21

Анонимен

преди 11 години

Незнам но на тая снимка си има доста терористи които тероризират цяла България.

20

Do Пълната Дупка 18

преди 11 години

18-ти, ***, за какви агенти да се разхождат между пътниците говориш? Атентатът е дело на Израел, това е ясно - и е успешен, защото в страната нахлуха безброй агенти на Израел и на практика иззеха управлението. Те и преди бяха тук, но в по-малка численост. Сега Черноморието на практика е израелска територия:страх от бомби, проверки на всяка крачка, ненормално работещо летище. Как може да не се обявяват полети?!?Не е проблемът че щели да намалеят израелскит туристи, А ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ТЕ!

19

бг

преди 11 години

И службите за сигурност, и управляващи, и опозиция трябва да се обединят за опазване на страната от каквито и да е чужди вмешателства. Този път евреите бяха причината за кървавия атентат и загина само един български гражданин. Следващия път може покрай тях, да загинат и много повече българи.Не бива да позволим България да стане територия за разчистване на чужди сметки!

18

Амнезия

преди 11 години

Имат и някви табелки на масата, предполагам туй е за да могат да си запомнят имената.

17

бай Курти

преди 11 години

Сега очакваме да си гласуват по още 5 милиона, за допълнителна защита от тероризъм...

16

Нина

преди 11 години

"По негови думи не трябва да търсим само виновниците за атентата, а решение на поблема с тероизма." Няма решение на проблема,цял свят от години се бори,та ти ли ще откриеш топлата вода?! Въпросът е терористите да се покажат кои са и да кажат какво искат.Няма решение,докато не обявят претенции...

15

Търси се

преди 11 години

Лешение на проблема с тероризма ?................... Има лесно, докато има недоволни от калпави политици и изсипани империалисти тероризъм ще има оправете себе си първо спрете инвазиите по света и току виж и тероризма изчезнал, търбуси алчни.

14

Анонимен

преди 11 години

Като пълна дупка бе характеризирана охраната на летище Бургас от бившия директор за сигурност на летищата в Израел Исаак Йефет. Разбира се, той от колегиалност използва по-меки думи, но категорично заяви, че никой не е следял за сигурността на нашето летище. След като изгледал записа, Исаак задава следните въпроси на нашите служби, ако имаме такива и работят както трябва. Първо пътник с багаж в залата за посрещачи е съмнителен. Второ пътник, който не оставя на земята тежкия си багаж повече от час е още по-съмнителен. Ние например щяхме да отидем при него и любезно да го опитаме кого чака, а ако пътува е сбъркал залата. Щяхме само с няколко въпроса да го разкрием. Достатъчно беше да го накараме да назове името на пътника, когото чака и полета му. Има ли такъв пътник се проверява за няколко секунди. През целия запис терористът се държи нервно, оглежда се, не сяда при другите, влачи със себе си раницата и чантата. Това е, меко казано, съмнително. Веднага на подобен субект се искат документите и се вижда, че са фалшиви. В непринуден разговор се пита къде е бил, къде е отседнал, харесва ли му страната. Ако видим, че е отседнал във Варна, както е било, ще питаме защо използва летището в Бургас, когато във Варна също има летище. Просто целият запис показва едно съмнително лице, които ние на втората минута щяхме да задържим и да го разпитаме. А в Бургас това лице се е разхождало необезпокоявано цял час. Къде е била охраната и защо не го е видяла? Ние не чакаме да с случи инцидент и тогава да го анализираме, а правим така, че да не се случи, допълни още шефът за сигурност. Бившият шеф по сигурността каза, че с удоволствие би обучил наши хора да се справят със съмнителни пътници. Летището в Бургас няма добре обучени агенти, които да се разхождат край пътниците. Те не могат да различат терористите, каза още той, но така, че да не прозвучи като обвинение към нашите служби, каквото всъщност е.

13

Асфалт

преди 11 години

Тоя много разбира от асфалт и от тероризъм предполагам ще вземе правилните мерки треперете Хизбула.

12

Анонимен

преди 11 години

В парламента има едни 240 терористи вземете мерки.

11

Анонимен

преди 11 години

Герб са най-големите терористи в България.

10

Анонимен

преди 11 години

Не съм знаел досега че преди 18 юли риска е бил 0 % гледай пак научих нещо ново.

9

Анонимен

преди 11 години

До модерацията. И да триете части от коментарите, то си мирише. Помислете как да изтриете тази воня, която се носи там от Дондуковците.

8

Анонимен

преди 11 години

Почва да схваща, че щом има терористи по света има и риск от тероризъм доста е умен, сега да видим освен че не говорите какво друго правите.

7

66

преди 11 години

na i golemia t**ak v bg 1 b borisov2.r.plevneliev3.ia.ianevot kolektivite4.GERB5.Ludogores

6

Анонимен

преди 11 години

Браво Плевня гледам всички терористи са се сврели в миши дупки сега след туй изказване.

5

Анонимен

преди 11 години

Комцомолските приказки край нямат.... И кво внимание , напрегнатост и умност струят от снимката .... направо свършиха сичката работа на поколенията и те могат да чакат само светлото бъдеще

4

Анонимен

преди 11 години

Че нали герберите докарахте тероризма в България:))))

3

Анонимен

преди 11 години

Расиме, какво стана, батка?

2

Анонимен

преди 11 години

ABE STIGA S TOZI GROZEN I GLUPAV ATENTAT KOITO SAMI GO NAAPRAVIHTE .KAJETE ZA TOVA KOETO PRAVITE S CENITE NA GORIVATA S PODKREPATA NA BORISOV ,TOVA KEOTO PRAVITE S CENITE NA HLQBA, TOKA ,VODATA I KAKVO LI OSHTE NE AKO TOVA NE E ATENTAT NAD VASHIQ SOBSTVEN NAROD ZDRAVE MU KAJI MIZERNICI DOLNI