какво ли не правихме..все тая..опозицията все казва нещата в прав текст пред управляващите..а когато дойде на власт..им се вижда че живеем в рай и забравя да погледне истината...тъпо измислена политическа система е това мисля аз...кога ли ще се роди нова форма на управление..и тия ги пратим по дяволите? недоносче е тоя капитализъм !!!

36

до 35

преди 11 години

лъжеш-- напълниха хазната , здравната каса, увеличаваха пенсии и заплати, пращаха пенсионери на море в четиризвездни хотели без пари, оставиха една цветуща икономика. След ГЕРБ- потоп

35

до 37

преди 11 години

сигурно си някой лекар. защото моята е 700 лева

34

Анонимен

преди 11 години

това са теоретични разсъждения - без актуални аргументи направени въз основа на предположения и с никакви реални резултати. ПОНЕ ДО МОМЕНТА!!!

33

до 32

преди 11 години

Доволен съм от заплатата си=1000 евро! Живота е такъв какъвто си го направиш САМ.... Не да чакаш все някой друг да ти бърше о*рания з*дник...

32

Анонимен

преди 11 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ИСКА ОТНОВО ВЛАСТТА....

31

O S A

преди 11 години

Крадците от тройната крадлива коалиция на БСП/дс-гоцеи серГЕЯ се активират отново за КРАДЕНЕ!?Съсипаха България и пак имат сура да се показват*))))))))

30

до 29

преди 11 години

Не се притеснявай за мен.Ти внимавай за целулита?И двойната гуша.Капиш другарю!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 11 години

ТАЗИ НОВИНА ИЗ ВСИЧКИ ДРУГИ САЙТОВЕ Е ПУБЛИКУВАНА ТАКА;БСП похвали Бойко!Премиерът Бойко Борисов получи първата си похвала от БСП. Поводът е предпазливата позиция, изразена в Лондон, при разговорите за атентата в Бургас. По думите на заместник-председателя на партията Янаки Стоилов, работата на правителството трябва да се оценява обективно, предаде БНР.Министър-председателят не се ангажира с позиция относно извършителя на атентата на бургаското летище, което според мен на този етап е правилно и разбираемо, но ние очакваме от българските власти да ускорят разследването, събирането на информация за причините за атентата, неговите извършители и организатори, каза Стоилов.

28

Анонимен

преди 11 години

кажате доволни ли сте от живота

27

Анонимен

преди 11 години

Нямат спиране ***! Е, не се ли усещат поне малко, че тоя ГЛАД ЗА ВЛАСТ прави лошо впечатление? Като толкова много ги разбират нещата, защо губят на всички избори последните години?

26

Анонимен

преди 11 години

ЧЕРВЕНИ ***

25

Анонимен

преди 11 години

МОЛЯ без агитаций всеки сам избира

24

до 26

преди 11 години

ти като нямаш какво разумно да противопоставиш, се хващаш за думата. Месо, без месо-все тая. Внимавай да не вдигнеш кръвно, че д-р Цеков сложи лимит на болниците и ако се окажеш извън лимита, ще те разкарват от болница на болница, ако още мърдаш, де