124

До жоро-бг

преди 11 години

Гошко тези неща не се случват толкова лесно както батко ти Бойко обешава:След 5-6 години българите ще са по-богати от гърците, заяви българският вицепремиер Симеон Дянков пред БНТ. С тази мисъл финансовият министър надмина глупостите, които Бойко Борисов постоянно сипе за гърците - колко били зле, как ние сме по-добре от тях и т. н. В Гърция пенсиите се движат основно между 800 и 2000 евро. За 5-6 години трябва да паднат наполовина, а българските от сегашните 100 евро да се вдигнат 5-10 пъти, за да станем по-добре от гърците. Същото е и със заплатите. Сегашните 300 евро средна българска заплата трябва да се увеличат 4-5 пъти, а гръцките да се намалят 2 пъти, за да ги надминем. Това идва да покаже, че България има финансов министър, който не може да смята. Защото, възможно е гръцките пенсии и заплати да се намалят още наполовина. Но не е възможно за 5-6 години българските да се увеличат 4-5 пъти. Трябва да си голям лъжец или просто *** да твърдиш такова нещо. Най-малкото един финансист трябва да знае, че петкратно увеличение на доходите за 5 години е невъзможно, освен ако няма опустошителна, галопираща инфлация. Което пък не може да стане при валутен борд. Може би Дянков завоалирано иска да каже, че ще падне бордът? Преди седмица пак Симеон Дянков в интервю за германският вестник Ди Велт каза, че кризата, която разтърсва Гърция, е от полза за България, а българите до известна степен са щастливи от нещастието на гърците. Докога българският премиер и вицепремиер ще се гаврят с проблемите на съседните гърци и ще ни плашат с тях? Няма ли кой да възрази на Борисов, че ако в България няма финансова криза, това не е благодарение на неговото правителство. Никога в България в последните години не е имало финансова криза. И при предишното, и при сегашното правителство. България беше засегната от икономическа криза, предизвикана от кризата в Европа. На този фон сегашното правителство не направи нищо да поощри производството и потреблението, а напротив - само рестрикции, които закопаха държавата още повече. И на това отгоре да казваш постоянно колко са зле гърците и колко ние сме добре е гавра и с двата народа. Защото българите направо мизерстват в сравнение с гърците, дори при сегашния финансов колапс на съседите.

123

Анонимен

преди 11 години

Виетнамците питаш ли ги какаъв им е стандарта? Понеже комунизмът където е минал, е опоскал всичко,както във Виетнам.

122

сопол

преди 11 години

с 10 долара на месец, ама сигурни.

121

Анонимен

преди 11 години

САщ СА ПРЕД ФАЛИТ СПОРЕД КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОПАГАНДА ОЪ 80 ГОДИНИ,АМА ФАЛИРА КОМУНИЗМЪТ,а не САЩ.

120

Анонимен

преди 11 години

Много повече ползени изкопаеми има в Русия и Китай,но никой не бяга там. Прави си сметка. Венецуела също има полезни изкопаеми,ама живеят като кубинци. с 10 $ на месец.

119

Берлускони

преди 11 години

и моие секс партита бледнеят след тази вечер. това не беше футбол това си беше живо ..;.

118

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

E VIVA ESPANA. TACABRO-TACATA ROMANO SAPIENZA.

117

Анонимен

преди 11 години

хехехе , празнуват българските селяни в едно с испанските *** , .... кво празнувате бе роби , на кой какво празнувате........... че нещо не моа се сета

116

До Българин "па

преди 11 години

Българските комунисти включително и новата им формация наречена ГЕРБ най-много от всички са известни с генетично-паническата си реакция когато чуят думата Америка. Кухината в техните мозъци към Америка е огромна и тя не може да се запълни само с отворени граници или частно-собственическа икономика. Десетки години сталинска пропагандна бомбардировка на мозъците им е създала не само огромен вакуум, но и съответния рефлекс: за да живеят под надзора на Русия те е трябвало да пълзят, да се кланят и да слушкат, а ако не слушкат да премигват виновно. Това за тях отдавна е станало втора природа. При комунистите това е мазохистична практика. Затова най-хубаво си им е с руснаците с тях те плюскат водка, прегръщат се и се целуват непременно в устата и както големия пес надува перки когато види малкия да му се умилква, така и на малкия му става драго когато големия му каже: Курица не птица Болгария не за граница.Това съвсем не значи, че Русия ги обича. Напротив, напротив, те самите знаят че не ги обича, че Русия е студенокръвен сметкаджия и обирач, но въпреки това й се умилкват , защото ги е страх да се изправят пред света на двата си крака. И ето че пак стигнахме до там страх ги е, защото свободата и истината никога не са били част от речника им. От тия думи българските комунисти се плашат и затова предпочитат да правят нещата заднешки, потайно и страхливо. На това ги е научила безропотната им любов към Русия. На нея те са отдадени доброволно и за нея са готови да робуват доброволно. Затова и Америка ги плаши, защото не знаят как да гледат на свободата й. Плаши ги и факта, че не я познават, но от Русия са се научили да я мразят още преди да са я опознали. Кога например сте чули да кажат нещо за американската революция? Или чули ли сте за поне едно публично обсъждане на американската политика, отбелязване на дата или философстване за американския феномен, за идеологията и принципите му, за постиженията и недостатъците му?

115

Анонимен

преди 11 години

Германците играха финала по телевизията.

114

Анонимен

преди 11 години

Истината в България и демократичен САЩ, които са развита и нормална държава. Не отричам южните народи, но те са добри във футбола, икономиката им не е блестяща. САЩ ако беше лош, нямаше всички да ходят да работят в САЩ, а щяха да ходят в "хубава"Венецуела примерно.

113

rosi

преди 11 години

kakva euforiq e v ispaniq...........praznuvame i nie bylgarite

112

До 172

преди 11 години

Е ти що си тама като е толкова лошо?

111

ES

преди 11 години

HOY de nuevo hemos conceguido que seamos los campeones europeos.............dentro de poco seremos y campeones mundiales DENUEVO!!!!!A por ellos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ESPANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRACIAS a TODOS los BULGAROS QUE NOS APOLLAN!!!!!!!!!!!!!!!!

110

zoisa

преди 11 години

ДО 167 ха ха ха ХАХАХАХАШЕ УМРА ОТ СМЯХ С ТЕБЕ БЕ.....испания да спре да се развива................ ми че тя е пред фалит бе *** . 7ма година съм тук в мадрид и мога да ти кажа че положението е плачевно. Страшна криза в банките и с най голямата безработица в европа. след елините те са на ред да фалират . и ако на елините може да им се размине , то тук шанс няма и всеки знае защо....... помни ми думата

109

Анонимен

преди 11 години

Истината е в южните народи и САЩ,защото без САЩ всичко е изостанало.САЩ движи света напред,а не към окопен комунизъм и простотия. А южните народи пък играят най-добрия футбол от своя страна.

108

R9

преди 11 години

Тоя мач беше единствения в който не си подаваха отегчителни пасове постоянно, обаче тия смешни голове, аре без тия. Вярвайте, че това е случайно.

107

До Жоро-бг

преди 11 години

Бойко още ли ти го навира?Герберско психопатче. България ще настигне Испания през 2080 година, само при положение че Испания спре да се развива.

106

Анонимен

преди 11 години

истината е в САЩ и южните народи.

105

Анонимен

преди 11 години

Ейй,добре,че тая баба Меркел няма да се появи пак по трибуните,че уплаши малките деца. Да ходи да бачка,че трябва да се плащат тия първенства,за да играят най-добрите като тази вечер.