100

Анонимен

преди 11 години

БСП лъжат хората, карайки ги да събират хиляди подписи за АЕЦ Белене, а Станишев е можел реализира проекта с един единствен свой подпис под договора, но не го е направил, защото няма кой да плати 22 милиарда лева за него, категоричен бе министър-председателят.

99

Анонимен

преди 11 години

По времето на БСП беше още по-зле.

98

Анонимен

преди 11 години

А сега тези които не плащат здравни ще реват.

97

възмутен

преди 11 години

И какво общо има платената ми здравна вноска с жилището? Абсолютно никаква! Задължението ми към държавата относно това, което ще продавам, е единствено данъка! Това си е чисто изнудване! Събудете се хора!

96

възмутен

преди 11 години

"Депутатите от десницата настояха изискването за платени здравни вноски при сделки с движимо и недвижимо имущество да отпадне, защото е противоконституционно"А бе то и цапцаросаните ни здравни вноски е противоконституционно и затова вина носи Дянков, но изобщо нямат намерение да ги връщат. Те изобщо са над законите,бе!Няма прокуратура, няма контрол! Докога ще търпим да ни изнудват бе!Хората си продават жилищата да се препитават, а те ...Здравните ни вноски са чиста кражба!

95

охо Тикви и Мутри

преди 11 години

А когато съм си платил здравната вноска защо плащам за лечение? Здравните вноски пълнят само здравната каса, но не осигуряват моето здравно съществувание.

94

Samo minavam

преди 11 години

Опаа,240-те полуидиота,прозряха нещо много важно.Съществува и се разраства едно паралелно общество,което се обуславя от Глобализацията,което живее тихо,интересува се само от парите в брои и анонимни банкови сметки и не иска да се пенсионира насрано на 70 години.Ако може да попитам.Каква е тази солидарност,при здравното осигуряване,учил съм,18г,бачкам като ***,а имам закачени на гърба,20циганина,ало полуидиотите,от всякакъв цвят,чакам отговор......

93

Борко

преди 11 години

Ще дам пари когато те ми платат

92

Анонимен

преди 11 години

Здравните осигуровки втори имотен данък ли станаха?

91

До 95 Бобо

преди 11 години

Ти кога навърши 80години бе наборе.

90

искам

преди 11 години

Имам супер предложение - който не представи бележка, че е гласувал за ГЕРБ да не получи право да продава и купува коли и имоти, както и да няма право да управлява МПС, да купува хляб и да яде кашкавал.

89

Анонимен

преди 11 години

Поредната тъпотия...защото всички *** ползват лекарска помощ, даже често бият и пребиват медицински персонал, но здравни осигуровки не плащат. Но ако имаш някаква собственост, веднага плащаш, и плащаш и плащаш...

88

Анонимен

преди 11 години

Помните ли предишните им изцепки- да не се издават лични карти, шофьорска книжка, ако не си платил задрвни. не мина номерът и сега решиха по друг начин

87

Българин

преди 11 години

И още нещо - аз съм акционер в Софарма Трейдинг, на която НЗОК дължат над сто милиона - кога ще ми върнете парите, *** ???? Дължите ми четирицифрена сума !!!Ама се чудите как да ме изнудите да плащам осигуровки, за да лекувате циганорите с моите пари, нали, *** долна ????

86

траурен

преди 11 години

За какви ненужни здравни осигуровки сте се загрижили бее... ?Не виждате ли че при управлението на Гроб, много по важно е да изисквате и да проверявате от народа дали човек има осигуровка за ...погребение !

85

Българин

преди 11 години

Криминалните престъпници от ГРОБ за пореден път погазват човешките права !!!! Как заради едни осигуровки ще ми отнемат правата да се разпореждам със своята собственост, при положение, че в Конституцията осигуряването е определено като право, а не като задължение ??? Това НЕ Е ДАНЪК - и ако се опитат да ме спрат, ще им разпоря задниците в съдът !!!

84

до Пенсионера 25

преди 11 години

От такива пенсии като теб, които са съгласни да работят и за 100-200 лв над пенсийката си, не могат по-младите хора да си намрерят работа, защото шефът трябвало да плаща осигуровки, а на теб- не. разбра ли защо си си намерил работа ти, а не по-млад човек?! Не ни се перчи на много работен, когато не си наясно със ситуацията. И когато подбиваш пазара на труда и имаш хляб е много лесно да наричаш другите "търтеи".Където съм, няма РАБОТНИ МЕСТА и не от мързел или претенции. *** и философа ***

83

Геноцид

преди 11 години

Тия *** са за убиване,ток,вода,усигуровки плащаш за нещо което не получаваш без никакво качество !Тоя народ е край,крайно време да се събуди!!!!!!?

82

Писна ми

преди 11 години

Как е възможно, наглите алчни мутри да прокламират дмеокрацията и правовата държава, а всеки ден по 10 пъти да нарушават Конституцията?

81

Калин

преди 11 години

ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ БЕЗ ..ГЛАДНИТЕ *** ОРТАЦИТЕ НА ГЕРБ - БСП!!! ТЕЗИ КЛОНИНГИ НА БУНИЩЕТО, КЪДЕ СА ЗАЧЕНАТИ!!!