83

браво

преди 11 години

89

82

муспи

преди 11 години

81 се вайка - ние от Боко ще се отървем, но от еврейските бази как! Много просто. С бази не се воюва с ножове, но евреите както си ходят по улиците, може с нож в гърба да се ликвидирват.

81

Лео Месси

преди 11 години

Ураа работи...направих тест с коментара " Бойко е комунист(наистина го вярвам) и станаа...мерси!!!

80

optimist

преди 11 години

до 89 - Това е факт, откакто съществува този сайт... Който има желание, може спокойно да злоупотребява.

79

коко

преди 11 години

Ako действително взривното вещество е такова каквото е използвано по стандарт на варшавският договор, работата е дебела, кой има ресурс в България да логистира или не дай си боже, да организира подобна простотия, за да спаси кожата или влиянието си (парите)? Като създаде по-голяма бъркотия. Т?

78

Многоимен

преди 11 години

Аз съм пич!

77

муспи

преди 11 години

Присъствието на дявола е прозрачно. От ден на ден писането на коментари става все по трудно, а бройката им е все тая.

76

Анонимен

преди 11 години

И аз не мога да си обясня защо така става ! Бацето миналата седмица веднага го хванаха . Странна работа !

75

Анонимен

преди 11 години

Обяснявам за случайните читатели на този "сайт" как платените коментатори манипулират коментари с + и -:1) Написвате партииния коментар и все още НЕ гласувате за него(може да се манипулират и чужди коментари).2) Копирате линка от адрес бар-а.3) Отваряте си толкова подпрозореца, с колкото искате да гласувате и гласувате от всеки един подпрозорец за съответния коментар.4) След последното гласуване резултата е готов и отивате до партиината каса и си получавате хонорара.:)Справка-всички зелени коментари. Правя демо-слагам си десет +

74

един

преди 11 години

най-добре ще е ако най-после пуснат снимката от моргата

73

Анонимен

преди 11 години

Цветанов ръси простотии,Бойко шикалкави,останалите гледат като дрогирани а къде е ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР?БОРИСОВ КОГАТО БЕШЕ ГЛ.СЕК. НА МВР БЕШЕ НА ВСЯКО СЪБИТИЕ!

72

Изи

преди 11 години

Нищо не се разкрива, защото няма и какво. Атентата е дело на конкурентна туристическа фирма. Българска. Сякаш не си се знаем какви подляри сме?

71

Анонимен

преди 11 години

Пише го в книгата им. Те (евреите) знаят, че ще ги сполети Армагедонът.Това ще се случи внезапно без обявяване на война от някого.Един ден на Човечеството ще му писне и всички дори изглеждащи приятелско настроени към тях ще ги унищожат.Те знаят, че Гоите ще го сторят.

70

Иван Пешев

преди 11 години

Сутринта някакъв израелски специалист се изказваше по телевизията, че този бил много странен с багаж на "Пристигащи", на тази снимка се виждат още двама с раници, журналистите,които ги правят тези интервюта или са *** или са послушни.Не е важно кой го е направил, вече е важно какво ще кажат израелците,които странно как узурпираха цялото разследване.Дали ще се опитат да извлекат дивиденти сами съдете.Нямам нищо против евреите ама Израел са станали като палачите си отпреди 70 години.

69

Анонимен

преди 11 години

Пак десетина дежурни тъпанара изписаха почти 100 коментара. :) Пишете си, защото и без друго само вие си ги четете и си вярвате.

68

Анонимен

преди 11 години

аууу този форум е пълен с червени антитерористи :D Смешни сте.

67

Анонимен

преди 11 години

Ако след всички тъпотии тоя пак спечели изборите аз спирам да гласувам и вече няма да пиша и по форумите.

66

Анонимен

преди 11 години

". Може да се окаже, че Шенген не е надеждна граница за България"- Ех, тикво, тикво. ***, ***, ***, нямам думи. А колко от твоите мутри приятели минаха границата без никой да ги види. Шенген ти е виновен на теб. ***!

65

ДонАндре

преди 11 години

Как да го разкриват като няма такав!!! Измислиха си го че им е по-лесно! Ясно е че в докладите на службите за сигурност от съседните държави фигурира че атентатът е бил подготвен от българските *** мазни 'мутри' (подкрепени от правителството на ГЕРБ).

64

Анонимен

преди 11 години

Бойко, нали се сещаш че тоя след тоя "атентат" си пътник на изборите ? Хората не са слепи, виждат как Уорлик те води за носа ! Българина войни не иска , още по-малко за американско-еврейски интереси ! Съжелявам бойко, никой вече в България не ти вярва !