20

Марк

преди 11 години

Добре че жената е в Гърция и заработва яко...,иначе с децата щяхме да изпукаме от глад .

19

гръка

преди 11 години

Един добър повод ЕЦБ да си напечати малко парички пък и да ги даде на гърците съответно инфлацията да се увеличи малко за сметка на гърците, а българите да се чудят как става тая работа.

18

до 11

преди 11 години

Е тъй отпускат се още заеми, а ЕЦБ богатее щото заемите имат лихва, а гърците или ще затънат още повече или ще излязат от блатото съответно и евротo ще се спаси във всеки случай ЕЦБ не са на загуба.

17

Анонимен

преди 11 години

ДОКОГА ЩЕ ГИ РЕАНИМИРАТ ТЕЗИ С НАШИТЕ ПАРИ БЕ? ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ СВИКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО НИ ОТ ЕВРО ЗОНАТА. НЕ НИ ТРЯБВА ФАЛИРАЛИЯТ ЕС. КАКВА НИЕ ПОЛЗАТА ОТ ЕС КАТО СМЕ НАЙ МИЗИРНИТЕ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ? ЗА 5 ГОДИНИ ОТ КАКТО СМЕ В ЕС ОСВЕН ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТА НА ГОРИВАТА НА ЕНЕРГИЯТА НА ХРАНИТЕ ДРУГО НИЩО НЕ СМЕ УСЕТИЛИ ДА СЕ ПОДОБРИ. ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВАМЕ ВСЕ ПО ЗЛЕ И ПО ЗЛЕ. ТОВАЛИ ОЗНАЧАВА ДА СИ ЧЛЕН НА ТАЗИ ГРУПИРОВКА НАРЕЧЕНА ЕС? АКО ЕС Е ТОВА ДА ДАВАТ ПАРИ НА НАЩЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ДА СИ КРАДНАТ ИЗОБЩО НЕ НИЕ МЯСТОТО ТАМ. КОГА ЩЕ СТИГНЕМЕ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ОТ ПРЕДИ 90 ГОДИНА? КАКТО ПОВСИЧКО ЛИЧИ НИКОГА. НАРОДА ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ПРИ КАТОЛИЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ НЯМАМЕ РАБОТА. НИЕ СМЕ ПРАВОСЛАВНИ И И ТРЯБВА ДА СЕ ПРИДЪРЖАМЕ КЪМ ПРАВОСЛАВИЕТО А НЕ КЪМ КАТОЛИЗМА. А НАШИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ АКО ИСКАТ ДА СА ВЪВ ГРУПИРОВКАТА ЕС ДА СИ ВДИГАТ ПАРЦАЛИТЕ И ДА ЗАМИНАВАТ. И БЕЗ ТОВА САМО ПОРАЗИЙ ПРАВЯТ НЕ ИМ Е МЯСТОТО В БЪЛГАРИЯ. ТОВА СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪДЯТ ОТ НАРОДА ЗА ИЗМЯНА НА РОДИНАТА. И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ДОКАТО НЕ СА НИ УНИЩОЖИЛИ КАТО НАРОД. СЪБУЖДАЙ СЕ НАРОДЕ НЕ СПЕТЕ ЧЕ КАКТО СПИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЪБУДИТЕ. ПОМИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ. ПОМИСЛЕТЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ. И НАЙ ВЕЧЕ ЗА РОДИНАТА СИ КОЯТО Е ПРЕДАДЕНА ОТ ЕДНА ШЕПА НЕНАСИТНИ БЕЗОЧЛИВИ И НАГЛИ ПРЕДАТЕЛИ НА РОД И РОДИНА.

