252

Анонимен

преди 11 години

281 - ами покръстването на БГ да не е било по-мирно? Кой изкла оригиналния български елит за да наложи на народа чужда религия и чужд език, само и само да им заличи културата, и да създаде най калпавото племе на тая земя???

251

"сомоса"

преди 11 години

ООН е напълно блокирана организация от Русия и Китай-неспособна да решава глобални проблеми!

250

Анонимен

преди 11 години

280 - хахаха, ти защо не проваш да отидеш в Иран, и да наречеш някой от там Арабин, да видим кво ще ти се случи. Иран не цели обединяване на Арабите, които нито харесва, нито дори понася.

249

Анонимен

преди 11 години

Никой не ме е излъгал , влиянието им е голямо , те премахнаха и бившия им президент ,а е обществена тайна че се финансират от Иран чиято главна цел е обединение на всички арабски страни плюс Иран под знамето на шериатската държава , за щастие арабите са достатъчно разединени иначе ми е мъка за българския футбол както се казва.

248

Анонимен

преди 11 години

Светът е един голям бардак и от всички религии заголват крак!От всякъде провокации и от всякъде мераци?

247

Анонимен

преди 11 години

Много се извинявам господа но изключителна лумнизация е обхванала нашето общество , визирам 270 , просто останах без думи и искате България да се развива , да има адекватно управление , да бъде съвременна и успяла страна , как ще стане това с подобни *** като 270 , мисията е невъзможна .

246

до 269

преди 11 години

Гнусен евреин, какво търсиш в Български форум да заплашваш българи. Убихте шофьора, още българи ли искате да убивате. Виждам защо 2 000 годи, където и да отидете всички са ви посрещали, после са ви мразели, гонели и избивали. Като ти гледам наглото еврейско поведение, разбирам защо са го правили. И са били прави. Махай се да пишеш някъде на иврит. В чужд дом неканени ходят само крадците. Отивай в Газа да се правиш на мъж и да избиваш палестинчета и майките им.

245

Анонимен

преди 11 години

273 - кой те излъга, че управлява Ливан? Имат участие в правителството, но далеч не е мажоритарно, и се дължи на простия факт, че в Ливан има много хора, които подкрепят каузата и идеологията им.

244

Анонимен

преди 11 години

До 273 като се бори за свободата на Палестина защо управлява Ливан

243

Анонимен

преди 11 години

До 27 , за кои награди говориш за тези за математика ли , химия , физика , биология , литература а разбира се и за мир , кои си ти че да имаш мнение по въпроса , нещо създал ли си през живот си, нерщо което да има някаква стойност , да остави следа извън разбира се това да продължиш рода си. Не съм това което си писал но слава богу не съм и *** като тебе.

242

Анонимен

преди 11 години

За незапознатите, Хизбула са организация, която се бори за освобождението на Палестина. С други думи - борци за свобода, ама не като тия, където "освобождават" Сирия и "освободиха" Либия, ами истински ;)Даже правят ясно разграничение между евреи и ционисти, и нямат против да оставят евреите, които са живели там преди Израел да си останат там след като Израел изчезне.За тва и не искат да ги заклеймят като терористи, само най-продажните държави го правят за пари и под натиск.

241

Анонимен

преди 11 години

270, моля ??? в България живеят има няма 5000 евреи , какви ги говориш бе човек ? ква напаст ????? да не визираш едно друго племе преселило се тука преди 600 години което след има няма още 60 ще бъде преобладаващо ? ;) о забравих вие тях ги искате ;) затова им позволявате да не си плащат сметките и данъците , и живеят гратис на социал

240

Анонимен

преди 11 години

До 266 Хизбула какви са ,а и 264 е имал може би по общо понятие предвид , мюсулмани и наистина от една страна сте яростни привърженици на християнството , православието и т. н. а от друга защитавате фундаменталистката държава Иран и нейното отроче Хузбула , не мога да ви разбера има нещо хермафродично в изказванията ви.

239

за евреина

преди 11 години

Евреина, мислиш ли, че не знаем как се раздават НОбеловите награди. Дори Обама има такава за Мир :))). С тази награда върви чек за 1 млн. За това евреите са се засилили в този бизнес. От давна комисията е рушветирана и компрометирана. И въобще защо си толкова нагъл. Койте търси в България и кой те иска. Всеки, нормален човек, след като не е желан някъде, събира си парцалите и се маха. Такава напаст като евреите просто няма. Като гладни кърлежи сте. Как да ви изгони човек. Лъжци.

238

Анонимен

преди 11 години

разни сектанти, членове на окултни общества и езотерици се изказват тука и се опитват да формират общественото мнение и настройват хората срещу евреите , като са сложили маската на анонимността скрити зад компа в състояние на транс ? моля ви се пийте си хапчетата , да не получите по някое метално накрая

237

Анонимен

преди 11 години

хахахах 254 Иванов ти явно си от бялото братство щом цитираш Петър дънов, кажи си го на бг бе умнико - Беинса Дуно е петър Дънов . и виждам че много последователи на сектата ти дават съппорт , това обяснява доста от коментарите тука

236

до 266

преди 11 години

за иранците си прав. ОК. само за тях да е. ок.

235

Анонимен

преди 11 години

Тука големи философи - на коя страна сте в крайна сметка - при Брайвик бяхте за него срещу арабите, сега - за арабите срещу Америка и Израел.В крайна сметка - що става Минке.

234

Анонимен

преди 11 години

Творчеството на писателя е отличено с "Голямата литературна награда на Баварската академия за изящни изкуства" (1969), "Голямата австрийска държавна награда" (1967), престижната немска награда "Георг Бюхнер" (1972), наградите "*** Закс" (1975), "Йохан Петер Хебел" (1980) и "Франц Кафка" на град Клостернойбург (1981).В 1981 г. Елиас Канети получава Нобеловата награда за литература за ранните си спомени "Спасеният език". Прочути са думите му: "Всичко, което преживях по-късно, вече ми се бе случило в Русчук". На церемонията в Стокхолм той произнася: Днес, след събитията в Хирошима, всеки знае какво представлява войната и тъкмо фактът, че всеки знае това, е нашата единствена надежда.В чест на писателя родният му град Русе учредява през 2005 г. националната литературна награда "Елиас Канети".Сградата, в която е живяло семейство Канети преди изселването си от Русе, е запазена. Днес търговската сграда на фамилията се използва от дружество "Канети" под името Дом Канети.

233

Анонимен

преди 11 години

както казва еврейката на която мъжът й загинал спорело се е разгорещено но на какъв език?и първо казаха виновни иран и хисбула а след 2 часа казаха че не знаели за атентат тук !а израел има свои хорав хизбула 100% !и защо не са ни предупредили???