97

Анонимен

преди 11 години

По времето на Тройната коалиция цигарите ми бяха 2,50 лв. за 1 кутия!-ФАКТ!!!!!!!!!!

96

Оф

преди 11 години

Абе , то е ясно и на малки детца , че Герб една *** партия , който управлява мутри !!! Баси държава ...............

95

до119

преди 11 години

Не е Оруел освен пропаганда, говори и за повсеместно подслушване и следене, точно както го прави сега герб. Все пак 100 милиона за това са доста пари. С тези пари бай Тошо щеше да изгради цял град.

94

Анонимен

преди 11 години

Усещам как единственият *** от БСП дето все още пише във форума едно след друго мненията си да пунтира масовка е бесен :)))

93

Анонимен

преди 11 години

Те фактолозите на Бойко само цената на продукта ''Мас''гледат и на картофите.Виж филиите са друго...А телешките пържолки за кучета пък цена нямат!

92

безпартиен

преди 11 години

Абе като чета всеки ден новините, стигам до извода че само в партия БСП човек може да напредне с парите. Знаете ли някакъв начин как мога да се запиша в партията им и да ми се даде и на мен възможност да се включа в разни далаверки и кражбички?

91

до 116

преди 11 години

Да, реципрочно важи и за 1948, но си отговаря и за 1984 година тоталитаризма у нас другарю. Или не си съгласен и ще кажете, че е било демокрация тогава :)))

90

до 115

преди 11 години

Твари , това е Герб и без божни твари !!!

89

до демагог

преди 11 години

През 2008 година цената на бензина беше 1, 76 лв. А заплатите с 30% по-високи.Това са факти!

88

до 114

преди 11 години

Не ги отваряй,че ще разберат,че е обърната реципрочно годината 1948

87

Демагогия в действие

преди 11 години

Когато цените се качат, другарите *** от БСП започват да надъхват с платени коментари народа: "Как може бе, как търпите, как живеете? Ние електората на БСП ровим по казаните и сме с празни хладилници. Вече едва издържаме само на асфалт да караме" :)))Когато обаче цените започнат да падат, се започва демагогския им и лъжлив рев:"Не е вярно народе, нищо не пада, всичко само се качва, нас, БеСеПедерасите да слушате какво еи пее радиото, не журналистите" :)))Ха-ха-ха..жалки твари, ви казвам

86

до 105

преди 11 години

Брей герберите, освен Винету са прочели и 1984 от Джордж Оруел! Завидно постижение! Сега ще цитират извадки от тази книга, която като, че ли е написана точно за диктатурата на герб.

85

Това е

преди 11 години

Бах му , всички от Герб направо е до стена , без съд !!!!!!!!!!!!!!!!

84

анонимен

преди 11 години

какво значи поевтиняване бе дами и господа" пишещи" ако примерно кашкавала е 8 лв за килограм..но паднал на 4 лв за килограм..това ДА..приемам го за по евтино..но ако е 7 лв и 90 ст..за какво поевтиняване говорим? или само да се намираме на приказка? хайде моля ви се не ни занимавайте с лъжи и глупости

83

PARTIQ - GROB

преди 11 години

TEZI BOKLYCI KOITO SEGA PAZQT PARTIQ GROP YTRE 6TE POLIVAT GROBOVETE NA DECATA SI ZA6TOTO PARTIQ GROB VSI4KI NI 6TE DOKARA DO TAM GLYPACI 6IBANI. NE NAROD A MAR6A STE. SKORO IDVA NARODNIQT SAD I NIKOI NQMA DA PLA4E ZA VAS PARLAMENTARNI BOKLYCI NIKO. SMART ZA VSEKI GERBER - SVOBODA ZA VSEKI BALGARIN

82

до 105 фактолог

преди 11 години

Цигарите да не говорим нали?Или си се одупил на Дянков и не смееш да си признаеш?

81

Охранител

преди 11 години

Както виждаш ***, хората се ориентират правилно и колкото и да се опитваш да ме пунктираш, не събираш никакво одобрение *** гад герберска!!!

80

Охранител

преди 11 години

до 53Аз има знания пари и авторитет защото винаги вярно съм служил на кърмилницата БСП и тя ми се е отблагодарявала щедро, както и на колегите Галеви, Маргини и т.н. Знанията ми идват от образуванието което е средно и е нещо необичайно за нашите охранителни среди. Но ти само можеш да ми завиждаш разбира се защото такива интелигентчета като теб с измислено више без една стинка в джоба са ми до болка познати.

79

член на БСП

преди 11 години

оште като прочетах новината и разбрах че ГЕРБ са виновни!ъ? объркъх са извинете ***. оште като прочетах новината и разбрах че БСП СА ВИНОВНИ за това исключително намаление а боико само си приписа заслугъта и пририаза лентичката !!!

78

фактолог

преди 11 години

ФАКТ неоспорим е, че при ГЕРБ освен минимално увеличение на газта и тока, което е съвсем нормално и резонно за 3 години, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО друго пада, което и компенсира това покачване. Месо, хляб, млеко, масло ...всичко е паднало с повече от 4-5 лева на килограм. Месото при гейтака Серж беше 12 лева, сега е свинският бут точно 5 лева, даже и по-евтино може да се намери. Е, как да спорим с фактите, освен ако не сме комунисти разбира се?