42

Карла

преди 11 години

И кво нас пак прасетата ни яли, значи. Нет АЕЦ, нет ток! А, Бойко върти перките на Цвтетелина и ние му плащаме всеки месец в сметката за ток и зелена енергия, ай тъй да си имат за джобни двамата с Цветето!

41

petkov

преди 11 години

НАРОДА ЩЕ СИ КАЖЕ ДОВЕРИЕТО ИЛИ НЕДОВЕРИЕТО КЪМ НАЙ-НЕКАДЪРНОТО И МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА НА ИЗБОРИТЕ КОГАТО И ДА СА ТЕ.

40

Анонимен

преди 11 години

Тия имет трима депутати и половина, ама иначе го раздават важни...Мишоци!

39

Гогата

преди 11 години

СДС и ДСБ отново БОЙКОтираха и напуснаха парламента,както ще го напуснат окончателно след 1 годинаСамо Янето може да се мери с тях по безличност и съпричастност към престъпленията на ГробЯвно техните гласоподаватели са ги избрали да се слагат на Боко и да си тръгват всеки път,когато се решават важни въпроси??!

38

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До 46, Да не забравяме, че още една причина, че Бойко се отказа от АЕЦ Белене, беше че искаше да обслужи американския интерес, от който се очакваха пачки за него...сигурно ги е получил и сега като си оставиха и вратичка за добива на шистов газ, всичко е наред...Дано на референдума, българите проявят малко разум и се стигне до продължване на строежа на този толкова мащабен индустриален проект..

37

БГ

преди 11 години

т.е. СДС подкрепят ДПС и БСП.а ние си мислехме, че те отново имат шеф, който може да мисли

36

до карла

преди 11 години

защото нещо с парите не се разбраха, пък и се оказа, че с фирмите-подизпълнители има сключени договори, които не могат да се развалят, преди да се разплатят с тях, иначе още неустойки- руснаците са подготвили иск за 1,4 мил. само за извършените дейности, отделно-неустойки, за морален ущърб и т.н. Та Бойко разбра, че неговите фирми не могат да се внедрят -затова. той не прави нищо без лична изгода- магистралите ги стоят зетко- гаджето на дъщерята на Цветелинка и други придворни фирми

35

...

преди 11 години

Наистина ли си мислете, че ни трябват тези 240 хрантутника, само и само за да ни съобщават през две седмици за поредното вдигане на всичкото?!

34

мирко

преди 11 години

има неща, които в суматоха ГЕРБ се готви да направи нтихо-мълком- да приватизира БЖД- товарни превози- онзи клон , който носи приходи, сопотските оръжейни заводи и Сребърния фонд- в петък са гласували точно това ! Като лапнат този последн залък от българската икономика, сами ще се пуснат от власста, като кърлежите, като се наят с кръв и се надуят, сами се пускат и чакат нов донор

33

Карла

преди 11 години

Той пък и едни магистрали направи...хората за 3 години опасват цели континенти с магистрали, ние 30 км ги чакаме цял мандат! Много чудно ми е само, как с този манталитет на строител присъщ на тоталитарните лидери за изграждане на мащабни здания, не построи АЕЦ Белене? Това щеше да е еманация на неговото управление, пък той го отказа! Защо ли?

32

rumen.nikolov.944

преди 11 години

41 - И ти си прав, но хайде да му дадем поне това, нали все се хвали колко много успял да постигне и каква инфраструктура е успял да изгради САМО за 3 години на власт. :Д

31

Анонимен

преди 11 години

37 - тия магистрали да не ги е строил с негови пари, или с негови усилия, че изобщо да му се предписват като заслуги? Единственото което *** направи бе да продаде малкото, останало неразграбено на чужди интереси...А магистрали с чужди пари всеки може да прави...

30

Кайо

преди 11 години

Няма нужда от вот на недоверие, да си изкарат мандата и да си ходят, каквото можаха дадоха ни, т.е. едно голямо нищо или по-скоро загробиха и малкото остнало от държавата!

29

Orlin

преди 11 години

ne6to gnilo ima tuka , pak !!!

28

Анонимен

преди 11 години

Жалки усилия да спасят боко тивквата от теглене на шута, който си заслужава откакто се намира на политическата сцена...

27

rumen.nikolov.944

преди 11 години

Какво по-точно направи Борисов за последните 3 години? -увеличи горивото, парното, тока, водата-вдигна глобите, таксите и какви ли не изисквания за малкия и среден бизнес-отказа се от индустриални проекти за милиарди като АЕЦ Белене-обслужи американския интерес и остави вратичка за добиване на шистов газ -вкара корумпирани до безобразие хора в парламента (примера е скорошен) -ааа, да!!! построи 42 км магистрали, по които няма да пътуваме просто, защото цената на бензин е убийствена!

26

Тони каза

преди 11 години

ДСБ винаги са били и са най-гнусните, вонящи ***, предатели *** и *** на обществото и развъдник на такива *** вдъхновявани от криминалният си главатар Костов.А също и пригласящите им безгръбначни прокажени пусита СДС, и АТАКА по същество същата гнусна сбирщина и БКП комунистическо престъпна даденост и модел.А неосъденият углавен криминален престъпник Костов ..винаги е бил .ненаплюскалата се гнусна и нагла *** прогледнала за власт и плюскане опоскваща партийните субсидии за лична пропаганда и медийно натрапване. Почти няма нещо да не е изплагиатствал или откраднал, или да не се е присламчил или яхнал чужда популярност. При едни избори само *** с неговият криминално извратен манталитет ще "гласуват" платено за него. Другите пачаври вече са се пренасочили към другите престъпни образувания.

25

пак за герб

преди 11 години

Само крадците и далавераджиите са недоволни от това правителство.Трудно но осезателно в държавата се въвеждат ред и правила,ето с това немогат да свикнат гешефтарите.

24

!

преди 11 години

Тези партии и партийки не ги ли вкара народа в парламента?! Защо правят какво то им скимне- народа не желае повече "Герб" и народните избраници са длъжни да се подчинят- защо връзката народ- депутат прекъсва веднага, щом се закълнат уж да ни служат?! Театро всеки божи ден, а вечер сядат заедно на една маса всичките да делят печалбата и да се смеят на кучетата си, измисляйки нов театър за утре- хора без чест и без съвест, ама поне народа да мисли кого бута в кацата с мед!

23

възмутен

преди 11 години

Тези мижитурки ми писна от тях! Здраво хванали кокала и знаейки, че при евентуални избори ще са аут от властта, въртят г...а, накъдето им е угодно! Какво значи комунисти, демократи и тем подобни измислени квалификации! Всички п....т в едно гърне! Аз не съм червен, зелен, жълт, аз съм българин и случващото се в държавата не ми харесва изобщо! И искам тези, които са в парламента да си извадят главите от г.....е и да защитят правата на хората, гласували за тях! ГЕРБ са некомпетентни и твърде опасни