94

мизерия

преди 11 години

До господина пищеш под номер 108 - За простотия с тебе явно не може да се съревновава човек, *** селски!!! Аз не съм комунист или каквото и да било от рода! Трябва да си значително ограничен за да определящ човек с различно от твоето мнение единствено и само за комунист - това го умеят новоизлюпените комплексирани гербери! А иначе ако на това му викаш работа , здраве му кажи...То трябва и акъъъъл , ама тебе са те пропуснали определено

93

някой

преди 11 години

Всичко мара втасала та до това опряла!Поне с труд си изкарват парите а не крадат!Защо не разкарате *** от булЕвропа на входа на столицата ни от западна Европа ?Като задържи сфетофарчето баш при смръдльовците се изтипосваш!

92

до мак

преди 11 години

комунистите най я обичат, гледай сега колко минусчета ще събереш.

91

Анонимен

преди 11 години

Ръгайте минусчета *** ***, вече не сте на влсат. По една царевичка там ... вие си знаете къде за всеки от вас!!!

90

мак

преди 11 години

Крайно време беше. Не мога да си представя, че някой ще яде нещо продавано от *** на плажа /или където и да било/.

89

до мизерия

преди 11 години

Ти нормален ли си??? Не виждаш ли че нещо се върши най накрая. Ако беше отишъл в Макдоналдс, щяхте да ревете че е почнал от там а не от *** с царевицата. *** народ сте комуноидните ***, много ***.

88

до 101

преди 11 години

В Гържия по плажовете има всичко, ако искаш и обяда от ресторанта ще ти го сервират със се масата :)

87

мизерия

преди 11 години

Господин Старо месо и щастливи кокошки, лошо няма да има регламент ама точно до там ли опряхте? Що не обиколките в София около Макдоналд и да се насладите на невероятната смрат дето се носи около тези бистра за бързо хранене? Ама нали са чуждестранни инвеститори... Смърди, та се нетрае и около Ялта, а отдолу в подлеза е Макдоналдс, смърди и на Витошка, изобщо около всички от веригата смърди на старо олио! То нямате спирка на гениални идеи, бе...Как па едно нещо не свършихте като хората?

86

Ico

преди 11 години

отчаяни опити на един изключително вреден министър да се хареса и отчаяни опити да отклони вниманието на хората от истинските им проблеми,. А и мсля, че трябва да бъде съзиран от прокуратурата за расистко изказване.

85

Анонимен

преди 11 години

nego trqbva da izgonqt s MESOTO OT IRLANDIQ KOETO BESHE 20 GOD ,KAKVO STANA BORISOV SABRAL SI VSI4KATA MARSHA OKOLO TEB KATO MIRO MARSHATA ,LACO MOZAKA NA KONTRABANDATA ,I KOI LI OSHTE NE NO TOVA E GARANTIRANO OT GERB

84

петко

преди 11 години

ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ С НАД 600-900 $ НА МЕСЕЦ! - ЕТО ТУК- vikiikami.alle.bg/ - ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМА ДА ИМАТЕ СОБСТВЕН САЙТ ,БЛОГ ИЛИ ФОРУМ , ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЩА ,ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА , КОМПЮТЪР С ИНТЕРНЕТ , ВРЕМЕ И ПОСТОЯНСТВО. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС : vikiikami.alle.bg/

83

Анонимен

преди 11 години

Много ми е чудно как ще глоби концесионера, за това че някой на плажа извършва нерегламентирана дейност :))) това е все едно шефа на пътната агенция да бъде съден за сводничество, щото по магистралите има *** :)))

82

73

преди 11 години

96Ко ривеш? Ето ти го регламента. Забранява се и точка. А бтв. проституцията в бг не е точно забранена.... Та май ти рупаш ли рупаш. В гърция по плажовете няма семки и царевичка. Чисто е. Що не аутсорснете бизнеса там, а?И пак те питам, защо нещо като се прави за добро и някой го харесва веднага му слагаш етикет ГЕРБ? По тая логика ти си фен на Доган, щото защитаваш правата на *** по плажовете.

81

Granatomet

преди 11 години

Отдавна всичката царевица е ГМОКолко *** трябва да си за да я ядеш,при това обогатена с *** бацили

80

Баба

преди 11 години

ТОЗИ МИНИСТЪР НАИСТИНА ЩЕШЕ ДА НИ ИЗТРОВИ СЪС СТАРО МЕСО - ВНОС

79

Анонимен

преди 11 години

нещата са много, много прости гербериста винаги мисли по-милиционерски. вместо да търси решение той и създава проблеми

78

Стрина

преди 11 години

Вие виждали ли сте *** да копае царевица,цял ден ще бие бетон за 2кила желязо но мотика не хваща.Като напаст са по нивите БРАВО на министъра за това реюение

77

до 90

преди 11 години

Не приятел Вие ГЕРБерите сте коне с капаци :)))Човек се опитва да Ви обясни че не забрана и гонене трябва , а регламентаци............. ама на рупате ли рупате :)))Като е забранена проституцията нима пътищата ни не са пълни с *** ????Действате типично по комунистически, мислите си че като забраните нещо ще решите проблема, е то миналата седмица забранихте продажбата на цигарени гилзи и какво постигнахте ??? изпратихте 200 хил пушачи на *** тютюн при контрабандистите на цигари :)

76

Анонимен

преди 11 години

А кога Бойко ще изгони *** от плажа на Варна, въпреки, че подари Варна именно на ***?

75

СМЕХУРКО

преди 11 години

Айде още един министър ще търчи на аванта по плажовете, лично да проверява и гони мургавелковците. След Дянков с цигарите сега Миро с царевицата. Да се смееш или да плачеш, туй е въпроса?