134

aristotel

преди 11 години

ТИХО партия ГРОБ слуша и слухти. И да лаеме и да си блъскаме главите все тая на тея не им ПУКА за българския народ, а и те не са българи. Всички бизнесмени са ГРАЖДАНЕ на СВЕТА. правят си парички тук харчат ги в чужбина и си купуват имоти и си се премастват там а от тук само скубът. накратко при татко Тошко овцете нараснаха до 9 милиона при БАТКО вече сме около 6 и ако искара още един мандат ще намалеем до 5 милиона и познайте колко от тях ще са ПЕНСИОНЕРИ и *** - това да ви е за домашно :-)

133

до 163

преди 11 години

Росене,мамин *** герберски.Ся с нов ник ли си бе мойто момиче?*** се със стария,сите те видеха ква си куха герберска лейка:))))

132

до 157

преди 11 години

Жалко,че *** и бащата ти от срам са ти спестили колко си ***.

131

Росен Кулов е пич!

преди 11 години

Росен Кулов е най-големият пич в сайта, а вие, които го обиждате, сте плъхове!

130

до 160

преди 11 години

Той Роската Кулов не е момченце!Той на мама и тате момичето:)))) не виждаш ли,че е току що се връща от гхей-парада:))))

129

до 160

преди 11 години

п.с. editкоментатори*

128

do rosen kulov

преди 11 години

освен, че си измежду най-глупавите коментароти, които съм видял тук , си и изключително противно момченце, на което с удоволствие бих му лепнал един шамар! Как можа да кажеш това за слагане на тези пари в банка ?!? Ти имаш ли представа колко голяма глупост написа ?

127

До 150

преди 11 години

Хахаха, какъв излишък бе, селски ? Нещо си се объркал. Има едно негро в Зимбабве на име Мугабе. Той правеше същите простотии като Бойко - "реформи", ала-бала... След 5 години страната му стигна 271 000 000 000 000 % инфлация, 90% от населението остана без работа и средната заплата стана 6 цента на месец. И пак си имаше една маса от негроци, дето го хвалеха колко е велик...същото и тука. Ходи си прави тия стойки-чалъми в селското диско с Милко като фон и не се прави на икономист, потник смешен.

126

Ф.С.В

преди 11 години

Защо когато Герб взе властта Дянков не каза ЧЕ ЛИПСВАТ 2 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ ХАЗНАТА????? ЗАщО НЯМА ОСЪДЕНИ!!! ЗАщОТО ГЕРБ Е С ЦВЯТ ЛАЙНЯНОЖЪЛТОЧЕРВЕН !!!!!!

125

ДО ХЕЙТЪРИТЕ В САЙТА

преди 11 години

ТУКА ВСИЧКИ ДЕТО ПЛЮЯТ ПО Г-Н БОРИСОВ И ГО ОБИЖДАТ СА СОЦИАЛНИ ДЕГРАДАНТИ. АУТСАЙДЕРИ ОТ ТИПА НА УБИЕЦА АДРИАН, КОЙТО УБИ НИКИ. ***, БЕЗ РАБОТА, БЕЗ ЦЕЛ В ЖИВОТА. С НИСКА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ЕДИНСТВЕНА РАДОСТ ДА СИПЯТ КАТО ПЛЪХОВЕ ОБИДИ И ЗАРАЗИ. ПЛЮЯ НА ВАС И НА ВАШАТА ПОШЛОСТ!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БОЙКО! ДОГОДИНА ОЩЕ 4 ГОДИНИ ДОВЕРИЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

124

реалист

преди 11 години

Опааа , едни 1.9милиарда лв. не достигат на БГБ /бай *** от Банкя/ да закърпи бюджета.Вярно че резна лента на едни 32км магистрала , ама тя струва около 132млн.лв.Май другарите гербери ще фалират държавата преди гърците.Цялата икономика отива на съсипия , а бюрокрацията и администрацията се възпроизвеждат с бесни темпове.

123

до Росен Кулов

преди 11 години

Ей ***,мноо ти е грозен фейса бе.Ти да не си излязъл от конкурса "По-*** гербер".Фекал герберски,ако те барна,после щти преправят фейса на пластичен хирург!

122

Aaz

преди 11 години

Уникално - влизаме заем и генерираме дълг, за да си платим дълговете. Най-смешното е че мутрата-премиер се хвали с това!

121

Анонимен

преди 11 години

Мда, СерГей, Доган и Ко. оставили 8 милиарда. И един мармот ги увил в Станиол.

120

Мдааааа.......

преди 11 години

Досега заемите ги заръчваха и разпределяха БЕСНИТЕ , а ги плащахме ВСИЧКИ . А сега , трета година ,........мъкаааааааа.

119

Ф.С.В

преди 11 години

дЪРЖАВАТА НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИщО -тя е само един консуматор,,,няма икономика.няма производство .. няма пари в хазната -Дянков взима парите за здраве и ги дава за пенсии взима парите за пенсии и ги дава за мисии в Афганистан -пари отиват за "бедните" индианци(роми) икономист от сорта -взимам от пълната чаша и преливам в празната-но накрая от много преливане течността свърши ?? Армията е пред фалит.И всичко това на фона на 2 милиарда неплатена лихва за тази година по външният дълг на България ?????

118

rossen.kulov

преди 11 години

Ей *** стига с тези 8 милиарда резерв бе. На вас да не ви кажат някоя простотия и да не се вържете. Имало 8 милиарда ама друг път. България за първи път тази година е с излишъл за първите няколко месеца. Така,че дерзайте.

117

Анонимен

преди 11 години

Лошото е, че маастрихтските критерии и макроикономическите показатели не могат да спрат *** да пльока по 20 чавета и България да се ***. Не всичко е цифри. Обществото е нещо много по-сложно от икономиката. А обществото е болно, разединено, недоволно, но кво ти пука - важното, е че Бойко винаги е доволен от себе си.

116

Дрън-дрън

преди 11 години

Тиквуня съвсем е опоскал резерва и празните му приказки никого не топлят.Ако ще погасява дълг в началото на 2013 , защо продава облигации сега?Цялата пара на мърлявото правителство отива за свирката, останалото са лъжи за наивници!!!

115

чочо

преди 11 години

Много пинизчийски лафове, а значи само едно - България взема заем. Парите са свършили и задлъжняваме.