10

Lud

преди 12 години

липсват ми скинарите :(

9

Генерал Луков

преди 12 години

Смятам че полицаите във часовете докато *** ще са в ареста знаят какво да правят..... Мисля че ЕДИН НЕ ЛОШ ВАРИАНТ Е *** "съвсем случайно" да са се препънали?!?! и да са паднали по стълбите.. и така 10-15 пъти поне!!!!! Ако ли не.. Само след месец започват мачовете на Българските отбори в Европейските клубни турнири.. Да праснат една промоция.. Към билета за мача в сектор Г или сектор Б ( Няма значение...) по 2-3 *** от тези в сектора и полицаите гледат "на другата страна"..;):)

8

незабавно

преди 12 години

Общинска програма за кастриране на кучетата и ***.

7

БХК

преди 12 години

Това е дискриминация! Автобусът е виновен, германски е и носи духът на расовата дискриминация! Отделно от това българите са били седнали на предните седалки, а за ромите са останали задните чиста форма на расизъм! Ще пишем до Страсбург!

6

Анонимен

преди 12 години

*** се интегрира само с тояга!

5

Предложение

преди 12 години

Сега да ги осъдят по бързата процедрва и да бачкат от панделата докато изплатят щетите, разходите по делото и престоя вътре. А ако имат и разни борчове към енерго, ВиК и пр. да бачкат и за тях.

4

АМАН

преди 12 години

на Кладата... няма ли сила на този свчт която да ИЗПАРИ тази Черна ***

3

Анонимен

преди 12 години

А дано в районното има някой по-възрастен полицай, който да знае как се справяха с такива преди 89-та и да даде пример на колегите си как да действат. Номер 1 го е написал бой, бой, бой... тия от друго не разбират!

2

Анонимен

преди 12 години

Добре сега ще бъдат ли осъдени или ще са като оня малкия който уби баба си и е осъден на 18г затвор при строг режим ама се разкарва из града, че от всичкото отгоре и учи право!

1

Анонимен

преди 12 години

Бой до наакване , студена вода и пак от начало!