98

PD

преди 11 години

Грешно е да си представяме, че целта на атентата е да избият колкото може повече хора. Въпреки, че медиите, не правят разлика в квалификациите, един Брайвик /терорист/ бе по ефикасен от нашия атентатор/терорист/. Причината е в медийната реакция. В скромната ни, лишена от такива събития държава, тези жертви вероятно са достатъчни, за нужния медиен резонанс.

97

До 113

преди 11 години

Ако някой отмъщаваше за наркотика,щяха да гръмнат премиера и вътрешния министър,не някакви скапани евреи.

96

работещия беден

преди 11 години

това, че сме като разграден двор си го знаехме, ама сега и целия свят трябваше да го научи... найстина - няма 100 процента застраховани ама да обясняваш, че дюнерите ни пазят и да лееш неадекватност е жалко... Борисов да ходи да казва на близките на евреите как дюнерите не са си свършили работата.

95

Анонимен

преди 11 години

Докато евреите в САЩ инсценираха на гърба на американския народ с 3000 хиляди невинни жертви нападението над кулите, сега тези безскрупулни алчни *** посегнаха и на собствения си народ еврейски народ на територията на чужда държава, за да имат оправдание ,че Иран е заплаха и едва ли не и за нищо неподозираща и нямаща нищо общо с Израел и неговите врагове.Жалко че заради тези *** загина и един българин. Долни еврейски скапаняци, да не сме ви хамериканци, че да вярваме във Осама .

94

ДАНС ПРЕС

преди 11 години

АТЕНТАТ НЕ Е ИМАЛО,ОТ МОСАД ЗАЕДНО С ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ ОТ ЦРУ СНИМАХА ФИЛМ!!!! НА ДЪРЖАВИ КОИТО СПРЕТВАТ АТЕНТАТИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ЗА ДА СИ НАМЕРЯТ ПРИЧИНА ДА НАХЛУЯТ В ДРУГА ДЪРЖАВА И ДА ОГРАБЯТ ПЕТРОЛНИТЕ И ЗАЛЕЖИ И ДРУГИ ЦЕННИ СУРОВИНИ КАК ДА ИМАШ ВЯРА!!! НАЩЕ СМЕШНИЦИ И ТЕ ИМАХА РОЛЯ КАТО СТАТИСТИ! АЙДЕ ПО ЛЕГЛАТА И ПРИЯТНИ СЪНИЩА!

93

дд

преди 11 години

Мислех,че само на мен ми се въртят теории с участието на ЦРУ и Мосад ,но като гледам коментарите ,май доста хора сме на това мнение.

92

ПРАВА НА ЧОВЕКА

преди 11 години

Нашата полиция начело с Цветанов се оказа гола вода, БАНДА ЛЪЖЦИ!! СЕГА СЪД ДО ДУПКА ОТ ТОЗИ , ЧИЯТО СНИМКА РАЗМАХВАХА ОФИЦИАЛНО ЦЯЛ ДЕН, ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ С ЛЪЖИТЕ СИ!!!

91

Мадругада

преди 11 години

Това, което мен най-много ме озадачава е броят на жертвите; нещо недомислено има в целия план с взривяването. Аз ако съм камикадзе и искам да отнеса максимално много хора с мен ще изчакам трите автобуса да се напълнят (и трите ще са фраш с евреи) и чак тогава ще натисна бутона за взривяване. И като ще се самоубивам защо ще нося със себе си какъвто и да е документ (ако ще и фалшив да е) със себе си? Отделна работа е, че цялата тази кървава баня не е в стила на Хизбула.

90

Анонимен

преди 11 години

е ако му кажат и на това добре свършена работа......

89

PD

преди 11 години

Всъщност целта на атентата и всички такива акции е насаждане на страх и несигурност. След страха следва подозрителност и агресия. Така ние ще приемем агресията срещу свободата ни за защита от евентуалния враг. Но никой няма за цел да унищожава врага. Не че не може, няма да иска, защото това е основния му коз за погазване на свободата и манипулиране на света. Много човеци, доброволно ще се съгласят да участват, вярвайки че защитават свободата. А ние Българите сме друга ракия. За това избраха БГ.

88

Даола

преди 11 години

Вероятно истината е съвсем друга ? Някаква идиотска постановка с цел зелена улица на военна кампания срещу Иран, може би ?Има ли въобще камикадзе? Някой е сложил куфар с взрив и после го е задействал от разстояние. Той да не нашенец, за много пари ?Колко автомобили гърмяха така ?Как се оставя багаж в багажно на автобус от външни лица, които не са в групата турсти, посрещнати на летището от екскурзовода?Добре е някой да разкаже на простосмъртния българин какво е станало всъщност?

87

Русе

преди 11 години

Леговището на атентатора било в Русе В ход е мащабна операция по издирване на хора, които може да се го засекли там и обикалят трескаво в Русе, където се предполага, че е бил отседнал бомбаджията.

86

...

преди 11 години

Забележете отново еврейското пропаганда-машина в действие. Сеене на параноя и отклоняване на общественното мнение. В момента по БНТ дават "документален" филм за "терористите" от Фатах и Хамас точно 2 минути след новините за атентата в Бургас. Сценарията се развива перфектно по свирката на Белият Дом и Тел Авив. 2-та централа на световният терор.

85

Абсурд

преди 11 години

На бас, че нашите некадърници от МВР-то нищо няма да открият. Атентатор, матентатор, всичко е мижи кьорчо да те лъжем. Колкото разкриха престъпленията у нас, толко ще разкрият и това. Пълни нули(

84

Лев Троцки

преди 11 години

Вай! Чемоданчик с експлозивом взорвался напрямо в руках доставчика! Какая неудача! Пасле етого нада заменить весь "Мосад"!

83

Анонимен

преди 11 години

това с губенето на документите на местопрестаплението малко е самнително,отиваш да мреш а,си взел книжката, и то фалшива,освен това никоя организация не пое отговорност за атентата,напомня ми за атентата в норвегия,

82

Анонимен

преди 11 години

За 24 часа ни направиха на маймуни - сега ще ни четат "Арабски приказки". Хората задават прости и логични въпроси - нали са група туристи, значи се знаят кои са; взривно устройство не е намерено; изневиделица се пръкнаха и Моссад и СИА на мястото на събитието; камикадзето е на парчета, но веднага е намерена шофьорската му книжка - фалшива и невредима; всички пострадали веднага си ги прибраха в Израел, за да не могат да дадат показания....и все в този дух....

81

до 89

преди 11 години

Така казаха по бнт вчера, но не съжбщиха на какъв език. И ако допуснем, че наистина е имало предупреждение- това вече изключва теорията камикадзе, нали? Той не би предупредил- няма логика! Но- нищо повече не казват за това. Както и за черният куфар за който спомена преводачката от Бургас в едно интервю днес.

80

Русе

преди 11 години

Мехди Мохамед Гезли-терориста нали казаха,че се подвизавал в Русе и сега не разбрах..Това нашия градски ли е или друг..за терориста говоря

79

Анонимен

преди 11 години

Сега тоя Мехди жив умрял или роднините му трябва да скъсат държавата в съдилищата заради клевета!