167

"демокрация&quo

преди 12 години

Скоро може да забранят протестите, но и да има и да няма протести- каквото реши Борисов- това става.

166

Малоумен гербераст

преди 12 години

Важното е бат бойко да мачка да стиска и изстисква печалби за себе си и за нас,неговите хора.Един път се живее на този свят!

165

Дядо Благун

преди 12 години

Питам се защо задържат хора които се борят за нещо благородно,гей парадите явно са приоритет на управляващите.жалка история,но няма нищо не наказано,сечете,унищожавайте,но незабравяйте,че природата е по силна от всичко.

164

Анонимен

преди 12 години

НАРОДЪТ СРЕЩУ СИК (и ***) !Част I-ваСагата продължава

163

но комент

преди 12 години

Какво се гласува на 13.Юни.2012: - за първи път от Освобождението насам държавата позволява на трето лице да строи в чужда собственост без да има съгласието на собственика и без необходимото обезщетение. - за първи път от 1931 г. насам (когато е обявена първата защитена територия у нас) държавата ще даде възможност на частни лица и компании да строят в защитените територии държавна собственост; - за първи път от 1955г държавата позволява да се ползват държавните гори двойно над техния естествен прираст, което ще доведе до намаляване запасите на дървесина; - за първи път от 1991г. насам (когато се приема Конституцията) държавата разрешава земеделските земи да се застрояват за цели, които не са свързани с земеделието, като например ски курорти и голф-игрища; - за първи път от 1991 г. насам държавата създава отраслова схема за държавна помощ за строителството на ски-курорти и голф игрища, освобождавайки ги от дължимите държавни такси за промяна на предназначението на имотите; - за първи върху 1996 г (когато влиза в сила Закона за държавната собственост) се дава възможност публичната държавна собственост да се утежнява с вещни права, които се раздават без търг само с решение на министъра на земеделието; - за първи път от 1997 когато започна реституция на горите, държавата ще разреши на частните собственици на гори с големина до 20 декара, да могат да ги секат без каквито и да е регулации от страна на държавата; - за първи път от 1925 година, крайречните гори няма да се водят вече гори и ще могат да се изсичат без никакъв контрол от собствениците им.

162

Венелин

преди 12 години

Сега остава Бойчето да въведе и путинските глоби и да закърпи с тях дупките в бюджета...

161

Гражданин

преди 12 години

И през най-кризисните години 89г и 97г не е имало толкова полиция на толкова протестиращи. Време е да се спре полицейщината и авторитарното управление. Нека бъдем ДЕМОКРАТИЧНИ.

160

ГОСТ

преди 12 години

Най-накрая нещо хубаво,не е мъртво гражданското съзнание значи,подкрепям го във всичките му форми.Браво на младежите!!!!!!Жалкото е ,че са ги глобили при положение че няма глобен още и един пушач /дали на пури или нещо друго :/

159

Анонимен

преди 12 години

Не ,че искам да ви прекъсвам теологическите разсъждения ,но си мисля ,че описанието в Откровение би следвало да се приема символистично а не буквално.Та на кой в рая би му трябвало златен град?или реки от мед ?Или пък да грее нон стоп слънце?Та ние няма да запазим теселната си обвивка- тя е толкова несъвършена и крехка.Ние ще бъдем богове.

158

Дядо Петър

преди 12 години

Браво!ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ!ТА "УПРАВЛЯВАЩИТЕ" НИ МАФИОТИ НАЙ-СЕТНЕ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЯМАТ НАСРЕЩА СИ "МАТ'РЯЛ" САМО ОТ ОЛИГО-ФРЕНИ.

157

Анонимен

преди 12 години

Мачкай Бойко!

156

Анонимен

преди 12 години

Въобще имат ли представа тези които протестират, колко жалко измина миналият зимен сезон? Да имаме планина и да нямаме свестни ски! Бих препоръчал на колегите еколози да се вдигнат на протест срещу незаконното застрояване на частни мутренски вили, къщи и спа комплекси , например зад Икеа-та в Симеоново, а да оставят Витоша. Но е ясно, че след като от ските малко ще се облажат, хайда да насъскваме на протест да отклоняваме вниманието

155

Анонимен

преди 12 години

Затова отиват данъците ни мили българи - във всеки форум ченге, което да лае по протестиращите и да пази властта с провокации и плюене. Мръсни продажни ***!!!

154

идиоти

преди 12 години

Тия псевдо еколози са ми любими. Жалко, че не са арестували повече и жалко, че не са им праснали по 1000 лв глоба защото това заслужават тези безделници! Интересно как хората, които наистина имат работа им е било да преминат кръстовището с тази *** препречила пътя! ***, явно трябва да се вкарат мерки като в русия след като ги арестуват да им обискират домовете и да ги прибират за по няколко дни в панделата!

153

Анонимен

преди 12 години

*** търсят купон.

152

Анонимен

преди 12 години

Демокрация на куково лято, униформени терористи арестуват мирни граждани задето са изразили мнение ,който не е съгласен с ГРОБ свършва арестуван НАТО да се намеси.

151

Анонимен

преди 12 години

EDIN ORGANIZIRAN BOI OKOLOVRASTNOTO DO .....chakam miasto idvam vednaga!

150

Анонимен

преди 12 години

bravo TI SI ZA NAGRADA OT MEN SAMO SLAVA

149

chicago

преди 12 години

До Елена.Разбира се е важно да имаш гражданска позиция но,трябва да може да отговорите на тъпия въпрос на Бойко:Как са построени австрииските ски курорти,там нямат ли еколози.

148

Елена

преди 12 години

Стига с тези етикети "Еколози". Някои там бяха еколози, някои - не, но преди всичко сме граждани и изразяваме гражданската си позиция по въпроса.