643

Професора

преди 12 години

Този не може да направи бюджета за 1 година без да оплеска всичко,тръгнал да се изказва.И как ще стигнем грък със 700 евро минимална заплата???????След 5 години можем да живеем малко по-добре,но само ако Герб не управлява.

642

анонимна

преди 12 години

Много интересно от къде ще дойде по-добрия живот.Промишлеността я ликвидираха,социална политика - няма,никакава грижа за младите семейства и увеличаване на раждаемостта,обикновените хора почти гладуват,а за други неща - да не говорим.Никакви опити не се правят да се извади на светло сивата икономика- масово работодатели продължават да плащат официално осигуровки върху минимална заплата или да водят работниците на половин работен ден.Жизненият стандарт на масите е ужасно нисък !!!!!!!!!!!!!!!!!!

641

SUPER

преди 12 години

До 5-10 години няма да има среден българин!Ще останат само *** българи и бездомни кучета.

640

Стоян

преди 12 години

Щеше да е смешно ако не беше трагично. Вече повече от 20 години българите мизерстват. В Гърция след падането на хунтата стандарта на живота се е качил до едно нормално ниво за около 5 години. Тук става въпрос за наличието на предатели в родината и за липсата на национално чувство. В Гърция и двата въпроса стоят различно. Колкото и да не харесва Гърция минитърът, това са факти и не могат да се променят.

639

Анонимен

преди 12 години

При ГЕРБ-авите има , нещо сбъркано, не могат да проумеят как един човек, може да мисли и за другите, освен за собствения си ***

638

майнатайм

преди 12 години

българският елитен гей живее доста по добре от средният българин

637

Дядо

преди 12 години

"България е финансова дисциплинирана страна"- като мен, стария човек държа си петте лева и не ги харча за да има за умирачка ха ха ха.

636

Който работи

преди 12 години

е добре навсякъде, който бичи от сутрин до вечер по форумите, ще подсмърча и ще хленчи

635

майнатайм

преди 12 години

5 години са дълъг срок ,не се знае колко ще останат живи при тоя геноцид та да има и "среден българин"

634

Мерси

преди 12 години

Хайде стига бе с лъжи. Всички вие отгоре вземахте народа за балама. Три години си на власт. Мерси. Нищо добро не видяхме.

633

Анонимен

преди 12 години

Този е по-евреин и от евреите - не знам дали се докопа до Сребърния фонд, но ни го нахлузи с нов заем от някоя еврейска банка. А защо нов заем - защото закопаха бизнеса и няма постъпления в касичката. Отдавна вече сме американски виЛает, управляван от български еничАри

632

Анонимен

преди 12 години

Този е по-евреин и от евреите - не знам дали се докопа до Сребърния фонд, но ни го нахлузи с нов заем от някоя еврейска банка. А защо нов заем - защото закопаха бизнеса и няма постъпления в касичката. Отдавна вече сме американски викает, управляван от български еничери.

631

Анонимен

преди 12 години

...Среден Българин няма...има богат Българин и много бедни Българи...

630

бг наивник

преди 12 години

Моят дядо, който е родом от Егейска Македония имаше такава приказка: когато грък се ражда, евреина плаче. Аз пък имам съмнението, че след като гръцкия бизнес се изнася у нас заради кризата, той ще използва евтината бг работна ръка, а всички знаем как плащат и колко редовно плащат гърците. Следва експлоатация и износ на печалба към Гърция, т.е. средния грък ще живее пак по-добре от българина на негов гръб. Просто тия са си едни ***.

629

5q

преди 12 години

Среден българин няма, няма и да има! В България има само много бедни и много богати! Така, че Дянков заври си прогнозите знаеш къде!

628

Анонимен

преди 12 години

e kak da stane sus zaplati ot 400 lv v provansa ,v sofia ne me interestva koi kolko vzema . kade sme mnie sus 200 ? a za pensii da ne govorim .kakvi pensii vzemat v gurcia i to v ? a v bg pensia 100 ? . tozi lud li e ili kato caria 6te ni opravi za 800 dni :))) Az li4mno znam kak da se spasia ot krizat terminal 2 na leti6teto deparatur :)))

627

хаха

преди 12 години

Дянков разкажи си историята когато си работил в Световната Банка за издънката която направи в Индия и те изритаха от там като куче.

626

Джон

преди 12 години

Анонимен не обиждай българина че бил крадлив,мързелив и лъжлив.Бил съм в много страни и съм видял че французи италиянци австрийци англичани американци и още много други въобще не остъпват на бъгарина по тези качества.Даже са много по корумпирани от нас българите.

625

ан

преди 12 години

ТОЗИ ДАЛИ СИ ВЯРВА ИЛИ НИ ПРАВИ НА ? ДО 5 ГОДИНИ НАРОДА ЩЕ Е ЗАБРАВИЛ ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ И ТЯХНОТО УНИЩОЖИТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ. ЩЕ НИ ОСТАНЕ САМО СПОМЕНА ЗА КЪДРАВИТЕ МАГИСТРАЛИ ЗА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА ВОДАТА И ГАЗТА.НЯМА НИЩО ПО ЛОШО ОТ ХОРА КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА УМНИ БЕЗ ПОКРИТИЕ. САМО ЗА 3 ГОДИНИ НОВИ 400 000 ОСТАНАХА БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБЕРАСТИТЕ. НО ЗА ВСИЧКО ТОВАЕ ВИНОВНО ЧАСТ ОТ МЪРШАВОТО ПЛЕМЕ КОЕТО В ГЛАВИТЕ СИ ВМЕСТО СИВО ВЕЩЕСТВО ИМА БРЪМБАРИ.*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

624

кунг-фу паяк

преди 12 години

Ясно - Дянката очаква Гърция да стане по-зле от нас. А ние ще сме си все на същия хал.