157

Кайо

преди 11 години

До 199:Вреден е само за ГЕРБ, защото няма да има кой да им плаща за зелената енергия на перките на Цветето

156

Анонимен

преди 11 години

Ей, най-после разбрахте, че АЕЦ е вреден. Сега остава да разберете дали АЕЦ е по-вреден от шистовия газ.

155

Анонимен

преди 11 години

Франски, испански и австрийски специалисти ще търсят нефт и газ у нас. Партийния секретар не ви е казал и вие плюете само французите, бива ли така.

154

Честито

преди 11 години

А полеем Черно море с петрол

153

Кайо

преди 11 години

АЕЦ-а бил неизгоден и вреден!Ами добива ви да не би да е евтин и екологичен, айде да спрат да ни правят на ***, ние 2 и 2 можем да сметнем! Референдум за Белене!

152

Анонимен

преди 11 години

нещо не разбрах. французи ще добиват с концесия газ от Българска територия, а България ще получава 2% комисионна от собствените си залежи????? Това правителство от французи ли е? Кой нормален народ си продава собствените богатства срещу комисионна?

151

Анонимен

преди 11 години

И какво е анализирал великият *** Тиквата, та прави изводи за големи находища? Този човек нормален ли е или съвсем се е смахнал от себелюбие и тъпегьозлък?

150

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене ще еbе майkата на икономиката на България - това е мечтата на всички социалисти.

149

Карла

преди 11 години

Морето и без това е замърсено сега и с този добив съвсем ще го окъкаме, горите застроени, за какъв туризъм въобще алармират управляващите???!!!

148

Трепачи

преди 11 години

Физкултурата утрепа културата. Бойковизма утрепа туризма - със сонди

147

Анонимен

преди 11 години

Другари вие пак се изложихте, за какво ви плащам?"Тотал", в партньорство с OMV и "Репсол" спечелиха проучването за "Блок Хан Аспарух"

146

Кайо

преди 11 години

АЕЦ Белене го отказаха, защото нямаше да налапат големите кинти, а с газта далеварета могат да я направят, какво им пука, че за хората не е изгодно и ще ни вдигнат пак сметките за тока, все пак ток от газ е далеч по-скъпо отколкото от АЕЦ

145

Колко е евтин ?????

преди 11 години

Колко е евтин един петролен разлив в Черно море и убийството на туризма ???????????????? Там където се добива петрол, няма туристи. Поредната герберастка *** партенка. Хора излизайте по улиците, да спасим Черно море.

144

Анонимен

преди 11 години

Вижте го само тоя 154 : ))) 1000% го е писал Цветан Цветанов :)

143

Анонимен

преди 11 години

Ей, народе, слушайте серго и ще го карате по леко, той мисли всесто вас. От вас се иска да се разпишете за белене и после цял ден лежачка и ще живеете от продажбата на беленския ток. Не ви трябва нито находища от нефт и газ, това са само главоболия и ще предизвикат екокатастрофи. Той бащата на серго е прокарал тръби до големия брат и оттам идва газ, за какво ви е да чоплите земята? Е, скъпичка била газта - ще стегнете колани и ще плащате щото иначе ще ви спрат кранчето.

142

От Луната

преди 11 години

Като не можа да досъсипе планините и горите, сега ще съсипе и последното от природата на Бг. Тогава вече никой няма да идва на морски туризъм по Черноморието.Нека печелят французите, ние сме ларш..............

141

Анонимен

преди 11 години

прав си и белене беше полезен и александрополис бургас фсичко е полезно което се прави тук аджеба като си заминат хората няма да го вземат със себеси 500 години робство ? предатели .

140

Намериха френска газ

преди 11 години

Бойко открил френска газ край Калиакра. Сега ще диверсифицира руската газ с френска. А американците ни обещаха супер евтина газ - директно от Луната, по супер нова турбо дизел технология. Супер евтино по тръба директно от небето. Сега ще се откажем от руската газ. Закакво ни е въобще газ, нали имаме супер евтини свещи. И за всеки ще има по няколко, даже и за герберастите. Досега никой не е избягал от свещите. И гербераста Борисов също ще си купи.

139

Писна ми !!!

преди 11 години

Френски ,турски, чешки, американски фирми ограбват ресурсите ни а ние си траем . Та свършиха ли се българските фирми , що за абсурд е това !!!

138

otneseni

преди 11 години

Стига сте раздавали всичко без пари! Къде е националния ни интерес? Кое е по-важно? Да се копае за газ или да се прави АЕЦ? И двете! Но за ендото получаваме 2%, а за другото 51%. Ние кое правим? Това, за което ни дават 2% няколко години. А можеше да е АЕЦ Белене, което да е поне 51%, и да работи за нас едни 60 години