139

Бай Ставри

преди 12 години

И аз ше помагам, Пурко, ама по- добре е да го оставим него да блъска, че ще му е мноооого лесно иначе! В Белене, да копа, да бъхти, да строи... И накрая- с ножичката, да каже- другари и другарки, обявявам АЕЦ БЕЛЕНЕ за открит!!! Тогава- на Секвоя ли... при другарите от кримиконтингента ли- все едно!!!

138

Анонимен

преди 12 години

И нещо много важно-обществото вече достигна онзи праг на търпимост и оттук насетне който и да е на власт независимо дали Герб-ДПС,дали БСП или друга коалиция на управляващите трябва да е ясно че повече така не може и няма да позволим да я карат по стария начин.Каквото беше вече приключи,все по трудно ще е да се създават кумири една грешка по сериозна и кумира пада справка Гърция,Асад,Кадафито,Саддам и т.н..Като си избран ще работиш за народа си ако не работи на бащинията си и толкова.

137

Анонимен

преди 12 години

Истината е , че ако не бяха изразили позицията си по този начин хората (да затворят Орлов мост по и то в такова мнозинство) нямаше да им се обърне внимание. Протестира се от половин година, но всеки който е ходил на протестите знае какво брутално информационно затъмнение има. Имало било прозрачност?! Странно е, че хората от Банско - Разлог искат да са камериерки и чистачи с по 200 лв. заплата със скъпи хранителни магазини и с лоши стоки. Разбира се за 3 месеца в годината, а в останалите...

136

Дърдорко

преди 12 години

Борисов, само си дърдори. Та нали тяхната си внесе закона, нали те ще си го гласуват / няма да си го гласуват, нали техния Президент наложи вето. И какво сега, да не се окаже, че Станишев тайно се промъкнал в Министерство на земеделието и им написал проектозакона, за да го орезили или?! Защо ГЕРБ се държат така, все едно, че нямат нищо общо с тази случка. А на Борисов му дай да реже лентички и да дрънка глупости, той за друго го няма ... Същото се отнася и за хората, които той вкара в политиката

135

Анонимен

преди 12 години

Че нали народното събрани се занимава със законите. Боко е премиер ,а Народно събрание.България вси повече заприличва на Живкова България.Остава само да се върне член 1-ви на конституцията.

134

Българе

преди 12 години

И Цеко ще си получи Закона и за шистова газ ще копаят, с благсловията на Мутрата от банкя, нали!А стига ни замазва очите, ние прогледнахме!

133

ПУРКО

преди 12 години

Боко, я кажи, ама честно: Левски, защо в крайна сметка ще играе в Европа? И за това ли не знаеш, рушителю на кримиконтингенти? И ние знаем някои неща!!! След време всичко ще си излезе на бял свят! А, като има референдум и построим Белене- лечно аз ще ти прокорам кабел до вас и ще ти плащам тока!!! Секвоецо, драги, мой!

132

Един Българин

преди 12 години

Бате, стига си се правил на добър, а върни тактиката от 2009-2010 - слухове за да видим как ще реагират хората и тогава гласуваме. Престани да взимаш пари от мафията и управлявай по съвест :). Всичките 240 са се заклели да се ръководят само и единствено от интересите на народа. Г-да(жи/ци) народни представители не натоварвайте НЗОК и гробищните паркове - спазете си клетвите!!! Народът иска освен писти и паркове, градини, плаж, дюни, чисти реки, езера....

131

Да не се делим

преди 12 години

Я стига с тия БСП и пр.разделения ! Кой му даде на Цеко концесиите на Банско - БСП. Кой му даде сега закона за затриване на Витоша - ГЕРБ. Гората е една, Българи е една, ние сме едни, и децата ни са едни. На Цеко еднопосочен билет за ЮАР а ние да си оправяме работите без разделение, на това, което не може да се дели.България и нейните природни богатства Бог ни ги е дал, а това, което бог е дал, човек да не разделя!Те са наши, не са на Цеко, не са на ГЕРБ, не са на БСП. Разбирате ли?

130

За IQ 14,6

преди 12 години

Как успя да се измъкнеш от психото на 4 км!Трябва да се затегне конрола,че взехте да се раэхождате свободно по сокаците!

129

Анонимен

преди 12 години

А когато на власт бяха БСП защо обществото все не успяваше да спре лобистките закони?

128

Донор

преди 12 години

Диктатора няма да позволи..босът, шефа.. на ***

127

Анонимен

преди 12 години

както казах преди седмица така стана.Б.Б. изпитва панически ужас от струпване на хора а недай си боже и да му поискат оставка.Сега дрънка че това нямал да позволи онова нямал все едно ние с вас ги вкарахме тези закони в парламента а не той и не ги гласуваха гербаджииските *** заедно с читаците от Герб.Ако мини мини ако не Плевнята връща те не контактуват ли премиер,вицепремиер,депутати, президент предварително нямат ли някакви приоритети вече 4 та година са на власт.Ужас народе,ужас!

126

Анонимен

преди 12 години

къв консенсус, кви 5 лв. дай да доизсечем и остатъка от горите, и като бетонираме и там, ще цъфнем и вържемтея са изключително опасни за държавата, бойко, цветанов и сие мафиотчета и мутрички

125

Мирослав Павлов

преди 12 години

Защо никой не направи ревизия на приватизационния договор на Витоша ски, а цялата държава клекна и запретна ръкави, да му сменя закони? И нещо много важно: ГОСПОДИН БОРИСОВ, в България няма нито една ски писта, която да е направена след промана на прдназначението на земята. Всички писти са в горски фонд, но не се водят гора, а пасища, ливади и т.н., но са си в горски фонд.

124

leonsio

преди 12 години

Ти и Боко сте като старците от мъпетите, тези на балкона! Сещаш ли се! Ама балкона поддава... Криминалният контингент сте вие! Щом познавате толкова много хора и то само с един бегъл поглед върху протестиращите! Криминално е да изсичате, криминално е да спирате да се направи нащо, което е полезно за всички нас/ АЕЦ БЕЛЕНЕ/, криминално е да говорите за кримиконтингента така, все едно говорите за хора, с които ходите заедно на концерт на Веско Потното!!!

123

Гората остава

преди 12 години

Гората остава, Цеко напуска!

122

Мирослав Павлов

преди 12 години

Защо го нямаше това обществено обсъждане, преди да бъде приет закона? Защо нито един депутат или министър не се опита да се срещне с протестиращите още от януари месец хора, а го направиха сега след като скандала избухна? Защо държавата с всичките си възможности, които има не спря Цеко Минев и компания, а напротив дава му помощи за организация на състезания и му дава медали и награди? Защо не му беше прекратена концесията в Банско, заради наглото нарушение на няколко закона?

121

tosh

преди 12 години

"Сега спирам закона, след което ще има широко обществено обсъждане"НЕ ГО СПИРАШ ТИ, СПРЯХА ГО ГРАЖДАНИТЕ, ***

120

leonsio

преди 12 години

"Той допълни, че няма случай, в който да не се е съобразил с мнението на обществото." Тогава си подай оставката, нали ти е в джоба! А, не, изчакай още малко- да видиш и мнението на обществото ЗА АЕЦ- Белене! Тогава с чипс и бира ще те гледам, как ще гледаш като ментора си на 10.11.1989г.!!!!!!!