31

Бг

преди 11 години

Да се промени закона за ГЛАСУВАНЕ в Бг :"Нямат право на глас ---НЕГРАМОТНИТЕ",техните гласове не отговарят на истинското състояние в Бг!

30

Бойко

преди 11 години

Поредният театър разигран от брата ром.

29

Анонимен

преди 11 години

"Кънчев помним кой те пусна от затвора и защо? Благодари на Гоце."Нагла лъжа! Първанов само го реабилитира, след като наказанието е било излежано.

28

Курцио

преди 11 години

Топката ще се успокои когато, *** започнат да се държат като хора.

27

Анонимен

преди 11 години

Никой ли не се сети, че пострадалият може би е носел чанта с бомба и тя е гръмнала не когато е трябвало?

26

Анонимен

преди 11 години

"Дон" Цеци е решил да се прави на интересен, да напомни за себе си! ;) Да го забележат другите партии, да си повдигне "мизата"! Все пак, догодина избори идат, трябва вече да почнат да го "ухажват" и да наддават!М*нгалска им работа. Пострадалият "активист" е объркал жицата на бомбата ;)*** как се титулуват само! "дон", "цар" :)))

25

Анонимен

преди 11 години

С постоянно обедняващо население, риска от сблъсаци и бунтове се повишава. Това политиците трябва добре да го знаят.

24

Тоя

преди 11 години

и той нещо за "цар" се бара, и не него му се "обаждали"....Ей, това докато не се направиме българите равни на *** - няма да миряса това племе....

23

факт!

преди 11 години

Колкото повече се държим коректно с *** ,ТЕ толкова повече ни се качват на главите!

22

Българин

преди 11 години

Наближават изборите и всеки иска да привлече внимание. ДПС иска да агитира на турски, Евро рома си слагат бомби.....кой знае още какво ще се случи да началото на изборите.

21

Анонимен

преди 11 години

Българите показаха в Катуница, че никакви крадливи и страхливи политикани не могат да ги спрат, когато решат да се вдигнат.

20

15165115615

преди 11 години

Тоя мръсен *** как плаши. Какво ще стане бе Кънчев, ще ви иметем накрая мам..а ви *** хайде давайте време е

19

Анонимен

преди 11 години

БЕ НЯМА ЛИ НЯКОЙ МЛАД И НАДЪХАН БЪЛГАРИН ДА МУ ВКАРА НА ТОЗИ МИРИЗЛИВ *** ЕДИН ЗДРАВ ТУПАНИК И ДА МУ ИЗБИЕ ЗЪБКИТЕ ,ТА ПО МАЛКО ДА ГОВОРИ И ДРАЗНИ ХОРАТА

18

.

преди 11 години

Това атентатче не е на политическа основа, а само на еднопартийна основа - оня от евророма, дет е бил краднал по-малко от него сега си отмъщава на тоя дет официално разполага с интеграционните пари. Кънчев да не го извърта в такива самозащитни намеци,естествено е да се страхува да не го изместят от шефския стол.

17

koлко години още...?

преди 11 години

*** доказаха ,че не искат да спазват законите и правилата ,затова ги молим доброволно да се настанят в гета ,иначе ще стане задъжително!

16

Tina

преди 11 години

Заплашваш ли, циганино?Не забравяй, че българите вече разбраха, че трябва да разчитат само един на друг и въобще не ги интересува "родната полиция, която ви пази"!Ако пострада и едни българин от региона, ще ви дойдат на гости рокерите и ултрасите...

15

151561656565

преди 11 години

Саомо един *** ли са изтърбушили?

14

Анонимен

преди 11 години

Само да ви светна г-н ***, че това не е 2000г. когато вашия Цар - Иван Костов беше превърнал всички българи в страхливци. Сега ако се "вдигнете" на бунт ще ви изколим като ярета. Младежта се събуди.

13

танкист

преди 11 години

които е за равенство пред закона на всички български граждани да гласува с плюс, който иска да ги интегрира с безплатен ток, помощи и безаконие братята роми да гласува с минус.

12

цветелинчо

преди 11 години

цветелинчо , я си помисли колко бързо се разкриват безчинствата на твойте авери-***. какви мерки взева твоя авер цвръцко министъра за да накаже *** банди, върлуващи из страната. нреди дни твойте *** вилняха в автобус и после какво-нищо, няма обвинения за безчинствата ***. редно е исега един въшлив ром да види българско отмъщение. трябва най-после крадливите *** да платят сметките. говоря и за истински и в преносен смисъл сметки. нека българите най-после им видим сметкат