16

Анонимен

преди 11 години

а ние като влезем в "чакалнята" за еврото, какво ще стане с лева?ще има ли инфлация и колко?а после като приемем еврото, ще се дигнат ли цените и с колко? (спрямо сега)

15

до Малчо

преди 11 години

Виж сега!Прав си!Навсякъде има хора които живеят добре и които живеят зле.Тук ние говорим за една цяла нация и поради тази причина обобщаваме!Това ,че ти живееш добре в България не означава ,че в държавата ни всичко е наред!Утре когато си пуснеш детето на улицата(примерно) може да му се случи нещо(не го пожелавам на никого),което да не можеш да поправиш по никаъв начин.СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА-единственото хубаво нещо на нашия парламент!!!Сега ти се напъни мъничко....!!!

14

Анонимен

преди 11 години

като спасяват удавник, който ги дърпа към дъното и те ще потънат!

13

ХАХАХАХ

преди 11 години

Та сега се сещам за бай ви Митьо Пищова - човека от народа :))) Както и да е де...не знам дали е 4овека от народа, ама една много вярна приказка беше казал, макар и да е цини4на: който си имал, пак ще си има, който се е въргалял у ягоди и шампанско - пак ша са въргаля :))) Та и с гърците: който е бил на хранилка пак ще си бъде...който пил и играл и се веселил - пак ще го прави. Цини4но и тъпо зву4и, ама като го гледаме с о4ите си - на 4ерното бяло можем ли да кажем :) А ние - да бухаме до смърт!

12

Анонимен

преди 11 години

2, ЕЦБ теоритично може да печата неограничено евро, но след време това ще доведе до инфлация и точно това е което не иска Германия. Реално в момента борбата е кой да плати сметката. Периферията чрез по голямо ограничаване на разходите или Германия през по голяма инфлация!

11

До IQ146

преди 11 години

Много добре знаеш, че тя никога не може да фалира, та нали тя печата парите.Но може да престане да съществува ако еврозоната се разпадне.

10

###

преди 11 години

Чудя се дали има поне един,който да е прочел новината и да наясно за какво точно става въпрос..?!Аз определено не разбирам как се спасява държава от фалит,която уж има страшно много дългове за изплащане,с даване на още заеми....!!!!!!Или нещата смърдят(с извинение за израза) адски много,или аз не съм достатъчно интелигентен...Само една знам със сигурност-нещата няма да се променят към по добро(в световен план)докато реално работещите не започнат да живеят добре(тези които създават благата)!!!

9

Анонимен

преди 11 години

като се замисля, за своята 1300 годишна история, българия е била добре по времето на симеон велики, калоян, иван асен 2. общо взето, има няма 200 години, през другото време нищета и мизерия. особено последните 25 години е пълен цирк. гърците ще продадат един остров от техните 10000 и ще са ок, а българия? къде отива българия едва ли не? кой каза, че мутрите стават за нещо? мутра се става чрез даване на дъто. колкото и да са мъжествени, всички са го дали и го дават.

8

Анонимен

преди 11 години

Не е луд тоя,който яде зелника,луд е тоя,който му го дава! - българска поговорка!

7

до 7

преди 11 години

докато Германия има техни ДЦК.демек 3-4 месеца

6

déj&#22

преди 11 години

Тая новина я чета през последните 3 години !

5

имал/дал

преди 11 години

Е-ее..стига вече ,докога с "проблемите"на гърчолята!?Да вземат направо да им открият на всички лични банкови сметки във всички възможни банкии да не ни занимават повече,как "този път е за последно"!

4

7

преди 11 години

Ми Гьрците бе . Те са си маистори 30г лапане и после като в песента .Дим да ни няма

3

Анонимен

преди 11 години

Оставете ги да фалират! България на три морета!

2

IQ146

преди 11 години

Тук въпросът е друг - КОЙ ЩЕ СПАСИ ОТ ФАЛИТ ЕЦБ???

1

7

преди 11 години

Абе тиа до кога ще крадат от Европа. Ми даите и на нас поне 50 милиарда и ако стигнат до обикновените хора. Тогава пеи сьрце. Да Ама НЕ