106

светкавично

преди 11 години

светкавично да се национализират-асарел медет,елаците мед ,челопеч,кцм,мдк пирдоп-светкавично-това е националното богатство

105

някой си

преди 11 години

явно много хора не знаят за какво става дума,но все пак,цорпорацията която по цял ден ни втълпява,че е отговорна КЪМ обществото си заработо 10 МИЛИАРДА ДОЛАРА за 6-8 години от добив на Българско злато,без да плаща данъци и такси.ако това не е добър повод да ги ощопят с поне 55-60% таксиза износ,незнам защо се пънем,че сме европейци.ние сме ЕДИНСТВЕНАТА страна в целия свят,която взима по малко от 35%,а в нашия случай по малко от 1%.а честито,ако това не е повод за ГОЛЯМпротест.ББнякой те съботира

104

Анонимен

преди 11 години

просто не е честно, всички сме хора, всички ще умрем един ден. ------------------- А не ти ли е хрумвало, че си много по-безполезен от някой, който получава повече от тебе? Защо смяташ, че е несправедливо да бачкаш за 400 лева?

103

Георги

преди 11 години

Не може едни да мизерстваме с някакви смешни доходи от 300-400 лева по цял ден да работя и после даже не мога да си купя това, което ме се яде, пък други си купуват яхти, коли и какво ли не, просто не е честно, всички сме хора, всички ще умрем един ден.

102

К. Маркс

преди 11 години

Пролетарии от всички страни съединявайте се! Да живее новата комунистическа революция срещу буржуазията! Моментална национализация и равни права за бедни, богати, умни и глупави. Всички частници в концлагер!

101

Анонимен

преди 11 години

Тоя природен закон сега ли го измисли? :)))

100

Анонимен

преди 11 години

Нов световен ред ще има, но ще издържи две-три години и ще рухне

99

Анонимен

преди 11 години

Природните закони какво изискват?Както кръвта се движи из целия организъм,така и богатствата да са достояние за всички.А то сега какво е? Свръхбогати и много бедни.Там ,където има сиромашия,няма общо благо.Един ден природата сама ще наложи своите закони.

98

Данчо

преди 11 години

Чета и се смея,толкова интелект,а просия и простотия накуп тук!Дреме им на богатите какво казват марионетките на простолюдието.Много станаха ненужните гърла на земята и до златния милиард,ратаи и ***,много скоро ще се получи каквото са замислили кукловодите!Тотална инфлация на ценности,тотален геноцид и нов световен ред!Плявата плува на повъхноста на пороя последните 30години.Ще го духаме всички таратора!

97

до 115

преди 11 години

Аз пък мисля, че са 499 млн

96

Анонимен

преди 11 години

Че то ако се се остави на вас, бедните, ще се размножите до 20 милиарда и ще изпукате от глад и канибализъм. Каква ще е файдата?

95

Анонимен

преди 11 години

Какви 5 милиона ви гонят? По план на цялата планета трябва да останат не повече от 500 милиона - иначе се контролират трудно... и само харчат природните ресурси на богатите и им дишат въздуха, пият им водата и им замърсяват планетата, която те си мислят, че им принадлежи

94

Анонимен

преди 11 години

До 113.А дано ти и твоите роднини сте едни от тези 2 милиона.

93

Анонимен

преди 11 години

в България няма да живеят повече от 5 000 000 души!Има си квота за всяка държава.Сметнато е! ---------------- И по моите сметки така излиза, супер ще си живеем като изморим излишните 2 милиона мрънкачи.

92

Анонимен

преди 11 години

В:А какво ще кажете за световната икономика?О:Едно от нещата, в които конспиративните теоритици са прави, е че тя се базира на пари, които не съществуват, никога не са съществували и няма да съществуват.Тези, които притежават банките, притежават също медиите и политиците,така че можете да си представите начина, по който те искат да ви убедят да повярвате.

91

Анонимен

преди 11 години

108Бръкни си в празният джоб утрепко и веднага ще се приземиш,!,

90

Анонимен

преди 11 години

105Да.Няма да има бедни и богати.Няма да има ден и нощ а земята ще е плоска.А ти ще се преродиш в принцеса която ще я опъне краставата жаба.***.

89

Дао Дъ Дзин

преди 11 години

до 106Здрасти наборе,Не мислех,че има още живи от преди 3000 години.Някой гледа и не вижда.Други слуша и не чува.На трети му казват и не вярва.Хайде измий си млякото от устенцата и бързо у леглото пикльо!

88

до 96

преди 11 години

Голямо БРАВО! АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! Но промитите мозъци никога няма да го проумеят.

87

?

преди 11 години

до 102ако това е истина?не е ли скандално