149

Анонимен

преди 11 години

Вчера Трайчо Трайков каза по Нова телевизия , че в момента литър Дизел трябва да струва около 2,40 с ДДС . Защо правителството нищо не казва по това изказване на бившият министър , а само ни занимават от няколко дни с цената на хляба, щял да поскъпне с 2ст , не с 3ст, не , с 2ст , не с 3ст и това по цял ден и основните теми в държавата остават на заден план.

148

Много Твърд

преди 11 години

Защо го правиш бе Найденов, и без пари да ми дават продуктите пак ще гласувам за БСП.

147

Анонимен

преди 11 години

Мирослав Найденов, след като "оправи" земеделието, храните, търговията, заведенията и туризма (добре, че с енергетика и отбраната още не се е заел тоя човек - тук се кръстя уплашено), след като, праща спецчасти и хеликоптери против диви крави в Странджа и след като, успя да затрие над 20 000 малки магазина, а в момента затрива около 20 000 заведения които "гони като империалисти"(по негово думи), сега се е заел с цените и явно толкова "добре се справя", че се налага премиерът Бойко Борисов, ДАНС, НАП и МВР да се заемат да разплетат кълчищата които министърът заплете, за тия свои няколко години "дейност" И много ми е интересно, как Стъкмистическия институт само преди дни, отчете дефлация Ако не скачат цените защо е този страх, а ако скачат, как така от НСИ отчитат дефлация

146

Анонимен

преди 11 години

А що вчера яйцата бяха 1.89, а днес в единия магазин във Варна са 2.39, а в другия 2.09.Да видим утре как ще е?

145

герб

преди 11 години

Миро, *** дебела, как стават тези работи? Ми тогава им дай нареждане да дават без пари! Все едно че живеем при социализма. Държавата ще определя цените, вместо да осигурява работа и доходи.

144

Анонимен

преди 11 години

Бойко ви каза да се сеят картофи, ама вие държите да си ги купувате от магазина, ами ще растат цените и още как.49

143

Маги

преди 11 години

И какво губят големите вериги? Да му мислят БГ призвоодителите. Горива, ток - цените на горе, а те на загуба. УЖАС! Няма ли кой да го измете този М. Найденв. До каквото се е дкснал го е осрал (без извинение).

142

Анонимен

преди 11 години

бай ***,пробвай и от другите 9 стоки от кошницата....

141

Анонимен

преди 11 години

Браво Найденов ти си пълен ид*от, макар ,че се опитваш нас да правиш на такива.Първо вдигате цените с твоя помощ до небесата, а след това ги замразяваш за да не паднат случайно и да ти намалеят комисионните.Ще дойде Виден-оф ден , тогава да видиш какво ще се случи и каква песен ще пееш.. се грижиш

140

Теxas

преди 11 години

Най-вкусното е останалото между зъбите след ядене -жили,месо,костилки

139

бай ганю

преди 11 години

а така и кренвиршите не ги дигат така так и аз оня ден си купих кренвирши от тия вериги направо като ги изядох стомаха ме скъса боля ме боля ме после разтройство та така купувайте кренвирши от кауфланд,и ще видите за какво става на въпрос!

138

Анонимен

преди 11 години

Важно е българският роб да не умре от глад, но и да не преяжда. Ако вземе да умре кой ще бачка за по 500 лева от сутрин то здрач. ***? Неее... те само гласуват.

137

Анонимен

преди 11 години

Вие от 20 години така ни договаряте...***!

136

гдин

преди 11 години

Отдавна трябваше да стане това. Но не трябва да е за три месеца, а за постоянно и да се разпростре и върху др. основни продукти за бита. Както в Англия има Tesco Value, Sainsbury's basics, Morrisons value, Somerfield value и т.н. Основните храни и продукти трябва да са почти без пари. Докато ги има ГЕРБ, има надежда за нашата държавица. С всяко завръщане виждам как нещата в БГ се подобряват. Но все пак е задължително всички *** да изпукат. Няма как иначе. Просто дърпат назад всичко.

135

Анонимен

преди 11 години

KAKVI KOMUNISTI BE PROSTI PALQ4OV4I AKO NQKOI PISHE PROTIV GERB I VEDNAGA E KOMUNIST ,PROST PROST AMA MNOGO PROST NAROD VAJNOTO I 4E PODLOGITE NA GERB I NAI VE4E I TQHNITE DECA HAPVAT I PRODALJAVAT DA HAPVAT OT NA MIRO MARSHATA MESATA I SIRENATA I KAKVO LI OSHTE NE

134

ВМ

преди 11 години

Уж щяха да ги намаляват, сега пък ще ги замразяват.В Пазарджик Кауфланд изобщо не е най-евтения супермаркет...

133

до 133

преди 11 години

Разбира се че ще го плюят,то само това им остана.*** много добре знаят че вече никой не им се връзва на глупостите.Никога повече р.овч,пикаещият и серГей във властта.Видяхме ги вече какво могат...аре нема нужда повече.

132

Гласоподавател

преди 11 години

Ходи се ш*бай бе Агент доносник титулуващ се като"Професор"от нфсб Н-еадекватните.Ф-ашизоидни.С-оциопати.Б-ърлцоци.не ви щем Комуноидната дъщерна фирма пардон партия,аре баста у лево...

131

Бойко тиквата

преди 11 години

Това е най-голямата простотия която съм чел в последните години ! И какво като тези вериги замразят тези 10 цени ? Какво от това? Ми то в тези магазини има хиляди видове стоки, за техните цени , какво правим? Пускаме евтин хляб и си го избиваме от ориза и лещата! Браво Миро браво ГЕРБ вие сте гениий, достойни сте за Нобел на глупостта !!!

130

До 128-и:

преди 11 години

А ти откъде знеаш какви са били лагерите, да не би да си лежал в тях?! Аз коментирах само написаното за "глада". А за моята свобода не се коси, отдавна съм си я извоювал далееече от тук, пардон- там! А ти дерзай, може и на теб да ти се отдаде, ама мнооого се съмнявам....