206

генерал Жуков

преди 11 години

Майката природа ни готви нов катаклизъм, света е към своя край, ще оцелеят много малко хора и тогава всичко ще започне отначало, както е било много пъти в историята на света

205

Анонимен

преди 11 години

mandramunqci ste vsichkite !!! :D :D :D tam nqma zemq za obrabotvane be tiufleci :D :D :D

204

Анонимен

преди 11 години

Като Африка е толкова богата сама да се оправя.Като имала толкова много наужким ресурси сама да си ги ползва бе.Да ама не .Да станеш богата държава не трябва само ресурси, а и нещо много важно.Мисля че всеки що годе грамотен човек се сеща какво е.

203

До 235

преди 11 години

Имаме - харчиме.Никой не е длъжен да ги храни. Нас белите някой да не ни е хранил? Всичко сами си направихме за 5000-6000 години упорит труд и жертви. Това, че те имат по 20 *** и седят цял ден под дървото или си дупчат ушите цял ден не е мой проблем!

202

Нервак

преди 11 години

А сега ме чуйте, щото нема да коментирам два пъти! Глад в света има не защото хората са 7 и повече милиарда, а защото алчността на ко*елетата в корпорациите, банките и правителствата е в повече! И престанете да мътите мозъци с такива просташки статии!БАСТА!

201

30 деца = глад

преди 11 години

Ако всеки с *** в гащите нае*е толкоз колкото 30 дечица да му се родят ще има световен глад. Ако семействата имат по 2-3-4(максимум) деца всичко ще е наред : )

200

237

преди 11 години

Да, земята е жива и ни предупреждава да я оставим да си почине.т.е. да спрем да цицаме нефт,газ,въглища...затова и тя ни наказва със земетресения,урагани,наводнения...

199

Анонимен

преди 11 години

Ей,...ми да се котят по малко.Какво са се на цвъкали като ***,а не могат да се изхранят.

198

AHA

преди 11 години

Пожарния и плевната да кажат колко внасяме на нато,световната организация за комерсе,ЕС,ООН,ЮНИЦЕФ,военния ни budget на година? Ако се съкрати поне една вноска в България гладуващи няма да има

197

C

преди 11 години

Това, че гладували милиард души не е новина. Новината, която всъщност си е старина е че останалите 6 милиарда "***" планетата до неузнаваемост. Хора, как да ни изхрани тази планета, като сме се нацвъкали като *** върху и. Гладът е нищо. Скоро всички ще разберем, че Земята също е живо същество и ще усетим силата на разумът и. Просто формите на живот във вселената са различни и това че не можем да ги разберем си е наш проблем.

196

AHA

преди 11 години

За 20 години населението се е увеличило от 3 милиарда на 7 милиарда,затова и тия войни хем сионистите да си продават и тестват оръжието,работа се създава на военните,нефт и газ се краде,лекарства се продават,индустрията се релансира,заеми се изчистват,света се преразпределя и народа се прочиства.Жалко само за малка европейска България кото е с отрицателен прираст и след няколко години ще изчезнем като нация

195

Анонимен

преди 11 години

междувременно олимпиадата в лондон ще достигне 24 милиарда долара :)

194

до 230

преди 11 години

Много си ***, другарю пенсионер

193

мутра до 225

преди 11 години

А такива като теб овце се размножават и създават други овце, които търпят и плащат, или бягат емигрират след 1 поколение забравят езика и държавата си. Покорен и търпящ народ не заслужава да съществува. Или излизаш на площата и се бориш за място под слънцето, или плащаш и търпиш. С мрънкане по форуми и кръчми никой народ не е забогатял. Марш овце!

192

до 225

преди 11 години

Ти мисли как ще си платиш парното, тока, водата и хляба, а на мен остави да мисля за евтините *** на какао бийч. Който е вълк ще яде агнешко, който е овца ще го стрижат. По-добре да живея 1 година като вълк, отколкото 100 като овца. Аре марш да бачкаш и да плащаш!

191

Анонимен

преди 11 години

Българското население е най-застрашеното от изчезване в света, заради глада, високата смъртност, емиграцията и ниската раждаемост. По същия начин са изчезнали от земята и много животински видове.

190

СТРАНАТА Е ТОТАЛНА

преди 11 години

ОТ КОИТО 5 МИЛИОНА СА В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, УПРАВЛЯВАНА ОТ АЛЧНАТА МУТРА И ПСИХОПАТ БОЙКО БОРИСОВ.БЪЛГАРИЯ МИНА ПРЕЗ МНОГО КРИЗИ ЗА ТЕЗИ 23 ГОДИНИ, НО НАРОДЪТ УСПЯВАШЕ ДА ОЦЕЛЕЕ.СЕГА В ПРЕГРЪДКАТА НА ОКТОПОДА ГЕРБ НЯМА ОЦЕЛЯВАНЕ,ЗАЩОТО МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ УНИЩОЖАВА МЕТОДИЧНО ДРЕБНИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС,ХАРЧИ ПАРИ ЗА НЕНУЖНИ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА ЗАЛИ И МАГИСТРАЛИ,КОИТО ПОЛЗВАТ ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ ОБРЪЧИ С ХОТЕЛИТЕ ПО МОРЕТО И БИЗНЕС ОТНОШЕНИЯТА С ТУРЦИЯ И АРАБИТЕ,КЪДЕТО МУТРАТА ИМА ИНТЕРЕСИ.МИЗЕРИЯТА В

189

ЗА ПАРЗИТИТЕ У НАС

преди 11 години

стига плямпахте за цените. проблема е че най-бедните се развъждат неконтролируемо. бедни и необразовани и *** като наще ***. срещнах един наш *** работещ в ФРАНЦИЯ. КАКВО РАБОТИШ ТАМ- СЪБИРАМЕ ЖЕЛЯЗО МНОГО СА БОГАТИ ТАМ МНОГО ЖЕЛЯЗО ИМА ИЗКАРВАЛИ ПО 400 ЕВРО НА ЧОВЕК-ГОЛЯМО КРАДЕНЕ ПАДА ТАМ ОТ НАЩЕ ***. ТАКИВА ХОРА ДИРЕКТНО ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖАВАТ В КРЕМАТОРИУМА.ХВАНАТ В КРАЖБА РЕЖЕШ РЪКАТА-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МУТРИТЕ И ТЕ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ РЪЦЕ.ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ САМО ТОГАВА!!!!

188

Анонимен

преди 11 години

В този миалрд Българите включени ли са .....?

187

Карл Сейгън

преди 11 години

Колко по-добре би било да се родим при нови обстоятелства, които да са съобразени с това колко добре сме играли през последния си живот - без значение колко лоши карти са ни били раздадени. Или пък, ако бъдем съдени след смъртта си, то тогава - ако сме се справили добре с личността, която ни е била дадена, и сме били смирени, вярващи и т.н. - трябва да получим наградата да живеем щастливо во век и веков, защитени от агонията и хаоса на света. Така би трябвало да бъде, ако светът беше обмислен, предварително планиран и справедлив. Така би трябвало да бъде, ако страдалите от болки и мъчения следва да получат утехата, която заслужават.