14

Анонимен

преди 11 години

И тая карта с какво помага сигурно ще струва сега няколко милиона туй усвояване защо от ЕС пращата пари за *** а за българите не ква е тая дискриминация или те ги пращат на българите за да интегрират *** но до обикновенния човек нищо не достига.

13

Квантов физик

преди 11 години

Разберете го веднъж завинаги "Насила можеш да вземеш но насила не можеш да дадеш". *** не искат да се интегрират, така че няма как да го направим принудително. Единственото решение е да се изпратят на места, където те ще се чувстват добре. Те са дошли от Индия, а тази страна стои на едно място от векове. *** също не са мръднали откакто са дошли. У дома си ще се чувстват най-добре.

12

Бате Гойко

преди 11 години

Кокво изобилие от засукани думи и термимологии...и всичко това за едно диво и капсулирано племе. Абсолютна загуба на време и усилия, но нали трябва да се усвояват европари ( нашата вноска в ЕД ) и да се държат далеч от запада. Повръща ми се от лицемерие!

11

БГ

преди 11 години

Ако работиш плащаш данъци, а ако не работиш получаваш пари. Какво означава това?

10

муспи

преди 11 години

А за гетата на Дондуков 2, Позитано и Народно събрание защо лицемерно не става дума?

9

do bolka

преди 11 години

za vseki su4ai ne sas tvoite pari a pari ot evro fondove taka 4e pla4ive

8

Баце до 9тия

преди 11 години

Колега как кой ще плаща сметката ? Топлата вода ли да ти показвам как да си пускаш ? Кинтите ще ги плащаме аз и ти и останалите роби другата част Мони Лудия ще пренасочи по заповед на месията от евро кинти който са предназначени я за селско стопанство я за образование . После *** ще напълнят тарбусите ще люснат по една каменарка и ще им дадът бюлетината я на месията Боко я на Кунева и така докато не уморат и последния българин . После ще продават територията и те така аиде лека

7

bolka

преди 11 години

"До 264 общини в страната са изпратени анкетни карти, в които се питат кметовете колко са хората в тези маргинализирани групи, какви са им основните проблеми и с какви пари могат да бъдат решени."С какви пари или с колко пари? То е ясно, че в крайна сметка става въпрос за пари, но по-важното е кой ще ги осигури?

6

God

преди 11 години

Надявам се картите да се правят за по-прецизни бомбени удари!

5

Баце

преди 11 години

То скоро цялата страна ще е гето само дето ще имитират дейност юдо комунистите . По -гнусна твар от това управление не си спомням да е имало . В София не че никога не са мили знаците а ми вече не си правят труда да секат клони около тях да се виждат . Да не говорим че няма и една пешеходна патека дето да се вижда човек трябва да гадае къде са . ТРАГЕДИЯ ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА СМЕ ГЕТО

4

Анонимен

преди 11 години

Гербери в момент на размисъл и морална дилема : Да открадна или да си набера ?!

3

Анонимен

преди 11 години

"Ние не говорим вече за проблемите на ромите по принцип, ние не говорим за характеристики на ромите по принцип, а говорим за конкретните гета с конкретните уязвими групи, които имат своите характеристики, които имат своите проблеми, които се оказва, че са много разнообразни, много различни", подчерта зам. социалният министър. " А за чии проблеми говорите ?!

2

Анонимен

преди 11 години

Дано ги преместят в Банкя !

1

Анонимен

преди 11 години

Дърта герберка с малки герберастчета на баберка !