61

do 91

преди 12 години

Ми карай бе какъв ти е проблема ??? в Бг има достатъчно изградени писти и съоръжения, пък ако не ти харесват те, е Словенските алпи са на 1/2 ден път с кола ..........Що требва всичко да правим на ски писти и всичко да е в ръцете на един олигарх ?

60

Анонимен

преди 12 години

Абе кви ски кви 55 лева за карта?Всичко е Цеко и ски-мафията да си гребе яко кинти за 30 години напред.Ще се преперат едни кинти,ще се построят писти,хотели,ресторанти.За 30 годинки бая пари ще се изперат и то не само на наши мафиоти.Мишоците се карат дали или не,а онези са си оплели кошничката и ше го направят,че и парите ще ви взимат.

59

Анонимен

преди 12 години

Тома Белев е ***! Как земя с променен статут ще я върнеш пак към горския фонд ? Това е все едно след години парцелите по черноморието пак да станат орни ниви ? Но ,парите са взети, поръчката трябва да се изпълни! На екоорганизациите им харесва на Банско и Боровец, не им трябват още писти.....

58

Анонимен

преди 12 години

Блокирането на Е-79 вреди повече от блокирането на орлов мост. Освен това на орлов мост хората се събират по хладинка с бирени бутилки, разхождащи кучета и деца - просто така за купона.

57

Анонимен

преди 12 години

Като искате да карате ски, ще си спите в колите, ще се катерите пеш, и ще карате между дърветата. Без излишни луксове.

56

азз

преди 12 години

доколото си спомням,в банско и окръг,преди да станат туристическа дестинация,отглежда ха основно тютюн.и овце,и крави,конттабанда,отглеждаха кансбис....не че няма работа,а,ви мързи да работите!едно и също плещим!ббб,трябва ли да се стигне до размирици,палежи на парламента,за да направите това което иска НАРОДА?!не този народ който се е продал за жълти стотинки отново!еххх,свещенна простота!

55

ИСТИНАТА

преди 12 години

Кой печели от този закон? НАБЕРЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА:"Първа копка на Супер БоровецМегапроектът променя облика на българския туризъм"ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА ПРОЕКТ СТРУВАЩ 500 МИЛ. ЕВРО СТАРТИРАЛ ПРЕЗ 2007 ГОДИНА ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ !Вижте снимковия материал по този проект. Ще видите първата копка в която участва Станишев, Бойковия цар и неговите приятели от Оманския инвестиционен фонд.ПРОЕКТА ТРЯБВА ДА СТАРТИРА 5 ГОДИНИ СЛЕД ПЪРВА КОПКАБойковия цар е зад всичко случващо се. Негов е интереса

54

Az iskam...

преди 12 години

...da sym deputat. Shte byda chesten - shte zashtitavam interesite na tozi, koito mi predloji nai-dobrata oferta. Ravnopostavenost i svobodna konkurenciq.

53

Анонимен

преди 12 години

Разлог, Благоевград, Дупница - садете картофи44! ПЪЛНА ЗАБРАНА НА СКИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

52

КОШМАР

преди 12 години

"Около 300 жители на Разлог,Благоевград и Дупница" са излезли на контрапротест организиран от крадливата хунта Герб на който са присъствали и депутати на управляващите . Лъжа,гнусна дезинформация. Бяха около 100-на човека заедно с полицаите които ги подкрепяха. А на протестите на еколозите в София са винаги 6- 8000 човека.....Гробаджии,народа не ви иска,дори и да плащате по 50 лв. на ден пак хората не излизат на вашите контрамитинги срещу народа....Свършени сте ,идва ужасния ви край.

51

Анонимен

преди 12 години

500 граждани блокират Е-79500 граждани блокират орлов мостмненията на двете групи граждани са противоположни

50

анонимен

преди 12 години

Тези природозащитници са като кучезащитниците!Явно получават отнякъде пари, за да "протестират"!

49

ех ех ех

преди 12 години

Сега няколко месеца за закона на горите ще се джафкат две групи представящи интересите на хора криещи се на тъмно, а през това време лудите ще се налудуват. Ще се приемат компромисни текстове с много условности и като резултат закона няма да заработи. Следващото НС ще направи промени на закона за да го закурпи криво-ляво и ще издаде напътствия за приложение на закона за горите. В крайна сметка с нашите гори ще се разпореждат най-богатите с най-добри юристи които да се оправят в законовата каша.

48

Иван

преди 12 години

Това предложение на протестиращите :" Ние предлагаме тази възможност да отпадне и тя да му се дава за право на строеж вече с променено предназначение, да се учредява право на строеж за съответен период от време - 20, 30 години, колкото реши законодателят. Собствеността ще остане на държавата, върху нея ще има ограничено, вещно право на строеж и след като приключи ползването, се връща в горските територии", е повече от лобистко.Ти ми дай гора с променено предназначение пък след 30 г я камилата я

47

Анонимен

преди 12 години

Само ГЕРБ ще ***!Само бойковите хора и техните фирми ще лапат!Другите ще мрем!

46

Не остана за крадене

преди 12 години

Май Гърция няма да фалира, ама за БГ-то не е никак сигурно. Половината гори ги взе онова лъжливо старче Цар Плъх, другите искат да ги харижат на кръжеца около ГЕРБ. И това го правят, защото не остана нищо за крадене в БГ. Едно хубаво нещо има и това са младите, които започват да се осъзнават. Браво ! Само от протести и бой по тиквите разбират посткомунистиеските *** наричащи се политици.

45

Анонимен

преди 12 години

Туризма ще спаси природата ни.

44

61

преди 12 години

61, До това води лакомията. Банско беше симпатично преди време, сега пари да ми дават няма да ида. Хората търсят спокойствие и чистота, а не бетонна ***.

43

perekly

преди 12 години

Горите са изключителна държавна собственост.Каквато и да е концесията , те трябва да си останат такива след изтичане на срока.Трябва да се въведе и точка в закона задължаваща поддържането на терените целогодишно , ане само през сезона.

42

Анонимен

преди 12 години

Трудно да се противопоставят стотина глезени еко-хлапета на хиляди безработни в региона на Сапарева баня.