191

Анонимен

преди 12 години

Име- Съсел ЯковБаща-Д.Яков-евреин и майка Дина Сергеевна-еврейкаРоден през 1966г.в Украйна в еврейска бърлогаПрез 1989 г. Съсел Яков завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет, според публикации в пресата с дипломна работа на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия.(Смях)Професия-Комунист и наглецХоби-ГейСъпруга-Да има назначена от ДСДеца-1 създадено в лабораторията на ДСВъзгледи-Да реве срещу Бойко,отказал му нежни ласкиМисия-Да открадне повече от Костов

190

Анонимен

преди 12 години

Ако някой не знае това е демокрация - народа негодува, управляващите слушат. Предлагам всички БЕСЕПАРИ да отворят един тълковен речник и да видят най-накрая що е тва демокрация.

189

ЧУФУТА

преди 12 години

Хора!!!!Този човек е Е-В-Р-Е-И-Н.Той няма какво друго да каже,освен да насъсква хората едни срещу други.Тяхна еврейска поговорка гласи,че когато се лее кръв, тогава евреите, правят пари.

188

божел

преди 12 години

Абе , Марио незнам си кой , бил си за съжаление! Кажи си кординатите ,белким ти съберем нещо.Не може един духовен баща, да живее само с духовна храна, па и булка можем да ти се намери. Не се предавай! Ще ти се помогне.

187

Еlektra

преди 12 години

О Станишко ,нещо започна да грачиш? То лесно е с чужди ръце да вадиш кестените от огъня. Това го можеш. Сега оставя и да кажеш ,колко комсомолци и партийни работници си имат хотели по морето и балкана. От къде дойдоха парите им за да си купят фабрики и заводи? Ти ,който си бил без работа 2 години откъде намери пари за този стандарт на живот сега? Когато хората протестираха ги заплашвахте с танкове. Сега поне се вслушват.

186

Дeмо

преди 12 години

Тоя комyниcт дa ce cкриe в дyпкaтa, от която e изпълзял, зaщото нeговото прaвитeлcтво бeшe по- нaгло дори и от ceгaшното... и някaкcи нe върви точно той дa ce изкaзвa!

185

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ изпусна вълната, както Костов навремето. Хората им повярваха, и вместо да бъдат оправдани надеждите им, "спасителите" започнаха да крадят повече от предшествениците си.Както Костов е мразен и презиран, така и бочко от Банкя ще се придвижва крадешком и с охрана в България.

184

Анонимен

преди 12 години

Никва тояга няма да вразуми ***! Напалмът само може да им помогне!

183

евроливада

преди 12 години

СерГЕЙ , нищо не разбираш от политика ! Скрий се ! Изчезни ! Повръша ни се от теб твоята разпадаща се партийка !

182

Ender

преди 12 години

Днес.бг да не сте купени от комунистите, че всички коментари в полза на БКП се харесват и обратното, или е това, или тук се изявяват всички платени от БКП писачи, защото няма друг форум с такава подкрепа за комунистите и то по разбираеми причини!

181

Ender

преди 12 години

При управлението на БКП нямаше протести за нищо, защото никой не ни чуваше... сега за първи път виждам бързи реакции при активни протести, което е много добър знак в правилната посока!

180

пУлитик от USA

преди 12 години

Българите са хора второ качество! ТЕ, са едно изключително злобно и завистливо племе от мързеливи нехранимайковци които обичат да пият ракия, да ядат лук и да псуват по цял ден!

179

АТИЛА

преди 12 години

Сергей Станишев син на Димитрий Станишев,партизански бандит,съветско *** шпионин дошъл в Б-я власт да събаря.Събориха,с помощта на червената армия поробителка,с червен метеж.Член на комунистическо правителство ,който е един от главорезите избили изклали живи и полуживи заровили в масови гробове близо 300 хиляди БългариБащата на Станишев е най-младия член на тричленките в София избили десетки хиляди противници на шумкарите в първите месеци след черната дата 09/09/44КАЗАХ bulgarya.co.cc

178

гражданин

преди 12 години

ако гласувате за тези *** от герб на следващата година значи си подписвате собственоръчно смъртната присъда !

177

гражданин

преди 12 години

герб са една мафия направили държавата една фирма менте ,нагли ,хитри и ненадминати по кражби !

176

Анонимен

преди 12 години

tva sa parazitite koito sa vi prevarnali v raboteshti trypove,ne se li osaznavate kato im rabotite i glasyvate za tiax.borete se za svobodata si koiato gybite vseki den.

175

мафията Герб !

преди 12 години

Той обрисува и схемата. Въжените линии били приватизирани през 2007 година, когато кмет бе сегашният премиер Борисов.

174

сдг

преди 12 години

ХАХАХАХА а тройната коалиция биеше демонстрантите,да не забравяме кой какво е правил при управлението си.А и държаха учителската стачка два месеца.

173

МОРЕ ОТ СЪЛЗИ

преди 12 години

Да ни е честито управлението на Бащицата.

172

екоманаф

преди 12 години

марио самоутилизирай се, иначе ще те бода