54

обективен

преди 11 години

Една забележка, другарете русофили винаги са имали СТАДНО чувство, вградено като заместител на мисловната дейност, доказателство са дружните минуси, и ако и да са 4- тири цифром и словод грешни душици :))))

53

Америкън гай

преди 11 години

Хай Гайс, хау аре ю? Ве аре гоинг то руле тхе ворлд, Ват кен ю до? Пробабли нотинг. ха-ха-ха

52

баш майстора

преди 11 години

Със скаларното оръжие което е разработено още миналия век може да се постигне всичко Урагани, цунами, суша, обилни дъждове. Може да спрат комуникациите на всяка държава Може да влияе на психиката на точно определени хора Така че да не знаеш кой си. Това е било известно още на Никола Тесла. Руснаците как спряха мерака на китайците да правят набези и да искат от тяхната територия

51

Анонимен

преди 11 години

БОЖЕ МОЙ,ЕВРОПА СЕ УДАВИ ОТ НАВОДНЕНИЯ,А ТОЙ ГОВОРИ ЗА ДЪЖДОВНИ ОБЛАЦИ ...И КАК САМО ЮЖНАТА ЧАСТ НА ИРАН Е ТЕХНОЛОГИЧНО ЗАСЕГНАТА,А СЕВЕРНАТА НЕ...НЕ МОЖЕШЕ ЛИ ЦЯЛАТА СТРАНА ДА СЕ ЗАСЕГНЕ- ПО ЛЕСНО ЕНА КРИВА РАКЕТА КОСМОСЪТ И Е ВИНОВЕН..

50

терапевт

преди 11 години

Ехооо "патриот", нали знаеш, че ника ти е ИМЕ на ЛУКСОЗНА марка амерички ракетки с висока ТОЧНОСТ на поразяване, но за твоето душевно състояние е нормално раздвоението на личността. Предполагам, че се смяташ за паРтиот на руШката "империя"

49

Учен от иран

преди 11 години

Сега ние разработва собствен систем, вирус ша ни фаща кога домус влезе в джамия, Хак да им е на хамериканеца, ама повече виндос ние няма ползва

48

Анонимен

преди 11 години

Не ми се вярва САЩ да са виновни за сушата те не са такива и нямат империалистически наклонности и клизматични оръжия.

47

Анонимен

преди 11 години

Аз съм от Перник.Последното по-силно земетресение ме хвана в хипермакет и беше верикално! Нищо не падна и не се разлююя!(а го дават от 4,5 степен!)ВЕРТИКАЛНИТЕ земетресения не ми се вписват в представата за *** на тектонските плочи...

46

Истината

преди 11 години

Знам от достоверен източник, че американците са вербували извънземните затова, плащат им по милиард и нещо долара за всеки месец суша.

45

Патриот

преди 11 години

има ли нещо гнило някъде знайте ,че американец е в основата,стара изпитана мъдрост!

44

Анонимен

преди 11 години

А ако ония бяха нормални вместо да плюват "Запада" можеха да си прекарат една по голямшка тръба отнякъде и да си докарват вода.Другия вариант е пречиствателни станции и да засмукват от морето да пречистват и да подават нататък.Имат толкова газ че могат да си направят сладководно езеро с размера на пустинята която имат.Ама на тъпите тикви дават контра и ше прават атомна бомба пък нека пукнат от жажда-безобразно прости са.Така като се замисля май верно някой българи са произлезли от там..

43

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

FACHISTITE NA BG SA ZDRAVO ZARAZENE OT FACHISTKI VIRUS . PIANA GLAVA OTRAZNYAVA NO TAPATA GLAVA SI OSTAVA TAPA .

42

обективен

преди 11 години

до 44Абе кой си ти бе *** и кой те пита за какво си и срещу какво си, пиши си тъпотиите, чети си ги и тва е!

41

Анонимен

преди 11 години

Кво им се радвате на тъпите иранци толкова.Преди няколко години некъф *** реши,че българите били иранци.Чудех се да се смея ли да плача ли.Негърчета не сме ли?Все едно.Много е ясно,че ще им спрат реактора на *** тва е все едно на някой известен български ром като цар Киро или Дамбовците да им дадете атомна бомба..Е да вие бихте,ама нормалните-не.Трябва да са благодарни ,че само с вирус им спряха тъпата централа.Можеха да изберат по-сигурния,но и мърляв начин...

40

до 39

преди 11 години

Хаха пръцко аз да не отивам на олимпиада важното е че сутрин като стана правя 40 клека и 60 лицеви опори и с калашника от 800 метра удрям мишената от раз.

39

наблюдател

преди 11 години

Когато си начело на примитивен политически режим, обществените и културните ти отношения са на ниво средновековие. Не желаеш да се модернизираш и да станеш част от съвременния свят - трудно е изисква усилия дисциплина, обучение самоконтрол, спазване на цивилизовани градски правила на поведение тогава най лесно е за всичките ти проблеми да са виновни по умните, богатите и успелите т.е. " Подтисничеството и световния колониализъм", защо ли ми звучи познато.

38

Анонимен

преди 11 години

Ирак е поредното доказателство, че където дойде американската демокрация, всичко става пустиня.

37

обективен

преди 11 години

Всъщност т. нар. "противници на Запада" са доста малобройна секта от миналото, но поради душевните и терзания изключително гласовита, не случайно господин Борисов призова своите фиЕнове за по- голяма активност в нета, с оглед червено- руския бълвоч :)))Абе другаре пенсионере вие бабички немате ли си да ги обарвате, ами ръчкате по цел ден клавишите на китайските си "компове"

36

до 36

преди 11 години

*** ти вероятно едно набиране или една коремна преса не можеш да направиш ще се записваш в армията на пияндетата.

35

Анонимен

преди 11 години

Сев Корея трябва да наложи ембарго на САЩ и да им забранят да търгуват петрол и храни, да видим с ембаргото над Сев Корея и същото ембарго над САЩ кой по-бърже ще се скапе комунизма или демокрацията да знаем и ние какво да правим.