274

Анонимен

преди 11 години

Тия дето са го гласували туй да идат на очен лекар, да видим дали не са някви калинки с фалшиви шофьорски книжки.

273

Анонимен

преди 11 години

Това вече си е подигравка с хората. Всеки ден измислят все по-*** изисквания. Чудят се как да ни вземат и последните пари. Какво ли не измислиха глобите да са повече, а пари в хазната все няма!!!

272

Пфффф Българска рабо

преди 11 години

Jiveq v Scotland ot 5g I tuk takova neshto nqma,a tuk slance I 15 ako vidqt I sa polugoli prestavete si za kakvo vreme stava navapros.Ponqkoga daje v 22h karam bez farove....Idvaite nasam qko e hahaha

271

Jena

преди 11 години

Az taka ili ina4e taka si karam, pla6ta6 i ti gi pravqt avtomati4no-pali6 kolata i te se vkliu4vat. Hi4 ne mislq ot koga do koga trqbva i koga ne, taka karam ot 4-5 godini!

270

Анонимен

преди 11 години

Туй вече преля чашата предлагам да се съберем пред парламента и да искаме по един фар и на пътните знаци, че не се виждат.

269

Александър

преди 11 години

Мрънкащи колкото искаш. Трябва по всяко време да се движим на фарове. Като имаш навик да ги пускаш не ти пука дали ти блести слънцето на таблото, достатъчно е да хвърлиш поглед на врътката за фаровете. Имаше въпрос не били ли само за през нощта - те и мигачите са за всяка маневра ама селянина не се сеща и нито фаровете включва, нито мигачите пуска.

268

33

преди 11 години

Аз и семейството ми караме целогодишно с пуснати фарове. Доказано е пуснатите фарове привличат вниманието на отсрещния / пешеходец, шофьор/ както през зимата, така и през лятото. Както свикнахте да пускате фарове зимата така и ще свикнете и сега,няма страшно!

267

Гочето

преди 11 години

Поредната колосална глупост на упрвляващите! Те ще си получат отплатата от народа, който е наясно, че сбърка и с тях. Дали преди да доограбят страната няма да решат и да шофираме с униформа, нали така са правели преди столетие...Нихната мама посткомунистическа!

266

Анонимен

преди 11 години

Правилник на парламента (така са си го гласували още от ВНС): Заседанието се открива, когато има повече от 50% от народните представители... Решения се приемат при повече от 50% ОТ ПРИСЪСТВАЩИТЕ В ЗАЛАТА..Noment= влизаш за регистрация и си излизаш по бизнес (подкуп) сделки..

265

20 годишен

преди 11 години

Казах ,че ми е по- лесно , ако колата срещу мен е с фарове , не че НЕ я виждам ако няма фарове , ***!

264

до 329

преди 11 години

ИЗвинявам се , че забравий че на ГАНЙО и зрението му е перфектно , както всичко останало , затова взима годишна заплата която аз изкарвам за месец ;)

263

до 323

преди 11 години

Ти да не си кьорав или далтонист като депутатите от управлението, как си взел книжка като недовиждаш, върни я да не стане някоя беля ???????????????

262

20 годишен

преди 11 години

А и забравих да спомена , че за тези 2 години каране на фарове спестих 10 лева ( от 2 кутии цигари ) и си подържам количката в изрядно състояние, ако нямате възможност да подържате леката кола , мисля ,че вие сами трябва да си прецените какво да направите .

261

Дражко

преди 11 години

НЕ депутатите,а ВАСАЛИТЕ решиха.......Пфу.....

260

ЛУКчо Златев

преди 11 години

К'во блеете, бе оФце?!?И на дълги светлини мога да ви накарам да карате, и с включени светлини за мъгла, и с включено осветление в купето!Бреееее, само мрънкате! Ами то не може така, данъци трябва да се плащат, нова яхта съм си харесал...

259

20 годишен

преди 11 години

Като млад шофиор шофьор ми е много по - лесно да видя насрещнодвижещата се кола , също така ми е много по-лесно да преценя разстоянието и така нататък. Карам с включени фарове целогодишно , за да ме виждат и мен по - добре , от 2 години насам . Ето ви аргумент защо трябва да са включени фаровете ЦЕЛОГОДИШНО !

258

Бай Иван

преди 11 години

то гошо *** си знае едно, че 2+2=5, и ти колко и да му обясняваш че е 4 няма как да стане, и тук е същото, някой плямпа че щял да му се развали акумулатора, което е голяма глупост, защото това не е така. Също така е доказано че включените фарове намаляват ПТП-тата, но това е правено от специалисти, а не от плчмпачи по форумите

257

Иванов

преди 11 години

За 80 + 12 против + 17 въздържали се = 109. Закона не се приема, защото в гласуването му са участвали по-малко0 от половината народни представители. Ако не е така, що за демокрация е това?

256

Шофьор

преди 11 години

Това е наистина възмутително! Как може родните шамандури да се занимават и да прокарват такива глупости?! През зимата е разбираемо фаровете да бъдат включени, но защо през лятото? Значи на 40 градусова жега, трябва да мисля дали съм запалил фаровете или не...още повече, че Слънцето като освети таблото и не мога да видя въобще дали свети! България не е северна държава с целогодишно мъгливо време, за да се спазват такива закони!

255

1%

преди 11 години

Догодина с включен клаксон и чистачки..........а от 2015 всички в купето на автомобила с каска и бронежилетка.................тъпотиите им на това правителство край нямат !!!