119

Анонимен

преди 11 години

Не .Неговата политическа формация няма да има нищо общо с ГЕРБ,само ще му е солташ.к като Янето.

118

Анонимен

преди 11 години

Какъвто и да е тоя, каквото и да пишете за него няма никакво значение за мен при факта, че лекарствата в аптеките му са с най- ниски цени. За потребителите с ниски доходи това е от първостепенно значение, а останалото е злоба, завист и демагогия.

117

Анонимен

преди 11 години

ПОМНИТЕЛИ КАКВИ ОБЕЩАНИЯ ДАВАХА *** ОТ ДРАГАЛЕВЦИ ПЪДАРО ОТ МАДРИД СЕР-гея от русия и последният от банкя? Ако си спомнята добре ще е да си помислите дали ще гласувате на изборите догодина и за кого. Защото за мен специално няма такъв който да заслужава да управлява тази държава в която народа е докаран до най голямата мизерия и отчаяние. Ако пък мислите обратното продължавайте да си ги качвате и ще продължават да ви заробват със 20 годишни монополи.

116

Веско

преди 11 години

Що *** плюйти ? Ей сига много лошо ши ви осъдя !

115

?

преди 11 години

има една книга"Световната конспирация срещу здравето"и поставените въпроси от автора Защо въпреки широко изтъквания напредък на медицинската наука броят на болните продължава да се увеличава? Защо средствата, давани за здравеопазване, непрекъснато нарастват с всяка изминала година? Защо се появяват нови болести? Защо нещата в здравеопазването като че ли стават все по-объркани и дори излизат извън контрол?

114

Анонимен

преди 11 години

и мутрите започнаха да се роят

113

Анонимен

преди 11 години

Всичко, което съм искал да стана, съм станал. Станах аптекарски бос, притежавам цял автопарк, като най- скъпата ми кола е на стойност 1 милион, къща върху пясъка на плажа на Кабакум, имам още яхта и частен самолет. Имам си ясни принципи и точки, които трябва да следвам. Основното е контрабанда с лекарства и наркотици и постигане на цени на лекарствата, които да са достатъчни за да си купувам гласовете на изборите.

112

UFO

преди 11 години

не знам колко са по евтини лекарствата му , ама знам ,4е по малките населени места хораата пътували с километри да си купят лекарствата ! Това не е съвременно лекарствоснабдяване. Вместо касата и министерството на Здравеограбването да стимулират аптекарите да отварят аптеки в малко населените и трудно достъпните места, нейните парите се точат от от такива господа на които аптеките и частните клиники им са само по големите градове...

111

Чартбрейкър

преди 11 години

Какъв "хит"...тва да не "Мелодия на годината"?!

110

Анонимен

преди 11 години

Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит, но не е самоцел за моето влизане някъде във властта, обяви Веселин Марешки.....думи, думи, думи - не могат да ме впечатлят, наслушал съм се на лъжи иоткровенни глупости

109

Анонимен

преди 11 години

Мутрата говорила с Голямата мутра и решил ...

108

Йосифова

преди 11 години

Смятайте за какъв човек иде реч в тази статия щом на кметските избори варненци предпочетоха да изберат един дългогодишен престъпник, крадец и мошеник пред този! Незнам дали ни затриха или ние във Варна ще се се затрием сами обаче. Бог да пази България!

107

Анонимен

преди 11 години

Когато в една държава вилнее корупцията кражбата анархията наглоста безочието и безнаказанноста такива като вашият министър и този от фотото могат да живеят като хора които никога не са имали черни петна в досиетата си. И за това което се случва през тези 22 години виновни са не тези които ги качвате на власт а вие които гласувате за тях и им позволявате да ви ограбват труда и живота на вас и вашите Деца. Защото ако в българия живееше народ тези които ги виждаме всеки ден да се пъчат по ТВ нямаше никой да ги познава. Щяха да си пасат кравите и овцете на село и всичко щеше да е мирно и кротко. Защото 22 години освен за селски тарикати за други не гласувате. Ако искате да живеете както до сега продължавайте да качвата на власт Червени Сини Бебмбени Гербави и ще живеете като хора от 4 тия свят. Защото тези от 3 тия свят са с по виск жизнен стандарт от вашият.

106

dedi

преди 11 години

ефтини лекарства- когато тоя и донев и пъпката влезнат в затвора или се отстрелят, а и на дупетатката мъжлето

105

Анонимен

преди 11 години

От морето лъха на престъпност, взривове и тиня!

104

Meteriolog

преди 11 години

Mnogo mu porasna rabotata na toia para6itist

103

Анонимен

преди 11 години

Само "Търговец на Смърт" ни трябва във власта, тоя *** забогатял от смърта и здравето на хората няма място в управлението на държавата.Дори хората работещи за него не са доволни, има се за величие, неоценява труда на работниците си.Поредния жаден за власт *** на хоризонта.

102

Анонимен

преди 11 години

Читави хора не се врат у политиката.....

101

?

преди 11 години

"Притеснени сме от реалността на деислямизация и българизация."притеснени са от деислямизацията на христианска страна???притеснени са от българизацията на България???това вече е преля чашата на наглостта

100

Анонимен

преди 11 години

С такава чутора Марешки си е заслужил правото да седи редом до Боко Тиквата и Цвъ Цвъ