38

optimist

преди 11 години

до 44 и останалите плювачи - задръстването на Малинов няма да изчезне докато не се пусне метрото до Младост 4! Но нищо не пречи с едно такова съоръжение като това да се облекчи малко трафика.

37

noname

преди 11 години

Къде е Светиня Му?липсва нещо...

36

сабр

преди 11 години

Типичен пример за късогледството на ГРОБ-арите.И като преместихте задръстването със 500 метра кво постигнахте? Освен усвояването на немалко милиони?Тва е все едно да имаш една тръба с дебит 100 хил. кубика в секунда и да наливаш от нея в леген и да гребеш от него с канче! Ей те това ви е великата работа!!!!

35

optimist

преди 11 години

Ей пак недоволни бе! Пак! Ето това е българска работа и манталитет, хората си късат задниците от работа, строят, правят, накрая вместо едно браво да им се каже, трябва да се оплюят по всички параграфи! Срамувам се от вас!

34

чеп

преди 11 години

до #4Боце е отпуска, не може да открива нищо. пече си дъто нейде по морето!

33

Анонимен

преди 11 години

бре, и що така ? дей бат' Бойко с ножицата ?

32

Анонимен

преди 11 години

pool, ще стане доста страшно на кръстовището на Йерусалим, защото освен бягащите от Малинов там сега ще се излива и моста на глупостта! А Йерусалим е тесен, трудно проходим и с хиляда светофара, *** кой да мисли като се строят някакви безумия, важното е пари да се "усвояват"!

31

Анонимен

преди 11 години

Мост, свързващ Т-образното нищо в М1 с малките разнебитени улички в М2... Не схванах как точно това ще помогне на безумния трафик по Малинов?!?

30

pool

преди 11 години

Наистина това е хубаво! Две мнения няма, само че, тапата сега ще се премести на Йерусалим до метростанция Младост 1.

29

Me

преди 11 години

Заради това ли бе затворено през почивните дни кръстовището.. не са имали лентички в петък :)

28

Младостка отрепка

преди 11 години

Поздравления! За мое огромно съжаление тоя "шорткът" не спестява нищо. Не се стърпях и още сутринта минах по него, но за да стигнеш до Цариградско изпадаш на пътища без предимство, една сурия светофари и т.н. Това е около 2% от необходимото на този стохиляден квартал. По мое мнение, а и на много професионалисти, един булевард от метро до бизнес парка и последващ тотален ремонт на Малинов могат да оправят нещата. За сега само се надяваме, но дано да стане!

27

Jitel na kvartala

преди 11 години

Този мост ще улесни излизането в посока Дървеница и нищо повече. Онова недоразумение на архитектурата - метрото при поликлиниката на Младост 1, остава да задръства движението.

26

Анонимен

преди 11 години

И кой трафик по-точно ще облекчи? За хората,които не са информирани - движението посока ж.к.Младост - Метростанция Младост 1 завършва с Т-образно нерегулирано кръстовище!!!!!! Поредната половинчата работа,колкото да бъдат замазани очите на гражданите.....

25

rumberto

преди 11 години

Похвално...., но каква тапа ще се получи при метрото... важното е че вече ще имаме избор.... къде да висим в задръстване ;)

24

optimist

преди 11 години

През Г. М. Димитров или Драган Цанков директно си перкаш по Сахаров - Киприян и си на Бизнес Парка :) Супер, браво на общината и кметицата!

23

nebesnakrasavica

преди 11 години

Дано сега трафикът там намалее. Абе мъчи се Фандъкова да направи нещо, ама то само с добри намерения не става. Днес гледам как на Графа засаждат едни цветенца, станало едно красиво и 10 метра по-надолу един *** пикае върху новите цветя... да плачеш ли, да се смееш ли

22

преди 11 години

облекчение друг път, по-скоро едни 9 милиона, прибрани за един безсмислен проект, казвам го като жител на Младост

21

optimist

преди 11 години

БРАВО! Най-сетне облекчение за ужасния трафик по Малинов :)

20

Анонимен

преди 11 години

до 13ИМАТЕ НЕСПОДЕЛЕНИ ЧУВСТВА КЪМ ББ?МАЙ НЯМА УГОДИЯ НА ЧЕРВЕНИ ПИСАРИ?КОГАТО ГО ДАВАТ ПО МЕДИИТЕ -УУУУУУУУУУУ ТОЯ САМО РЕЖЕ ЛЕНТИ,КОГАТО НЕ ГО ДАВАТ ,СТАВА ВИ МЪЧНО!НАЙ -МНОГО ВИ Е МЪЧНО,ЧЕ ОТ ВАШИТЕ РЕДИЦИ ИЗЛЪЧВАХТЕ САМО УМНИ ЛИДЕРИ,СПЕЦИАЛИСТИ най-вече В СХЕМИТЕ ЗА КРАДЕНЕ БЕЗ ОТГОВОРНО,КОЛЕТИВНО И ЗАКОНОСЪОБРАЗНО,ВЪПРЕКИ УКОРИМО!ТЪПИЯ *** ВСЕ ПАК РАБОТИ И ЮРКА МИНИСТРИ,КМЕТОВЕ ДА ПРАВЯТ НЕЩО!ПОНЕ ЧИНИЯТА НА БУЗЛУДЖА СИ ОПРАВЕТЕ,ГОЦЕВИТЕ СПОНСОРИ,оцелели след отстрел ДА СЕ БРЪКНАТ!

19

Vanela

преди 11 години

Господа, научете се да пишете правилно, моля Ви. "Мост" е от мъжки род и когато се членува се пише "моста". Сериозна медия не трябва да си позволява такива грешки.