96

лай-лай кучка

преди 11 години

За Златева златния миг предстои. Не ще се размине с него ,човек с толкова желание ,упоритост и хъс не може да не постигне целите си. Горди сме , че достойно представи България пред света.

95

до 112

преди 11 години

Е *** не трябваше да ги пробва всички,тогава можеше и да не си такъв хейтър

94

Анонимен

преди 11 години

Според треньора на рускините състезателката им притежавала своебразна техника в борбата, но дори не я е показала в Лондон. На тренировките им често са се носели на ръце, като дори не показват никаква умора на снимките. Това е било едно от упражнениета им.

93

Анонимен

преди 11 години

Не знам колко взема като заплата,но се сещам за ония от Лудогорец,ЦСКА и Левски,където взимат по 20 000 евро на месец и като ги бие Сараево,Мура и Пура, им бяха виновни терена,съдиите,организацията в клуба и т.н.Да вземат да се замислят,как това момиче направи 3 победи за един ден и за малко да победи и онзи мутант от мъжкия национал на русия!Ако питаме ББ и ЦЦ сигурно СС е виновен,ама карай

92

в Крушаре

преди 11 години

90 % са *** и малко турци !

91

Теxas

преди 11 години

Парата е важна Станке,златото е просто още някой и друг лев.И как си харчи парите човек е важно.Господ да ти дава здраве

90

Анонимен

преди 11 години

POKLON!!!STANKA ,TI STAVA6!!!!Drugite predi teb koito ni pedstavqha na olimpiadata do sega i edin ne kaza 4e tova za nego e proval,te ne stavat.MEDALI,medali se vzemat s duh.Nqma6 li duh na pobeditel,makar da polaga6 mn.trud si obre4en.

89

sa

преди 11 години

Евала! Ти доказа че си много по-добра от това *** и че си по-достойна за олимпийската титла ! Гордеем се с теб !

88

@

преди 11 години

Станке,яд ме е не толкова че България не взе златото,а че ТИ не го взе,наистина го заслужаваш и като спортист и като човек.Дано повече млади хора вземат пример от теб,за упоритост в работата и за поведение извън нея,а не от николета и николери примерно!Завинаги в нашите сърца

87

Анонимен

преди 11 години

Сега онзи *** от Банкя и приятелката му Плевнелиева трябва да и дадат премия като за златен медал и орден 'Стара планина"Това е жена и българка дала нещо на държавата ни,а не разни червени лай..!

86

ЯСНА РАБОТА

преди 11 години

Щом е от Крушаре ,значи 100% е от миллета !

85

Иван

преди 11 години

Мъчно ми е за Станка, дано да се вземе в ръце и да не унива!Станче, ти просто забрави най-вярната поговорка в спорта: "Нападението е най-добрата защита." Желая ти бъдещи успехи от сърце!

84

Анонимен

преди 11 години

Сега ще почнат оправдания, че рускинята е ГМО, китайката пък е тренирала в Космоса и т. н. и т. н. Само Станка Златева е пила чешмяна вода.

83

изи

преди 11 години

едва ли има българин, на който Станка Златева да не се харесва. такова едно естествено и ведро момиче, амбициозно и същевременно с това много добро и искрено. ми оставете я да съжалява за изпуснатото злато де, тя жали, че не е оправдала надеждите на окаяната си държава. и ако всички се радвате на презветото фръцкане на Лалова, че е уж е " най-бързата бяла жена", то Станка със сигурност е най- честния български спортист и най-силната жена, ама наистина.

82

БРАВО МА

преди 11 години

Патриот Станке ! Сега ще се върнеш в родината и ще тренираш за 400 лв. заплата на месец ! А един нов автомобил могат да ти дадат за среброто ,но на повече не се надявай !

81

Messi

преди 11 години

Отдавна не бях чел толкова хубава статия!Браво на автора и поклон пред Станка!

80

Горд Българин

преди 11 години

Станке ти завинаги ще останеш в нашите сърца като велик шампион и човек!Ето от такива герои има нужда младото българско поколение за да стане материала добър......

79

милена

преди 11 години

Страхотна статия. Станка е много готина.

78

Светльо

преди 11 години

Станка в рамките на броени часове се превърна не просто в герой на Олимпиадата, но и в съвестта на нацията ни.Защото нация, на която народът ни е избрал да я води един селски бек с вид на горила и тупащ се в гърдите как само той е направил нещо от 20 години демокрация, при положение че продължаваме да сме на дъното на Европейския съюз, такава нация просто не заслужава хора като Станка, за които второто място не е приемливо.

77

Марти

преди 11 години

Да си кажа честно не харесвам женската борба,просто смятам че жените са нежни за тоя спорт.Но вчера гледах Станка Златева и това момиче ме разплака,признавам си.Разплака ме защото постъпи като голям и велик спортист и човек.Каза простичко:"Загубих ,защото за нищо не ставам",без да търси оправдания и да обвинява никой друг освен себе си.ей,това е ЧОВЕК!!!Та си помислих през сълзи,в каква ли България щяхме да живеем,ако всички постъпвахме като момиче.И особено сегашния ни министър-председател,на който все някой друг му бил виновен!Станке,не си ни разочаровала,напротив,всички българия трябва да се гордеят с теб!!